úterý 11. října 2016

Hristina: Maska na obličej i tělo, peeling na obličej, sprchový gel a balzám na rty

Dnes bych vám ráda představila značku Hristina a čtyři její produkty. Až se trošku stydím, že jsem ji doteď neznala. Jde o skvělou značku, která nabízí přírodní kosmetiku. 

O značce Hristina
Jde o značku s 15-ti letou tradicí. Produkty kosmetiky Hristina jsou vyrobeny z čistých surovin podle starých Bulharských a Perských receptur s okamžitým efektem na plet’. Jsou bez parabenů a alergenů. Moc se mi líbí, že tato kosmetika neobsahuje žádnou chemii. Při výrobě kosmetiky jsou použity pouze přírodní konzervanty, neobsahuje silikony ani detergenty (chemické látky určené k čištění). Produkty nejsou testovány na zvířatech. Hristina vyrábí opravdu čistou přírodní kosmetiku pro péči o pleť a tělo, profesionální řadu, řadu s afrodiziaky a kosmetiku pro maminky a děti. 

Kosmetika Hristina se rozděluje do těchto kolekcí:
Hristina Classic - každodenní použití, šampony, obličejové peelingy
SM Crystal - obličej a okolí očí s okamžitým efektem na pleť 
Stani Chef's - každodenní použití, kosmetika s vůní ovoce, vanilky a čokolády
Sezmar Love - každodenní použití, intimní kosmetika, tělová mléka, parfémy, obsahuje afrodiziaka
Dr. Derehsan - obličej a okolí očí s okamžitým efektem na pleť, perské receptury
Sezmar Pure - čistá přírodní másla na pokožku a vlasy
Sezmar Profesional - masky, oleje, peelingy, anticelulitidní produkty
Mother & Baby - jemná kosmetika pro nejmenší a maminky

Značku jsme si v rychlosti představily a pokud si budete chtít přečíst více informací a prozkoumat všechny produkty, tak se mrkněte na e-shop - KLIK. Teď už se vrhneme na recenzi prvního produktu, který jsem v rámci spolupráce mohla vyzkoušet.

Přírodní maska na obličej Sladká vanilka
Maska je v průhledném plastovém obalu o objemu 500 ml se šroubovacím víčkem. Barva masky je taková béžová a konzistence je nádherně jemná a taková krémová. Takovou konzistenci jsem u masky asi ještě neviděla. 
Maska je vyrobena z kaolinu, což je vysoce čistý bílý jíl, který má neuvěřitelné absorpční schopnosti a dokáže zachytit nečistoty a toxiny v kůži. Já už delší dobu vím, že jíl je přesně to, co moje pokožka potřebuje. 
V nabídce produktů Hristiny najdete spoustu variant těchto masek, ale já jsem nemohla jinak a vybrala jsem si Sladkou vanilku. A musím říct, že ta sladká vůně vanilky je naprosto kouzelná a celý proces nanášení, schnutí a smývání masky si dost užívám a opravdu relaxuji. 
S maskou se pracuje krásně. Jednoduše a hlavně rychle se nanáší. Já si masku dávám jak na obličej, tak i na krk a dekolt. Naberu na prsty nebo do dlaně potřebné množství a nanesu v tenké vrstvě. Masku nechávám působit asi tak 20 minut. Klidně bych ji mohla mít i déle ideálně do zaschnutí. Během toho, co maska působí, necítím žádné pálení, tahání ani nepříjemné pocity. Po 20 minutách masku jednoduše smyju vlažnou vodou. Pokožka zůstává jemná a hladká. 
Maska má absorbovat a regulovat nadměrnou tvorbu kožního mazu a to taky plní. Protože mám smíšenou pleť, tak je pro moji pleť jako dělaná. Opravdu se mi pokožka tolik nemastí. Pokožka je po masce krásně zářivá, vyživená, na dotek jemná a hladká. Maska je vhodná pro všechny typy pleti včetně té citlivé. 
Složení: VODA, KAOLÍN, OLEJ Z HROZNOVÝCH SEMÍNEK, MANDLOVÝ OLEJ, VANILKA PRAVÁ EXTRAKT

Masku koupíte TADY za 279 Kč. 

Přírodní peeling z kokosových otrub
Peeling je v plastové dózičce o objemu 200 ml se šroubovacím víčkem. Je vhodný pro všechny typy pleti. Parfemace je sladce kokosová a hned po otevření jsem se do ní zamilovala. Já z peelingu cítím, dokonce i vanilku, kterou miluji :D. 
Má pleť tónovat, hydratovat, vyhlazovat a taky zpevňovat. Peeling dokonale odstraňuje odumřelé buňky a další nečistoty z obličeje. Obsahuje mnoho prospěšných výživných a hydratačních látek. 
Mimo jiné obsahuje kokosové otruby a právě ty jsou těmi peelingovými částečkami. Já tento peeling používám stejně jako každý jiný peeling na obličej. Obličej si namočím naberu na prsty trochu peelingu a jemně krouživými pohyby masíruji pokožku. Nijak nedřu, spíš se snažím pomalu a jemně masírovat. Potom jednoduše spláchnu vlažnou vodou. Peeling se doporučuje používat asi 2-3 krát týdně.
Složení: VODA, KAOLIN, KOKOSOVNÍK OŘECHOPLODÝ OTRUBY, HEŘMÁNEK PRAVÝ EXTRAKT, CHMEL OTÁČIVÝ EXTRAKT, PROPOLIS

Peeling koupíte TADY za 119 Kč. 

Přírodní sprchový gel se zlatými částicemi
Sprchový gel je v obyčejné plastové lahvičce o objemu 125 ml, ale co už na něm není zase tak obvyklé, je barva sprchového gelu. Jde opravdu o zlatou barvu, která se třpytí a hází odlesky na všechny strany. 
Tento sprchový gel je vhodný pro všechny typy pleti. Jemně čistí a po umytí je pokožka krásně jemná
Je obohacen o zlaté částice a unikátní rostlinné extrakty. Pokožka je po umytí krásně vyživená, takže gel i docela pěkně hydratuje. 
Složení: VODA, OLEJ Z HROZNOVÝCH JADER, MYDLICE LÉKAŘSKÁ, OLEJ Z PŠENIČNÝCH KLÍČKŮ, KOLAGEN, ELASTIN, AVOKÁDOVÝ OLEJ, KDOULE EXTRAKT, ZLATÉ ČÁSTICE, VANILKA PRAVÁ EXTRAKT, VITAMIN E, NIMBOVÝ OLEJ, ČAJOVNÍK EXTRAKT, VČELÍ VOSK

Sprchový gel koupíte TADY za 175 Kč.

Přírodní balzám na zvětšení objemu rtů se skořicí
A posledním produktem, který vám chci dnes představit je tento balzám na rty. Balzám je v plastovém kelímku o objemu 30 ml se šroubovacím víčkem. 
Balzám obsahuje skořicový olej, který má zvýraznit rty a udělat je opticky objemnější. Rty má zjemnit a vyhladit. Brání popraskání a vysušení. Já mám tento menší kelímek pořád v kabelce a během dne několikrát rty přetřu. 
Ihned po natření mě rty trochu pálí, ale cca po 30ti vteřinách pocit pálení zmizí. To pálení je způsobeno tím, že se rty prokrvují. 
Jen mi tedy přijde, že efekt zvětšení rtů se na mých rtech neprojevuje. Ale i tak je balzám na rtech moc příjemný a krásně voní. Jeho skořicová vůně mi připomíná vůni štrůdlu nebo vánoční atmosféry
Složení: KAKAOVÉ MASLO, VORVANINA, BAMBUCKÉ MÁSLO, ŠKOŘICE OLEJ, ALANTOIN, ELASTIN, MĚSÍČEK LÉKAŘSKÝ EXTRAKT, VČELÍ VOSK

Balzám na rty koupíte TADY za 55 Kč. 

To je pro dnešek všechno. Jsem moc ráda, že jsem tento e-shop objevila, protože produkty jsou skvělé a i cenově dostupné. Určitě zde budu nakupovat i v budoucnu, zaujalo mě totiž spoustu dalších produktů.

ZAUJAL VÁS NĚKTERÝ PRODUKT?
UŽ JSTE O ZNAČCE SLYŠELY?


8 komentářů:

  1. omg this post!!! I'm in love with this products *--*

    I'm new follower, if you like my blog follow too pls!
    xx Sandra Color-s

    OdpovědětVymazat
  2. Všechny ty masky vypadají skvěle! Miluju vanilku i kokos, takže nejraději bych zkusila obě ,-) Skořicový balzám zní také skvěle!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo tuhle značku vidím poprvé a už mě hned zaujal právě pleťový peeling :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Přírodní peeling bych ráda zkusila, už kvůli tomu přírodní, koupit si ho v drogérce, tak se osypu z tý vší chemie.
    Masku jsem dostala nedávno, jestě jsem ji nezkoušela, ale teda voní krásně!

    www.fakynn.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Až na ten balzám na rty se mi líbí všechny výrobky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. O značce už jsem slyšela, ale nezkoušela. Produkty mě zaujaly, až na balzám.
    Beauty of pink / Soutěž

    OdpovědětVymazat
  7. interesting products :) thanks for you nice reviews! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo, díky za recenzi. Značku Hristina znám, ale ještě jsem od nich nikdy nic nezkoušela. Každopádně co se mi teď třeba osvědčilo je maska na oči od značky Mádara. Kupovala jsem si ji nedávno na základě jedné recenze, kterou jsem našla na https://zivotavyziva.cz/maska-na-oci/ a musím teda říct, že jsem z ní dost překvapená. Fakt super produkt. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...