pondělí 31. října 2016

Saloos: Bio Karité balzám na rty

Musím se k něčemu přiznat: jsem schopná mít najednou v kabelce klidně i pět balzámků. A čím je venku chladněji, tím se počet balzámů v mé sbírce zvyšuje. A balzámek od Saloosu mi ve sbírce nemohl chybět. Dlouho jsem tomuto balzámku odolávala, ale na kosmetickém veletrhu, který byl v září jsem neodolala a balzám si u stánku značky Saloos koupila.

Jde o výživný balzám s rakytníkem řešetlákovým, který chrání a pečuje o pokožku rtů. Rty pěkně regeneruje, zklidňuje a zvláčňuje ve všech ročních obdobích. Dokonce má rty chránit před opary a popraskanými koutky. Balzám je přírodním bioproduktem. 
Balzámek je schovaný v malém plastovém kelímku o objemu 19 ml. Kelímek se krásně vejde i do kapsy od kabátu nebo bundy. Někdo tyto kelímky nemá rád, ale mě vůbec nevadí, já prostě beru jakýkoliv balzám na rty :D, ale je fakt, že nanášení balzámu na prst a následně na rty není dvakrát hygienické. Kelímek má šroubovací víčko a musím říct, že i když je malý pěkně se s ním manipuluje. Na zadní straně je popis a na přední straně je moc pěkná etiketa. 
Parfemace balzámu je moc příjemná, jde o kombinaci vůně růže a vanilky. Barva balzámu je taková žluto-oranžová, připomíná mi plody rakytníku nebo měsíčku. Ale nebojte rty vám neobarví. Konzistence balzámu je docela hutná a mastnější, ale to mi vůbec nevadí a v chladnějším období, přesně takové balzámy vyhledávám. Abyste balzám na rty dostaly stačí prstem přejet po povrchu a tuhá konzistence začne jakoby tát a tak můžete balzám jednoduše a rychle nanést na rty. 
Složení 
Bio bambucké máslo. Rostlinné oleje lisované za studena: ricinový, bio jojobový. Včelí vosk, kandelina lanolin, extrakt rakytníku řešetlákového, vanilkový extrakt . Obsahuje 100% esenciální oleje: levandule, růže, geránie a další.

Různými balzámy si mažu rty dost často a musím říct, že tento balzámek vytvoří na rtech zajímavou vrstvičku, která rty opravdu chrání a vyživí je. Na rtech balzám vydrží docela dlouho, pokud si ho teda neslížete nebo si hned nedáte nějaké jídlo. Rty jsou po použití krásně jemné a heboučké a ta vůně, to je úplné pohlazení po duši. Na zimu doporučuji.
Balzám na rty si můžete koupit třeba na Notino.cz za 82 Kč nebo taky v prodejnách DM. Určitě ho vyzkoušejte věřím, že si ho taky zamilujete.

UŽ JSTE TENTO BALZÁM ZKOUŠELY? 
KTERÝ BALZÁM JE PRO VÁS TEN NEJ?




14 komentářů:

  1. Saloos jsem ještě nezkoušela, ale za mě je top ten kulatý balzám od Labella a kelímkový z Avonu :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych ráda vyzkoušela tenhle balzám. Saloos mám celkově moc ráda :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku mám moc ráda :) Balzám na rty jsem nezkoušela, ale mám jejich balzám na nehty a nehtovou kůžičku a je super :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku mám moc ráda :) Balzám na rty jsem nezkoušela, ale mám jejich balzám na nehty a nehtovou kůžičku a je super :)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  5. Ešte som zatiaľ neskúšala ale určite by som ho rada vyskúšala ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Thank you for a nice review :)

    ohladymania.blogspot.com

    .

    OdpovědětVymazat
  7. Jé ten používala máma, když jsem byla malá. Vím, že jsem jí k němu vždy chodila čuchat, jako pejsek :-)

    Na blogu probíhá soutěž o novinky E-style: wormake.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mám doma akorát kalíšek od Oriflame a používám ho nerada a kdž už, tak zasádně doma, jelikož mi příjde strašně nehygienické, sahat do něj prsty například ve škole, či v práci. :) Ale už jsem ho párkrát viděla.

    Velká vánoční soutěž o produkty v min. hodnotě 2000,-

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle jsem ještě nezkoušela, ale momentálně mám v parádě balzám od Manufaktury s hroznovým olejem a bambuckým máslem. Pokud neznáš určitě zkus :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  10. Taky ho mám a je fajn, radši mám ale spíše balzámky v tubě :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ja balzamy miluje, mám ich niekoľko, ale tento som ešte neskúšala. Zaujala ma hlavne jeho vôňa, mám rada, ak kozmetika príjemne vonia :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...