pondělí 9. května 2016

Milva: Recenze rovnou čtyř šamponů


Dneska jsem si pro vás připravila recenzi rovnou na čtyři šampony. V rámci spolupráce jsem si mohla vybrat 4 šampony značky Milva. Na tuto značku jsem na internetu četla samou chválu, tak jsem byla moc ráda, že ji můžu osobně vyzkoušet.

Já jsem značku dřív neznala, pokud ji taky neznáte, tak vám ji trošku představím. Značka Milva pochází z bulharska, kde se její produkty prodávají už desítky let. Nabízí šampony, vlasové vody, masky na vlasy, pleťové vody a vazelíny - vše vyrobené z nejkvalitnějších surovin! Kosmetika Milva není testována na zvířatech a neobsahuje parabeny ani silikony. 

A teď už bych přešla k samotným produktům, které jsem si vybrala. Trošku mi vadí, že jsou všechny obaly šamponů popsány v azbuce, to jsem si moc nepočetla. Na to by se značka ještě mohla zaměřit. Myslím, že by se tak přiblížila k českým zákazníkům. Ale všechny popisky jednoduše najdete na jejich internetových stránkách: milvacz.cz. Jinak bych obaly pochválila jsou pěkně barevné a i tvarově se mi líbí.

Jemný dětský šampon pro citlivou pokožku
Dětský šampon jsem si vybrala pro sebe a pro Honzu. Před tím, jsme totiž měli šampon z Yves Rocheru a ten nám oběma pokožku hlavy hodně vysušoval, tak jsem vybrala tento dětský. A musím říct, že pokožku nevysušuje a po umytí mám tendenci si pořád do vlasů sahat jak jsou hebké. Je fajn, že se dá použít nejen jako šampon ale i jako sprchový gel, takže pokud se chystáte někam na cesty, tak vám bude stačit přibalit do tašky pouze tento šampon a srpcháč v jednom. Na stránkách jsem našla inovovanou verzi tohoto 2v1, kterou najdete pod tímto odkazem.

Šampon pro zářivost pro ochranu barevných vlasů
Tento šampon jsem dala na testování mamce, která si vlasy barví. Mamka z něj byla nadšená, vlasy jí šly po umytí pěkně rozčesat, krásně se leskly a byly hebké. Takže pokud si vlásy barvíte, tak ho určitě vyzkoušejte. Na internetových stránkách Milva už jsem konkrétně ten samý neobjevila, ale našla jsem inovovanou verzi tohoto šamponu, kterou najdete pod tímto odkazem.

 

Šampon s heřmánkem 
Oficiální popisek: Tento šampon je speciálně vyvinutý pro české a slovenské vlasy. To jsem slyšela poprvé, že je něco speciálně vyvinuto jen pro české a slovenské vlasy. Nevím v čem se tedy liší rakouské nebo francouzské vlasy od českých no ale budiž. Šampon obsahuje přírodní výtažky z heřmánku a obnovuje strukturu vlasu. Zklidňuje podrážděnou pokožku a dokáže odstranit i svědění. Vlásky jsou po umytí pěkně jemné a posílené. Neobsahuje silikony, parabeny ani umělá barviva. 

Hydratační šampon s BIO šípkovým olejem
Na tomto šamponu se mi moc líbí obal a to, že obsahuje BIO šípkový olej, který má vlasy posílit už od kořínků. Tento šampon měl by pomoci vláskům poškozených barvením, fénováním nebo žehlením. Měl by jim dodat potřebnou sílu a novou energii. Šípkový olej je přírodní zvlhčovač, který okamžitě proniká do pokožky hlavy a obnovuje rovnováhu hydratace. 


 Všechny šampony seženete na internetových stránkách značky (odkaz je nahoře) a stojí od 150 - 170 Kč. Ani jeden by neměl způsobovat žádné alergické reakce a měl by vlasům dodat lesk a sílu. A protože, jsme doma testovali všichni, tak za nás všechny můžu říct, že bych tyto šampony doporučila. Pokud značku ještě neznáte, tak se určitě podívejte na jejich stránky. Milva nabízí i šampon pro růst vlasu s Chininem, na který jsem četla spoustu skvělých recenzí, tak až jednou budu chtít, aby mi vlasy dorostly, tak si ho určitě koupím.

UŽ JSTE O ZNAČCE SLYŠELY? 




27 komentářů:

  1. Super článok... s Milvou mám skúsenosť, mala som žihľavový šampón, no nejak som nezbadala, žeby výrazne pomohol mojim vlasom. Takisto som skúšala chinínovú vodu, ktorá mala robiť zázraky, ale žiaľ tiež som nezaznamenala. Akurát mi od Milvy vyhovovala ružová voda, tá bola v pomere cena a kvalita skvelá... (:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem to spíš brala tak, že jsem ráda, že už konečně nemám vysušenou pokožku od šamponu z YR, ale je fakt, že žádné zázraky se nekonaly, ale na tu chininovou řadu jsem četla opravdu dobré recenze, že po ní vlasy rostou rychleji.

      Vymazat
  2. Tak to já bych si v azbuce početla, ale na té češtině by měly zapracovat :). O této značce už jsem slyšela na blogu jedné slečny, která si vychvalovala šampon, který ji pomohl proti vypadávání vlasů a s růstem vlasů, byla tam i fotka po používání a změna byla hodně znát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, který myslíš, ale já jsem nechtěla aby mi vlásky rostly rychle chci mít krátké vlasy :D je to pro mě pohodlnější v létě.

      Vymazat
  3. O téhle značce slyším poprvé. :)

    OdpovědětVymazat
  4. o tejto značke som ešte vobec nepočula a nevyzerá vobec zle ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampony jsou super, určitě jejich produkty prozkoumej!

      Vymazat
  5. Nemám s touto značkou vôbec skúsenosť ani som ju ešte asi v žiadnom obchode nevidela :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V obchodě ji ani neuvidíte, šampony se prodávají jen online. Já je mám doma už asi měsíc, ale dobrala jsem napřed starý šampon, Milvu teď používám asi týden a půl a drobná změna už je znát, tak jsem zvědavá jak budou vlasy vypadat po měsíci a víc.

      Vymazat
    2. Přesně tak, dá se koupit pouze na internetu :)

      Vymazat
  6. Tak jsem zkoušela a jsem s nimi naprosto spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  7. od Milvy som neskúšala nič, ale šampóny vyzerajú naozaj veľmi dobre :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky jsou moc dobré, za vyzkoušení určitě stojí!

      Vymazat
  8. Skvelý článok! :3 Od Milvy som mala šampón, vodičku a masku na rast vlasov, bola som neskutočne spokojná. Je to dokonalá značka, s ešte dokonalejšou kozmetikou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ten šampon na růst vlasů si všichni moc chválí. Já bych zase potřebovala zpomalovač růstu vlasů :D

      Vymazat
  9. Používám šampon Milva s chininem a je úžasný. Jiný jsem ale nezkoušela...
    FitBlanka

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tuhle značku vůbec neznám. A určitě bych ráda zkusila. Díky za tip :)

    http://touhyalasky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Značku poznám, ale nikdy ma veľmi nelákala, obaly sa mi veľmi nepáčia. Sestra si práve objednala pár výrobkov a tak po tejto recenzii aspoň niečo vyskúšam :).

    OdpovědětVymazat
  12. Hi Lovely blog... would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog leaving a comment so I can follow back. Thank you. ♥ ♥
    http://thatisammore.blogspot.it/
    That’s amore

    OdpovědětVymazat
  13. Ten popis ma tiež prekvapil :-D že pre slovenské a české vlasy :-D ... ja by som asi vyskúšala práve ten s chinínom :)

    OdpovědětVymazat
  14. Byl jsem bez herpetické choroby pomocí bylinné medicíny Dr. Sacre, která ji vyléčila, šel jsem na lékařský test, doktor mi potvrdil, že jsem bez herpetické choroby, funguje to jako kouzlo a bylinná medicína je nejlepší, tady je číslo Dr. Sacre WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailová adresa doctorsacrehealing@gmail.com,
    Kontaktujte ho, pokud máte jakýkoli problém nebo chorobu, kterou potřebujete, je kontaktovat ho, pomůže vám vyléčit tuto dlouhodobou nemoc ve vašem systému pomocí bylinného léčiva

    Mary

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, strašně moc mi začaly vypadávat vlasy a ničím to nešlo zastavit, pro jsem podstoupila zahuštění vlasů na této , tam mi doporučeli, abych používala na ošetření vlasů kvalitní vlasovou kosmetiku nejlépe na přírodní bázi. Mohli byste mi poradit z výběr . Přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...