sobota 29. října 2016

Crazy Polish Lady: Lak na nehty Sex and the City

Cazy Polish Lady je nezávislý výrobce laků na nehty až z Portugalska. Laky jsou ručně míchané s použitím 3free složení. V dnešním článku tedy uvidíte spoustu fotek laku, který je v nude odstínu a obsahuje spoustu zlatých flitrů z dílničky Crazy Polish Lady. Jak lak vypadá na nehtech a jak se mi s ním pracovalo si můžete přečíst dál.
Začneme lahvičkou. Lak je ve větší lahvičce o obsahu 15 ml. Lahvička má tvar válečku s černým vrškem. Štěteček je dlouhý i široký tak akorát. V lahvičce je jedna nebo možná i víc kuliček a tak když lakem zatřepete rychle se promíchá.
Před použitím je dobré lahvičku s glitrovým lakem dobře protřepat, tak aby se glitry v laku promíchaly. A protože větší třpytky rády klesají ke dnu, je dobré lak na nehty před lakováním otočit dnem vzhůru alespoň 5 minut.
Pro nanášení glitrových laků většinou nanesu lak na houbičku a jakoby ho ho naťupu na nehet, ale s tímto lakem se mi osvědčila jiná a jednodušší aplikace. Klasicky jsem štětečkem nanášela tenké vrstvy (bohatě stačily tři) a nakonec jsem nanesla top coat.
Pokud jde o výdrž, tak lak na nehtech vydržel 5 dnů. Což je fakt super, ale přijde mi, že mi glitrové a pískové laky na nehtech vydrží déle než klasické laky na nehty. Kamenem úrazu je to, jak se laku z nehtů zbavit. Mohla bych doporučit použití podkladového slupovacího laku, ale mě se to vůbec neosvědčilo. Během prvního dne se mi lak sloupl i s podkladovým lakem, takže jo laku jsem se zbavila, ale tak rychle, že si ho nestihl nikdo ani všimnout.
Já tedy pro odstranění laku z nehtů používám alobalovou metodu. Nastříhám si kosmetické tamponky na čtvrtinky, ty namočím v odlakovači přiložím na nehet a zabalím prst do alobalu, po chvilce alobal s tamponkem sundám a jen nehet dočistím, ale většina laku už je v tamponku.
Tenhle lak je krásný a přitom nenápadný. Pokud by vás zaujal můžete si ho koupit na LakiLaki.cz za 219 Kč.

LÍBÍ SE VÁM TENTO LAK?
CO DNES BUDETE DĚLAT? 
A JAKÉ MÁTE DNES NEHTÍKY VY?


2 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...