čtvrtek 6. října 2016

Pero na nehty, olejový sprej na vlasy a nude rtěnka

Dnes pro vás mám takové 3v1 - tři recenze v jednom článku. Všechny tři produkty jsem dostala k vyzkoušení od Elnino.cz a moc bych za ně chtěla poděkovat. V dnešním článku si přečtete o zdobicím peru na nehty od Sally Hansen, o bezsilikonovém olejovém spreji od Schwartszkopf a rtěnce od Rimmel. Pokud chcete vědět, jestli jsem byla s produkty spokojená nebo nespokojená, tak čtěte dál.

Pero na nehty Sally Hansen I Love Nail Art Pen
Pera na nehty můžete sehnat hned ve čtyřech barvách - černé, růžové, oranžové a bílé. Mě přišla bílá varianta. Pero má na svém konci bílý kuželovitý hrot, který ale není zakončen tenkou špičkou, takže nedocílíte úplně tenké bílé čáry, ale jen cca 2 mm silné čáry. Před aplikací je dobré pero protřepat, aby se v něm barva promíchala. Potom ho vždy postavím kolmo k nějaké podložce a několikrát zatlačím, tak aby se do hrotu napumpovala bílá barva. A pak už jdu na zdobení nehtů. Zkoušela jsem na nehty kreslit různé čáry a obrazce, ale přijde mi, že barva není dost dobře pigmentovaná a tak neudělá bílou čáru, ale spíše takovou bledě mléčnou. Nakonec jsem se rozhodla, že vám zdobení s perem ukážu na tmavě červeném laku na nehty od Miss Sporty s číslem 400. Zvolila jsem jen jednoduché tečky ve dvou řadách. Složení barvy v peru je na vodní bázi a proto, když se vám něco nepovede, tak můžete barvu rychle setřít aniž byste poškodily spodní lak. Pokud byste chtěly pero ke zdobení nehtů vyzkoušet, tak za něj zaplatíte 73 Kč a koupit ho můžete třeba TADY
Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Oil Mist balzám na vlasy
Během léta jsem si dost oblíbila pečující spreje na vlasy. Tento bezsilikonový olejový sprej vlasy hloubkově vyživuje a regeneruje. Jde o bezoplachovou péči o vlasy. Je určen pro normální vlasy a Schwarzkopf nabízí také ještě variantu pro mastné vlasy. Sprej si aplikuji do mokrých vlasů, po umytí vysušených ručníkem. Na jedno ošetření mi stačí tak dvakrát stlačit pumpičku. Nestříkám ke kořínkům, ale jen do středních délek a na konečky vlasů. Jo a nesmím zapomenout na to, že olej vlasy nádherně provoní.Vlasům sprej dodá lesk a jsou po použití krásně vyživené a hebké. Mamka má problém se suchými vlasy se sklonem ke krepatění a tenhle sprej si taky moc chválí. Vlasy jsou po něm krásně hladké a přitom lehké a zářivé. Za tento zázračný olej na vlasy (100 ml) zaplatíte 314 Kč a koupíte ho TADY. 
Rimmel London Lasting Finish By Kate Lipstick Nude rtěnka 
Tuto rtěnku jsem chtěla vyzkoušet už pěkně dlouho. Četla jsem na ni samou chválu. Moc se mi líbí i obal rtěnky, je to trochu změna mezi těmi černými klasickými obaly. Vybrala jsem si odstín č. 45. Jde o nejtmavší odstín z těchto "nahých" rtěnek. Rtěnka je fakt skvělá! Má příjemnou máslovitou konzistenci a krásně voní. Rtěnka dodá rtům krásnou jemně starorůžovou barvu šmrncnutou hnědou barvou. Rtěnka by měla na rtech vydržet 6-8 hodin, ale mě na rtech vydrží tak dvě hodinky a pak je potřeba rty přejet znovu. U těchto přirozených odstínů, ale není problém je během dne několikrát přejet. Na fotkách si můžete všimnout, že je rtěnka v obalu o dost tmavší než na ruce a na rtech je ještě jemnější a neutrální. Cena rtěnky je 90 Kč a koupíte ji TADY.
Se všemi třemi produkty jsem spokojená i když od pera na nehty jsem asi čekala trochu víc. Ještě asi vyzkouším to černé a uvidím, jak se mi bude pracovat s ním. Sprej na vlasy mi dost sedl a koupím si ho určitě znovu i když mi bude trvat tak půl roku než tento vypotřebuji. A rtěnku můžu doporučit, pokud máte rády neutrální odstíny. Zajímalo by mě jak na rtech vypadají ty světlejší odstíny z Nude kolekce, ale kupovat si je nejspíš nebudu, světlé odstíny mi nesluší. 

UŽ JSTE NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ ZKOUŠELY? 
ZAUJALY VÁS?


11 komentářů:

  1. Co mě zaujalo je právě ten olej :) A odstín rtěnky je přímo nádherný :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto rtenku jsem si poridila a take jsem s ni spokojena! :) 6-8 vydrz me ale celkem pobavila! :D A akorat mi dochazi olejicek na vlasy, tak mozna prave po tomto sahnu! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  3. nechápem načo na tie produkty píšu takú dlhú výdrž, keď dobre vieme, že je to nereálne :) ale páči sa mi farba toho rúžu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Odstín rtěnky je moc pěkný. Mám doma taky tu tužku na nehty, akorát v černé barvě. Jen jsem ji ještě nevyzkoušela, tak doufám, že bude lepší, než ta bílá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Na to pero na nechty som už pokukovala:D Tiež sa mi veľmi páči rúž od Rimmel:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  6. Já měla v balíčku o odstín světlejší rtěnku, ale jsem s ní psokojená až na tu výdrž. Ale přesně, jak píšeš - u takových odstínů není problém přetřít rty kdekoliv a kdykoliv :)

    INKA – focení, líčení, poledance, lifestyle a další!

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo, ty nehty se Ti moc povedly, vypadají dobře :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  8. Já měla podobné pero od essence a hned jak jsem ho přinesla tak vyschlo. o.O každopádně hroozně se mi líbí jak si s tím zdobila. :)

    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
  9. Skvelé výrobky. Rúž od Kate mám takisto a je výborný :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. Kate č.45 je má láska, a už se pomalu chystám na další balení :D :( :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tu rtěnku mám taky, ten odstín mi přijde naprosto dokonalý. Za mě je to jedna z nejlepších nude rtěnek :)


    HAUL | CCC, Zoot, Papírové nebe, Lush...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...