úterý 18. června 2019

WELEDA: Skin Food Tělové máslo

Krásný den, postupně začínám objevovat taje kosmetiky Weleda. Ani nevím, proč jsem si dřív jejich produkty moc nekupovala, každopádně jsem ráda, že jsem dostala chuť na další objevování a objednala si na Notino.cz Intenzivní tělové máslo z řady Skin Food, který jsem poprvé viděla na veletrhu určeném pro maminky a těhotné. Řada Skin food je inspirovaná univerzálním výživným krémem, který mám moc ráda a recenzi jsem na něj psala už dávno. Mezi ostatními produkty značky Weleda tuto řadu poznáte hravě, protože všechny produkty jsou v zelených obalech. Univerzální výživný krém Weleda vyrábí už od roku 1926 a pořád se těší velké oblibě a není se čemu divit, podle mě kdo vyzkoušel, tak se do něj zamiloval. Tak se půjdeme podívat na Tělové máslo, které je hrdinou dnešního článku. 
Jde o hutný krém, který je určen pro velmi suchou pokožku, ale podle mě ho můžete používat i když nejste úplné "sušenky".  Konzistence mi připomíná našlehané máslo. Díky hutnější konzistenci je potřeba trošku zarýt prst do kelímku a vydolovat máslo z kelímku ven, ale s příchodem vyšších teplot i máslo povolí. Na pokožce máslo krásně roztaje a jde lehce rozmazat. Vstřebávání se nemusíte bát, nebudete sedět půl dne a čekat až se máslo do pokožky vsákne. Během pár minut se máslo do pokožky vpije a nezanechává lepivý pocit ani pocit mastného filmu. Pokud jde o vůni, tak ta je úžasná (voní po citronu a bylinkách), popravdě jsem se od ní zamilovala už u krému, který jsem zmiňovala v úvodu. Dokonce i Honza po tomto másle sahá rád a maže si s ním ruce. Já ho nejčastěji používám na suché nožky, kolena, lokty, prsty a dlaně. V těhotenství s ním sem tam máznu i bříško. Jeho další výhodou je, že je 100% certifikovaným přírodním produktem vhodným dokonce i pro vegany. 
Takže za naši rodinku hlásím, že tento krém u nás doma není naposledy a až ho dopotřebujeme pořídíme nový. Tělové máslo si můžete objednat na Notino.cz, kde vás vyjde na 314,-, protože je teď s 15% slevou :). 


CO ŘÍKÁTE NA ŘADU SKIN FOOD? 
ZAUJALO VÁS TĚLOVÉ MÁSLO? 


5 komentářů:

  1. mám doma ešte veľa krémov na domíňanie :D ale už viem čo vyskúšam potom :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tělové máslo se mi líbí. :) Ale více se mi líbí jejich balzám na rty.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Musí být úžasné. Mám ráda tyhle tělové másla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. maslo vyzerá skvelo, ale značka weleda ma moc neláka :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  5. Značku Weleda používám již skoro dva roky a jsem s ní velice spokojená. Oblíbila jsem si WELEDA Skin Food Tělové máslo, které se dobře roztírá na pokožce a nezanechává jí mastnou. Proto se nemusím bát o své oblečení, které by jinak bylo zničené. Kupuji si kvalitní dámské košile, které jsou dost drahé, a proto potřebuji tělovou kosmetiku, která nezanechává mastné skvrny na oblečení.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...