pátek 27. května 2016

Batiste: Moje první zkušenost se suchým šamponem


Už snad od loňska jsem si dělala zálusk na nějaký suchý šampon. Po pročtení snad stovky recenzí jsem byla jednoznačně rozhodnutá pro značku Batiste, která vládne trhu s touto vychytávkou. Ke koupi jsem se odhodlala až minulý měsíc. Řekla jsem si, že bude léto (festivaly, nestíhačky, výlety, bazén, vedro) a tak by se pomocník v podobě suchého šamponu, který vlasům dodá novou šťávu hodil.

Musím, říct, že jeho služby využívám i teď, kdy toho sluníčka ještě tolik není. Už asi měsíc sedím doma a učím se na magisterské státnice, které mám v úterý (31.5.). Z nervozity si pořád sahám na vlasy, takže i když si je večer umyju, tak jsou v poledne další den zase mastné. Skoro každý den otevírám pošťačce, takže když slyším zvonek, tak rychle popadnu Batiste, abych vypadala k světu rozetřu po tváři bílé fleky od zinkové mastičky (tou léčím všechny rozškrábance :D), navleču tepláky a běžím ke dveřím otevřít. 



Takže suchý šampon Batiste, zinková mastička Dulcia (recenze), roll-on od Saloosu (recenze), čaj s ginkem a kila čerstvých jahod a ještě jeden zázrak (o tom chystám recenzi) mi teď zpříjemňují poslední dny do státnic.

Vybrala jsem si variantu BLUSH a to jen protože, mě zaujal obal. Nevěděla jsem, kterou variantu zvolit, tak jsem sáhla po tomto růžovém, druhý favorit byl s třešničkami. Přemýšlím, že si koupím i menší balení (50 ml), teď jsem šla rovnou do většího (200 ml).

Asi už budete znát, jak se suchý šampon používá a o co vlastně jde. Ale přece jen bych vám chtěla sdělit moje první dojmy takže: mám krátké vlasy, bála jsem se, že když si šampon na vlasy nastříkám tak pak budu mít vlasy bílé jako poprášené moukou. Nic takového se nekonalo. Napřed jsem šplíchla mimo, abych viděla jak vlastně sprej rozprašuje. A to byla teda síla! Sprej rozprašuje rychle a s velkou intenzitou :D. No šplíchla jsem si do vlasů a byla jsem překvapená, šampon jakoby mastnotu vsákl a vlasy vypadaly jako čerstvě umyté. Žádné bílé fleky jsem nezaznamenala. A co víc, byla jsem mile překvapena tím, jak pěkně voní. 



 Myslím, že tato módní vlna zažila svůj největší boom loňské léto, ale pokud jste na tom stejně jako já a ještě jste suché šampony nezkoušely, tak neváhejte a jděte do toho. Určitě vám ho doporučuji! Šampony už jsou docela dostupné. Já jsem kupovala na Notino.cz za 108 Kč (200 ml), ale seženete je i v drogérii. 

NAJDETE SE JEŠTĚ NĚKDO, KDO ŠAMPONY OD BATISTE NEZKOUŠEL NEBO UŽ JSEM BYLA POSLEDNÍ?
POUŽÍVÁTE SUCHÉ ŠAMPONY? 


23 komentářů:

  1. Také jsem zkoušela tento rok první suchy sampon a musím rict ze je super! :) Tento byl muj první.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já už se do koupě suchého šamponu přemlouvám snad už přes dva roky a pořád jsem se k tomu nedokopala :D Každopádně tenhle vypadá jako výhra. :)
    coffeewithsachi.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem poslední, kdo šampon nezkoušel :D

      Vymazat
  3. ja používam ten hnedý pre brunetky, lebo nerobí biele fľaky, tým že je hnedý :) inak práve ho mám v giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na hnědý jsem se taky dívala, ale jak jsem psala vybral jsem podle obalu :D

      Vymazat
  4. Ja som si kúpila od Tigi, ale to je prepadák.

    OdpovědětVymazat
  5. Batiste je už zopár mesiacov môj verný spoločník, nakoľko sa mi vlasy rýchlo mastnia a používam ho aj dvakrát do týždňa. Mala som verziu original a teraz mám cheeky cherry, ktorý nádherne vonia, no zdá sa mi, že original fungoval o niečo lepšie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No taky si myslím, že budu věrná značce a jen vyzkouším jiné druhy :)

      Vymazat
  6. Taky jsem na něj teď psala recenzi. :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj , ja som používala donedávna suchý sampon v práškovej forme , ale toto ma velmi zaujalo !
    Nevieš ako dlho vydrží balenie ?
    Pekny den prajem a pozývam na moj blog :))
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel nevím, jak dlouho vydrží, ale podle mě záleží podle délky a hustoty vlasů :)

      Vymazat
  8. Tenhle šampon je super! vyzkoušela jsem jich milion a musím říct,že batiste je číslo jedna! Používám přesně ten co ty :) Používám ho často i kvůli toho,že příjdu z práce v 10 domů a už se mi nechtějí mýt vlasy..:D Takové ulehčení práce. Na léto si myslím pořídím větší zásoby,protože jak říkáš vedro,voda prostě není čas denně mýt vlasy..:D Jinak jsem si založila právě blog tak budu ráda když třeba koukneš. A moc držím palečky u státnic! :* Zvládneš to! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak státnice jsem úspěšně zvládla, takže už se budu plně věnovat blogu! A k tobě na blog určitě mrknu.

      Vymazat
  9. Batiste suché šampony jsou za mě určitě moc fajn, hlavně jejich miniaturky jsou skvělé na dovču nebo do kabelky :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  10. Musím říct, že já jsem vyzkoušela už stovky různých suchých šamponů a Batiste jsou jediné, které mi vyhovují, takže jsou opravdu TOP :)
    FitBlanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že jsem dala na kladné ohlasy a šla rovnou do této značky!

      Vymazat
  11. ja už tento šampón používam asi 2 roky..som úplne šťastná,že konečne prišiel aj do slovenských drogeriek o to horšie je to,že už asi viac žien pochopilo,že je to super vec a preto mám problém ho tam vôbec niekedy kúpiť kedže stále je vypredaný :D :)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to je i s korektorem Catrice, na ten si už asi dva měsíce brousím zuby a není k sehnání.

      Vymazat
  12. Batiste sú veľmi dobré suché šampóny, mala som variant pre hnedé vlasy a bola som veľmi spokojná, ja si zvyknem suché šampóny nanášať večer, pretože ak ich nanesiem ráno do už mastných vlasov tak ani tento Batiste ich už nedokáže zachrániť. Momentálne skúšam suchý šampón Balea tiež pre hnedovlásky a vyzerá byť rovnako dobrý.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...