pátek 2. září 2016

Herbalka: Spousta mýdel, šampony, krémy a balzám na rty

V této recenzi bych vás ráda seznámila hned se 16 produkty, které mi zaslala milá a velmi ochotná Květuška, která spolu se svým budoucím mužem Tomem stojí za značkou kosmetiky Herbalka. Herbalku vlastně vymyslel Tom a Květuška si od něj objednala šampon a tak se dali dohromady a vyrábí a prodávají mýdýlka a další kosmetiku pod názvem Herbalka. Pěkný příběh no ne? Značku Herbalka můžete znát z FB - odkaz ZDE. Tímto bych chtěla moc poděkovat, za možnost vyzkoušet všechny produkty, které Květuška nabízí. Všechny vám ve stručnosti představím, ať si můžete vybrat.
Mýdla
Tea Tree
Mýdlo s Tea Tree  je určeno pro všechny typy pleti. Tea Tree má antibakteriální účinky a tak je toto mýdlo vhodné i pro intimní hygienu, na kterou by žádná z nás neměla zapomínat.
Složení: slunečnicový olej, řepkový olej, kokosový olej, extrakt z grepového jádra, esenciální olej Tea Tree.
Šalvěj
Šalvějové mýdlo je určeno pro všechny typy pleti. Šalvěj jako bylinku mám moc ráda, vždy, když mě bolí v krku dělám si šalvějový čaj a docela pomáhá. A možná nevíte, že šalvěj dokáže snížit pocení, takže na léto je toto mýdlo fajn. 
Složení: slunečnicový olej, řepkový olej, kokosový olej, extrakt z grepového jádra, esenciální olej šalvěj a bylinka šalvěj.
Měsíček a citronella
Toto mýdlo moc pěkně voní, vůně citronelly je taková osvěžující. Opět je vhodné pro všechny typy pleti. 
Složení: slunečnicový olej, řepkový olej, kokosový olej, extrakt z grepového jádra, esenciální olej citronella a bylinka měsíček.
Heřmánek
Heřmánkové mýdlo pro všechny typy pleti. Heřmánek velmi dobře působí na celý nervový systém, a tak pokud vás něco trápí nebo je toho na vás prostě moc nechte se hýčkat tímto mýdlem.  
Složení: slunečnicový olej, řepkový olej, kokosový olej, extrakt z grepového jádra, esenciální olej heřmánek antialergik a bylinka heřmánek.
Měsíček s hřebíčkem
Měsíčkové mýdlo s hřebíčkem pro všechny typy pleti. Vůni hřebíčku mám ráda hlavně v zimě, tak nevím jestli si toto mýdlo neschovám až na chladnější dny. 
Složení: slunečnicový olej, řepkový olej, kokosový olej, extrakt z grepového jádra, esenciální olej hřebíček a bylinka měsíček.
Levandule
Levandule - krásná fialová letní květinka nebo bylinka, jak chcete. Mýdlo je pro všechny typy pleti. Levandule zlepšuje krevní oběh a také přispívá ke klidnému spánku, což mám potvrzené, protože mám pod polštářem malý pytlíček se sušenými květy levandule a když se mi toho před usnutím honí hlavou spousty, tak jen pytlíček promnu aby se uvolnila vůně a spím jako miminko.  
Složení: slunečnicový olej, řepkový olej, kokosový olej, extrakt z grepového jádra, esenciální olej levandule a bylinka levandule.
Máta
Mátové mýdlo pro všechny typy pleti. Mátu mám moc ráda v létě - jen tak několik lístků ve vodě, dokáže v létě pěkně osvěžit a vykouzlit z obyčejné vody něco neobyčejného a moc chutného. Máta například pomáhá při léčbě kožních zánětů. 
Složení: slunečnicový olej, řepkový olej, kokosový olej, extrakt z grepového jádra, esenciální olej máta a bylinka máta.
Ibišek se skořící
Ibiškové mýdlo se skořicí pro všechny typy pleti. Kombinace skořice a Ibišku vytváří podmanivou lehkou vůni. Honza řekl, že mu mýdlo voní jako lékořice tedy jako pendreky. Já pendreky nesnáším, takže toto mýdlo mi dvakrát nevoní.
Složení: slunečnicový olej, řepkový olej, kokosový olej, extrakt z grepového jádra, esenciální olej skořice a bylinka Ibišek.
Ostružina s bazalkou
Mýdlo s ostružinou a bazalkou pro všechny typy pleti. Kombinaci ostružiny a bazalky jsem si nějak nedovedla představit, ale je to docela příjemná vůně. K účinkům ostružin, mimo jiné patří jejich dobrý vliv na regeneraci těla a imunitu. Bazalka například uvolňuje všechny druhy křečí.
Složení: slunečnicový olej, řepkový olej, kokosový olej, extrakt z grepového jádra, esenciální olej ostružina s bazalkou.
Šampony
Šampony vypadají stejně jako mýdla a používat se mají, takto: vlasy namočit a potom přejíždět kostkou po vlasech, dokud se nevytvoří dostatečné množství pěny, potom vlasy umyjte, tak aby na nich nezůstala žádná pěna.

Šampon s medem
Pěstící šampon s medem pro všechny typy vlasů. Med v jakékoliv kosmetice je dobrá volba a musím říct, že mi šampon vlasy pěkně umyl. Vlasy jsem měla hebké a lesklé.
Složení: Slunečnicový olej, řepkový olej, kokosový olej, extrakt z grepového jádra, ricínový olej, jojobový olej, meruňkový olej, bambucké máslo a med.
Šampon s citronellou
Toto je jediný produkt ke kterému jsem nenašla složení, ale bude stejné jako u předchozího šamponu, jen místo medu bude citronella. takže opět osvěžující vůně.
Krémy
Všechny krémy jsou v roztomilých malinkatých plastových kelímcích. Kelímky si po vypotřebování určitě nechám na cesty nebo do kabelky.

Pleťový krém s koenzynem Q10
Koenzym Q10, jak je známo, dokáže bojovat s vráskami, takže krémem se maže mamka a říkala, že je krém na pleti moc příjemný.
Složení: mandlový olej, avokádový olej, bio kokosový olej, emulgátor Olivem, extrakt z grepového jádra, voda z růží, koenzym Q10.
Měsíčkovo-heřmánkový krém
Krém je krásně jemný a tuhý, ale při aplikaci olejový. Do pokožky se pěkně vstřebá a moc hezky voní. 
Složení: bio kokosový olej, mandlový olej, bambucké máslo, lanolín (rostlinný), bylinky měsíček a heřmánek.
Pleťový krém s hydratační složkou
Tento krém jsem si zamilovala. Krásně pleť hydratuje, což je v létě dost důležité. Má krémovou konzistenci. 
Složení: mandlový olej, avokádový olej, bio kokosový olej, emulgátor Olivem, extrakt z grepového jádra, vod z růží, hydratační složka.
Zinkový krém
Na zinek nedám dopustit od té doby, co jsem vyzkoušela Zinkový krém od Dulcio (recenze ZDE). Tento krém bude jeho dobrá alternativa. Je vhodný při léčbě atopického ekzému a různých dermatologických potíží. 
Složení: extra panenský olivový olej, bambucké máslo a oxid zinečnatý.
Balzám na rty
Balzámů na rty mám snad milion, ale další se neztratí. Jsem schopná jich mít v kabelce třeba 5. Balzám je v obyčejném obalu bez etikety, což na mě působí trošku obyčejně, ale nejde přeci o obal. Balzám nosím do práce a když mám suché rty, hned si je máznu a jsou krásně hydratované. 
Složení: včelí vosk, kakaové máslo, mandlový olej a kokosový olej.
Nakonec bych chtěla upozornit, že všechny produkty kromě balzámu jsem měla jen jako vzorečky, ať si neřeknete, že jsou to takový prcci. Takže pokud byste o nějaký produkt měly zájem neváhejte a Květušce napište na FB, ráda se vším poradí a pomůže vám i vybrat.

ZAUJAL VÁS NĚJAKÝ PRODUKT? 
UŽ JSTE O HERBALCE SLYŠELY?


17 komentářů:

  1. tieto produkty vyzeraju fakt skvele hlavne zinkovy krem len to bambucke maslo v nom mne upchava pory :(
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, já i se svou smíšenou pletí zvládám bambucké máslo v pohodě.

      Vymazat
  2. Produkty vyzerajú úžasne, najradšej by som vyskúšala všetko. Hlavne tie krémiky alebo mydielko s extraktom z čajovníka.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné výrobky. O Herbalce jsem nikdy neslyšela. Ráda bych jejich produkty vyzkoušela, obzvláště tuhý šampón.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhé šampony jsem si v poslední době dost oblíbila a jsou super i na cesty.

      Vymazat
  4. Značku neznám, ale ty mýdla vypadají skvěle :) I ten nějaký šampon bych klidně zkusila :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mýdla jsou super, dlouho jsem tuhá mýdla nepoužívala, ale poslední půl rok se k nim vracím častěji a častěji.

      Vymazat
  5. Vypadá to krásně, já si podobné věci kupuji na Fleru od prodejce "U Zelené větévky". Z toho co jsem zkusila jsou uplně top podle mě :).

    fellienm.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda to by mě nenapadlo na Fleru hledat, tak děkuji za tip. Já chodím na Fler hlavně na šperky.

      Vymazat
  6. Nikdy jsem neslyšela o značce,musím se mrknout :-)

    OdpovědětVymazat
  7. O této značce čtu poprvé, určitě na ní mrknu. A co se týče tuhých mýdel, tak ty já moc nemusím.. Ale stále více a více se snažím proniknout do světa přírodní kosmetiky :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No taky nesnáším ty klasická tuhá mýdla z drogerie, ale domácí mýdla přírodní ty naopak v poslední době docela vyhledávám.

      Vymazat
  8. Značku vůbec neznám. Docela by mě zajímalo, jaký je ten šampon :)

    INKA – focení, líčení, poledance, lifestyle a další!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampon je fajn, vlasy mi pěkně umyje a hezky provoní. Jen ten malý kousek se mi drží špatně v ruce a chvilku trvá než ho aplikuje na všechny vlasy.

      Vymazat
  9. Firma byla před 2 roky v Chebu na trhu a ja jsem nahodou mýdla koupila jako malí dáreček.Kamarádky( žijící v německu) byly z mýdel velice nadšené.Jelikož,jsem nevěděla jak je znovu sehnat,tak jsem se snažila o nahradu.Vždy mi slušně řekli,že mýdla nebyla špatná,ale nejlepší a nejkvalitnějších vlasy a pleť měli od této firmy.Snažím se mýdla znovu sehnat a doufám,že se dají objednat.držte mi palce��.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...