pondělí 3. října 2016

Nákupy a novinky - září 2016

Psaly jste mi, že jste zvědavé, co jsem si všechno v září koupila. Sice nevím, jestli se mi podařilo dát všechno dohromady, ale i tak je toho dost. Tak se na to jdeme společně vrhnout.
Tato mega taška a její obsah je jen cca hodina a půl v obchodech. Honza šel na masáž a já na shopping :D. A co jsem teda všechno nakoupila? 

V BENU lékárně jsem dokoupila heřmánkové a mátové čaje, ty doma musíme mít vždycky a už nám docházely. Koupila jsem si ještě rozpustné šumící tablety s vitaminem C, ty si vezmu do práce. 
Pak jsem zamířila do Pepca a to je vždycky jasné, že něco koupím. Šla jsem se podívat do oblečení a ulovila jsem hned několik úlovků. Na zimu jsem si koupila takový huňatý tunel (119 Kč) a šedou čepici s korálky (119 Kč). 
Dál jsem v Pepcu koupila tento šedý kabátek (359 Kč), černé kalhoty do kozaček (249 Kč) a dvoje legíny. Kalhoty do kozaček jsou tmavé a moc se mi líbí, jak mají řešený pas, který je takový pěkně zpevněný. Legíny (159 Kč) jsem brala rovnou dvoje, protože přesně takové jsem hledala už minulý rok, tak jsem je tam teď přece nemohla nechat. 
V Pepcu jsem ještě koupila tácek na focení (119 Kč) , tři svícínky (kus za 29 Kč), moc pěkný rámeček (29 Kč) a roztomilou bílou klícku s ptáčkem (59 Kč) . Pak jsem ještě zaběhla do Kik, kam chodím hlavně na doplňky a vzala jsem si tři balicí papíry, protože se mi prostě líbily a bronzový svícen.
V Tescu jsem si v září koupila tyto dvě krásná psaníčka. Jen jsem běžela koupit nějaké potraviny a proběhla jsem to oblečením a když jsem uviděla psaníčka brala jsem rovnou obě, přesně taková jsem totiž už dlouho hledala. Mám zlaté a stříbrné a ještě bych chtěla černé. Ale líbí se mi velikost a to že se dají nosit i na rameno. No musela jsem je prostě mít chápete ne?? Jedno stálo něco přes 300 Kč.
Na Parfums.cz jsem v září nedělala nijak zvlášť velkou objednávku. Ale z čeho jsem měla radost, tak z toho, že jsem si mohla nechat balík poslat přes Zásilkovnu. Objednávám na Parfums.cz už cca rok a vždy mi balík chodil Českou poštou a platila jsem 89 Kč za poštovné. Teď jsem platila polovinu ceny za poštu a vyzvedla jsem si balík v pobočce Zásilkovny, kteoru mám kousek od domu a mají otevřeno až do 20:00. Koupila jsem teda malý modrý krém Nivea v plechovce - klasika, kdo tento krém doma nemá že? Pak jsem si jsem objednala vanilkový vosk Yankee Candle. Měla jsem jeden doma a nosila ho pořád s sebou, ráda k němu během dne jen tak přivoním. Rozhodla jsem se ho roztopit v lampičce a tak jsem musela rychle doplnit zásobičku do kabelky. Pak jsem objednávala Brow maker od L'orealu, pro sebe i pro mamku a pudr na obočí od Dermacolu. K balíčku si vždycky vyberu vzoreček této pasty, protože vyhovuje Honzovi já používám Elmex nebo Jason Power.
Asi jste zaznamenaly, že v drogerii Teta probíhala během měsíce září velká akce - nakup za 500 Kč a dostaneš 20% dolů na celý nákup. Já jsem této akce využila hned dvakrát. Jsem strašný lapač na slevy. Jak je něco ve slevě, tak si to musím koupit i když to zrovna tak akutně nepotřebuji.

V Tetě jsem teda ulovila spoustu rtěnek, Dove samoopalovací krém, další malý modrý Nivea krém, ústní vodu Listerin, dvě pasty Elmex a laky na nehty Essence
Na podruhé jsem nekupovala žádnou dekorativní kosmetiku, protože tu už nemám skoro kam dávat. Zaměřila jsem se tedy na sprchové gely, šampony a mýdla. Musela jsem vzít rovnou 4 srpchové gely a jedno mýdlo od Dermacolu z řady Aroma Ritual, kdo zkusil, ten mě chápe! Kdo nezkusil měl by zkusit a bude chápat. Tahle řada se jim vážně povedla. Dál jsem si vzala šampon a konicioner od Dove. Tenhle šampon už jsem měla a moc mi vyhovoval, takže jsem si vzala hned další balení. Pak jsem vzala tekuté mýdlo na ruce a krémový sprchový gel Nivea, který jsem chtěla dlouho vyzkoušet.
Nakupovala jsem taky na KupKosmetiku.cz, vybírala jsem hlavně novinky od Essence, které se mi nepodařilo sehnat v drogerii a taky jsem měla problém v drogeriích sehnat rtěnky, které by nebyly odrbané, použité a tak určitě to znáte. Chodila jsem od drogerie k drogerii a prosila prodavačky ať mi vybalí ten pytlíček, který právě doplňuje a podívá se jestli tam nemá můj požadovaný dostín, protože vystavené jsou všechny odrbané a já je přeci potřebuji vyfotit pěkné. Nakonec jsem tedy objednala hned několik nových laků od Essence, pudrový stín na obočí a matné rtěnky. Objednávala jsem taky Catrice korektor do zásoby, protože vím, že odstín 02 není k sehnání skoro nikde. Jo a ještě jsem přihodila novinku - odstraňovač nehtové kůžičky, tak jsem zvědavá. Zbytek jsou vzorečky, které jsem v balíčku měla. 
Poprvé jsem se odhodlala na základě doporučení Ilovemakeup, že si objednám nějaké produkty od Estyle. Objednávala jsem tužky na rty. Ta růžová a červená nic moc, ale ty černé to je pecka!
No a nakonec moje a mamčiny objednávky z Oriflame a Avonu. V poslední zásilce jsem měla krém Giordany Gold, který mi moc pěkně voní, můj oblíbený make-up, mamka si objednala strojek na úpravu chloupků a obočí, já jsem ho zkusila a hned jsem ho doobjednala taky. Mamka si objednávala Avon hnědou řasenku - je blondýna a tak jí hnědá řasenka sluší víc než uhlově černá. 
Já jsem si objednala novou Oriflame řasenku a jsem s ní moc spokojená. Pak jsem objednávala sadu pidi produktů na obličej, růžovou sadu na obličej, tři parfémy a sérum na řasy a obočí. 
Mamka si objednala velký sprcháč, který ji pěkně voněl od Avonu, čistící gel na obličej to je ten modrý a konturovací pudr. Z Oriflamu jsem si vzala balzám na rty a dva zázračné kelímky. Teď jsem, ale u kamarádky viděla kokosový kelímek a musím ho mít! Ta vůně to je nádherná, takže pokud byste věděly o nějakém kokosovém zázračném kelímku navíc, tak sem s ním. 
No a to už bude asi tak všechno :D. Asi toho bylo ještě víc, ale už si raději nevzpomínám, co jsem koupila na začátku měsíce.


NA JAKÝ PRODUKTY BYSTE CHTĚLY RECENZE?
MÁTE S NĚKTERÝMI ZKUŠENOST?
CO JSTE SI NAPOSLEDY KOUPILY VY?


27 komentářů:

  1. Teeeeda ale toho je a samé super veci. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Přenádherné, jsem ve vytržení. Máš čarokrásný blog, jsem v tranzu! Díky za úžasnou inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  3. Super vecičky ten šál z pepca som si chcela aj ja kúpiť a asi si ho aj pôjdem ;)

    OdpovědětVymazat
  4. A já jsem si myslela, že nakupuji moc :D Koupila sis ale samé pěkné věci :) Já jsem slevu v Tetě nevyužila a sama se tomu dost divím :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky napřed myslela, že odolám, ale nedalo se :D

      Vymazat
  5. Teda za tak krátký čas takto nakoupit! Klobouk dolů. Moc krásné úlovky.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo, toho je. Super nakupy kosmetiky a moc se mi libi veci z Pepca.
    Beauty of pink / Soutěž

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, to je veľký nákup :D Z kozmetiky by som si určite vedela vybrať, ale najviac sa mi páči tá klietka s vtáčikom :3
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  8. presne taký šedý kabát zháňam :) ďakujem veľmi pekne za tip :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to jsou teda mega povedené nákupy! :) Nějaké legíny bych také potřebovala, tak tam asi skočím :) Oriflame ja primo miluji :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  10. OOo, všechny věci z Pepca se mi líbí, jak oblečení, tak dekorace, nádhera :). V Pardubicích máme 2 obchody jen s dekoracema a tam se mi toho líbí tolik, že bych to tam vykoupila nebo spíš všechny věci na blog bych fotila jen tam :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je za trest tam chodit co? Já bych koupila všechno :D.

      Vymazat
  11. Tu sadu na pleť z Oriflamu jsem si taky objednala. I balzám na rty v růžové barvě. Kokosový kelímek? To mi nějak uniklo. Taky je mám hodně ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné věci, hlavně z toho oblečení :)) Ten tunel je boží :)

    OdpovědětVymazat
  13. No tak ja by som musela fotiť priebežne...nikdy na konci mesiaca neviem kam som dala všetky peniaze a veľmi ťažko sa spomína, čo všetko som kúpila :D Naposledy som si kúpila pred 3 dňami make.up Estée Lauder Double Wear, to si pamatam lebo som sa hrozne na neho tešila :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak teď jsem si několikrát musela říct "týýjo" :D... Ty psaníčka vypadaj úžasně, na ty budu muset taky kouknout. A těch rtěnek? :-O tolik jich snad ani nemam celkem, měla bych to asi napravit :D... Nějaké z těch laků na nehty jsem si taky pořídila, tahle řada Essence je mnohem lepší než ta předchozí :)

    OdpovědětVymazat
  15. Pepco je nejlepší, taky nikdy neodcházím s prázdnou! :D A objevila jsem ho díky tvému blogu, takže moc děkuji :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  16. Ten bronzový svícen se mi strašně líbí, a proto když jsem tvůj článek četla přes týden, letěla jsem do Kik pro něj a už ho mám doma :)


    HAUL | CCC, Zoot, Papírové nebe, Lush...

    OdpovědětVymazat
  17. Páni, skvělé nákupy. :-D Akci 20% dolů v drogeriích TETA jsem využila snad 6x.V tomto směru jsem nenapravitelná. :-DDD

    OdpovědětVymazat
  18. Ten kabátek z Pepca vypadá skvěle, občas tam člověk najde pěkné poklady :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...