neděle 29. května 2016

Saloos: Aroma rozprašovač Litsea Cubeba

Jak jsem slibovala v minulém článku, tak taky plním. Je tady poslední recenze do státnic a taky tip na jednoho fajn pomocníka při učení a přípravách na zkoušky.
 Když jsem se začínala učit na státnice, tak jsem náhodou na FB stránkách Saloos objevila aroma osvěžovač vzduchu Litsea Cubeba, který jsem musela mít! Tento éterický olej s antidepresivními účinky má odstraňovat únavu a stres, má navozovat pocit dobré nálady, nabít novou energií a aktivovat myšlení. Povzbudit, odstranit stres a navodit dobrou náladu jsem tedy dost potřebovala! Pročišťuje ovzduší, je vhodný proti bakteriím a plísním a funguje jako dobrá  prevence proti infekčním nemocem. 
Sprej obsahuje 100% přírodní esenciální oleje. Nenajdete v něm žádné škodliviny, syntetické konzervační, barvicí ani vonné látky, které by mohly mít negativní účinky na zdraví. 

Hned, když mi pošťačka donesla balíček s osvěžovačem, vyzkoušela jsem ho nedočkavě. Ani  jsem si nepřečtla  jak se má správně používat a tak jsem si sprejem šplíchla přímo před obličej (naštěstí né do obličeje). No začalo mě škrábat v krku a měla jsem podrážděné oči, ale za cca 5 minut už bylo všechno v pohodě. Takže POZOR! Sprej vždy rozptylte do místnosti, nestříkejte si ho ani na pokožku a nedejbože do očí, nedoporučuji ani vdechovat, protože dráždí.

Sprej je ve skleněné lahvičce s pěkným designem laděným do zelenkavých barev o obsahu 50 ml. Tento osvěžovač i ostatní varianty můžete zakoupit třeba na Notino.cz za 111 Kč - což mi přijde jako přiměřená cena, za to kolik služby tento pomocník svede.

Hodnocení po měsíčním používání:
Sprej používám dost několikrát za den a zatím jsem v polovině lahvičky.
Vůně je příjemná a na mě funguje a dodá mi energii.
Vadí mi jen to, že aroma šplíchnu do místnosti a musím z ní na chvíli pryč.
Za mě doporučuji!! Myslím, že mi tento sprej při učení dost pomáhal.
Saloos nabízí různé varianty: 
Eukalyptus osvěžuje a zvlhčuje vzduch. Dezinfikuje prostory, neutralizuje nepříjemné pachy. Oceníte ho i při nachlazení, kdy se vám špatně dýchá...

Citron naplní váš byt i mysl nově nabitou energií, povzbudí mozek k vyšší aktivitě.

Litsea Cubeba má antidepresivní účinky, odstraňuje únavu a stres, navozuje pocit dobré nálady. Pročistí ovzduší v místnosti a je vhodný proti bakteriím a plísním.

Levandule má všestrané využití. Zmírňuje duševní napětí a stres, bojuje proti migréně, pročišťuje a zvhlčuje vzduch. Je vhodný do ložnic i do dětských pokojů, protože podporuje klidný a vydatný spánek. Můj tip: před spaním jednou stříkněte na záclonu.

Antitabák je samozřejmě neutralizující. Pomáhá odstranit zápach (nejen) z cigaret. Zůstane jen příjemná citrusová vůně. Jeho hlavním cílem je rychle osvěžit prostory a neutralizovat nežádoucí pachy.

Vánoční sen je směs typického vánočního koření (kadidla, skořice, citrusových plodů), který vybízí ke zklidnění těla i duše. Díky ní si do svého domova pustíte hřejivou atmosféru Vánoc. 

Kromě aroma antitabák bych ráda časem vyzkoušela všechny rozprašovače.

Nezapomeňte, že ještě pár dnů se můžete zapojit do narozeninové soutěže, jak tady, tak na FB stránce blogu. Jinak další článek bude až po státnicích, teď už budu jen opakovat a soustředit se na školu. Ale nebojte už mám plno nápadů na další články, takže to pak rozjedeme ve velkém!

CO VY A AROMA VŮNĚ? 
KTERÝ Z ROZPRAŠOVAČŮ BY VÁS ZAUJAL NEJVÍC?
ČÍM SI POKOJÍČKY OSVĚŽUJETE VY?



Ráda bych poděkovala zastoupení značky Saloos za poskytnutí produktu k vyzkoušení. 


10 komentářů:

  1. Litsea cubeba je jedna z mojich naj voni vacsinou pouzivam etericky olej od saloos ale toto je super kedze lampa nie je vzdy po ruke :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je to moje oblíbená vůně, taková osvěžující.

      Vymazat
  2. great post and blog :)
    kisses,
    Tijana

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...