čtvrtek 20. října 2016

Remington: Detailní zastřihovač chloupků

Tuto malou vychytávku připomínající propisku jsem objevila před nedávnem v katalogu Oriflame. Napřed si zastřihovač koupila mamka a když mi ho přivezla ukázat, objednala jsem si ho hned taky. Jde tedy o detailní zastřihovač chloupků s označením MPT3000OS, který značka Remington vyrobila pro značku Oriflame. A v dnešním článku bych vám ho ráda představila.

Je to malý zastřihovací strojek na drobnou a hlavně detailní úpravu chloupků v tužce. Zastřihovač byl zabalený v papírové krabičce, kde byl ještě nástavec nazvaný hřeben na obočí. Hřeben má dvě délky krátkou a dlouhou a zastřihnete, tak obočí do požadované délky. 
Pokud chcete chloupky zastřihnout těsně u pokožky, tak hřeben jednoduše sejmete. 
Dále byl v krabičce návod v různých jazycích, nechybí i čeština, ale strojek je docela "blbovzordný", takže návod ani není potřeba.
Dále byl v balení čistící kartáček, kterým vždy po použití zastřihovač očistíte. 
A byla jsem moc ráda, že v balení byla rovnou i baterie. Přímo nesnáším, když si koupím něco na baterky a až doma zjistím, že u toho baterky nejsou přiložené. 
Použití je rychlé a snadné. Stačí jen posunout zapínací tlačítko ON/OFF a strojek pěkně a docela potichu vrní. Musím říct, že jsem si tento strojek za poslední měsíc moc oblíbila a používám ho často.
Zastřihuji si s ním neposlušné chloupky na okrajích obočí, které jsou moc jemné na to aby je pinzeta chytla. Ale nejvíc ho ocení ty, které mají tvář jako broskvičky, tedy pokrytou malými jemnými chloupky. Pokud Vám tyto chloupky překážejí, tak je s tímto zastřihovačem jemně a rychle odstraníte. Koupit si ho můžete TADY.

UŽ JSTE O PODOBNÉM ZASTŘIHOVAČI SLYŠELY?
ZAUJAL VÁS?


8 komentářů:

  1. Looking amazing set, Thanks for sharing <3

    ohladymania.blogspot.com

    .

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho doma, dostala jsem ho od mamky a moc s ním spokojená nejsem. Asi něco dělám špatně, ale prostě mi to s ním nejde. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakto, že ti to s ním nejde? Já si s nim pohodlně a rychle oholím takové ty jemné chloupky, co mám po bocích obočí.

      Vymazat
  3. great post!
    have a nice day!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovědětVymazat
  4. tak právě já mám obličej jako broskev! :DD tohle by se mi moc hodilo... ale zase si říkám... Nemáš pak obličej jako nohy po holení? jak jsou ty chloupky pak tmavé, tvrdé a škrábou :D takový obličej bych nechtěla! ! :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mamka o používá na ty broskvičkové chloupky a určitě pak nemá chloupky jako na nohou. Chloupky jsou totiž tak jemné, že to není po oholení ani vidět.

      Vymazat
  5. Zdravím, děkuji za příspěvek. Co se týče zastřihovače Remington, koukala jsem ještě na tento: https://obchod.sanicare.cz/ostatni-zdravotnicke-zbozi/holeni-a-depilace/zastrihavac-chloupku-remington-ne-3450.html. Máte s ním zkušenosti? Děkuji!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...