pondělí 23. května 2016

Make up Match perfection zančky Rimmel

Už jsem dlouho hledala nějaký dobrý make-up a pak jsem se rozhodla vyzkoušet tento od Rimmelu. Zatím ho neznám, ale četla jsem ně něj samé dobré recenze. Objednávala jsem z internetu, takže jsem si nebyla úplně  jistá odstínem. 

Popis prodejce:
Tekutý make-up Rimmel Match Perfection během okamžiku zamaskuje všechny nedokonalosti pleti a sjednotí ji do jednotného odstínu. Díky dávkování pumpičkou vždy aplikujete přesně tolik make-upu, kolik potřebujete. Tekutý make-up Rimmel Match Perfection je ideální volbou pro všechny ženy, které touží po dokonale jednotné a matné pleti. Make-up Rimmel Match Perfection zajišťuje střední krytí pupínků, kruhů pod očima i rozšířených žilek. Tekutá konzistence make-upu je zárukou jeho kvalitního splynutí s pletí a nulové šance na vytváření nežádoucích výraznějších míst. Make-up Rimmel Match Perfection udržuje pleť sjednocenou po celý den a navíc ji chrání proti UV záření pomocí ochranného faktoru SPF 20.

Složení:
lecitin - podporuje pronikání aktivních látek do pleti
glycerín - zvlhčuje pleť a zabraňuje jejímu vysušování

Moje hodnocení:
Makeup se dávkuje pomocí pumpičky, což je praktické většinou mi stačí jedno zmáčknutí na celý obličej. Lahvička je o obsahu 30 ml, to je dnes běžná velikost. Skleněná lahvička je z takového pevnějšího skla a má elegantní tvar. Líbí se mi detail na víčku, které má nahoře vyražený znak značky Rimmel, kterým je královská koruna.
Makeup je hydratační a je vhodný pro všechny typy pleti. Pokud jde o krytí, tak nečekejte nic výrazného, kruhy pod očima ani pupínky moc nezakryje, ale na ty máme korektory! Krásně pleť sjednotí a netvoří žádné mapy.
Vybrala jsem si odstín 100 Ivory, který je poměrně světlý, doufám že na léto nebude světlý až moc, no když tak počkám do podzimu. Oceňuji, že makeup není oranžový ani žlutý.Výdrž makeupu je docela dobrá, vydrží mi, tak jak potřebuji, to znamená většinu dne. A taky vítám SPF 20, což se určitě v létě hodí.Ve výsledku bych ho zhodnotila jako lepší makeup, který je na tváři lehký a nemáte pocit, že máte na tvářích masku. 

Můžu teda tento makeup fakt doporučit, je cenově dostupný a seženete ho v drogeriích nebo na Parfums.cz, kde jsem ho kupovala já za 143 Kč. Rimmel nabízí spoustu odstínů, tak snad si z jejich paletky vyberete.


MÁTE S TÍMTO MAKEUPEM NĚJAKOU ZKUŠENOST? 
KTERÝ MAKEUP JE VÁŠ NEJ?



24 komentářů:

  1. Zrovna dnes jsem si pro něj jela do drogerie, jelikož jsem na něj slyšela samou chválu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šak uvidíš, jak ti bude vyhovovat, neříkám, že s ním nejsem spokojená, myslím, že je fajn, ale na to jakou jsem na něj četla chválu jsem čekala větší dokonalost. :D

      Vymazat
  2. Tento ráda používá ségra, já si ho od ní jednou půjčila na ples a pleť s ním byla moc pěkná :) mám vlastně i líčení na blogu, co jsem o něm psala před pár měsíci

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tenhle make up mám (a potom ještě jiný od RL) a jsem s ním doopravdy spokojená. Za tu cenu je podle mě úžasný. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež som ho mala a naozaj urobil na pleti krásny efekt, taký zjednotený, jemne rozžiarený. Bohužiaľ, mám mastnú pleť, takže v tomto smere mi nesedel a poslala som ho ďalej :)
    obľúbený mám asi Colorstay od Revlonu a potom Anti-Blemish Solution od Clinique :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tento makeup mám a jsem s ním mega moc spokojená a jeste jeho bráchu mám v červeném obalu :) A to samé oba jsou skvěle :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Tento makeup jsem měla, už je to nějaká doba, ale vím, že nebyl špatný. Byl to jeden z těch lepších z drogerií, ale na pleti mi nevydržel celý den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych neřekla, že jde o zázrak, ale splní, co po něm požaduji :)

      Vymazat
  7. Taky jsem ho jednou měla, byl super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Make-up vyzerá dobre, no keďže som sa na skúšaní nových make-upov už veľakrát popálila, tak si vždy na istý čas dam so skúšaním pokoj; aj keď tento d Rimmelu ma celkom lákal, no myslím, že by mi zrejme nesadol.. O žiadnom make-upe ani nemôžem povedať, že by mi plne vyhovoval, najviac spokojná som zatiaľ bola s perfect cover bb krémom od Misshy, ktorý má veľmi dobré krytie. No v budúcnosti by som rada vyskúšala niečo od high-end značiek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě toto zkoušení docela baví, takže jsem ve fázi objevování, ale taky už jsem se kolikrát spálila a tak produkt putoval dál.

      Vymazat
  9. Nice sharing for introducing us to a new product <3

    http://ohladymania.blogspot.com/

    .

    OdpovědětVymazat
  10. Ešte som ho neskúšala, pretože mám doma vždy dosť mejkapov, ale určite pozriem ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně mrkni, taky jich teď mám doma docela dost na zkoušku :)

      Vymazat
  11. Používám ho už měsíc a nemůžu si jej vynachválit :)
    FitBlanka

    OdpovědětVymazat
  12. Tak si myslím, že tenhle makeup by mi bohužel nevyhovoval :(
    Já používám makeup z lékárny, protože jako jediný (teda z těch na které jsem dosud narazila) kryje opravdu neskutečně, což potřebuji, když mám problematickou pleť.
    Nicméně je fajn, že Rimmel vyhovuje tobě :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám z lékárny Aknecolor v obou variantách a ty používám jako korektory :D

      Vymazat
  13. Makeup síce často nepoužívam, ale tento som párkrát vyskúšala a nebol zlý a tiež ho každý vychvaluje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V létě taky makeup moc nepoužívám, ale přes zimu pořád :)

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...