čtvrtek 31. května 2018

Navia: Balíček Péče o mastnou a problematickou pleť

V dnešním článku pro vás mám tip na pěkný dárek. E-shop s přírodní kosmetikou Bioneeds.cz mi v rámci spolupráce zaslal krásný balíček od slovenské značky Navia, který obsahuje produkty určené pro péči o mastnou a problematickou pleť. Tahle sada obsahuje čistící gel, denní pleťový krém a květinovou vodu a avokádový krém. Tak se jdeme na jednotlivé produkty podívat podrobně.
Konopný krém s okurkovým extraktem pro mastnou a problematickou pleť
Konopný krém je v nádobce o objemu 15 ml s praktickým pumpičkovým aplikátorem, který je hygienický a díky pumpičce si vždy na prsty na nesete jen potřebné množství a nebudete tak s krémem plýtvat. 
Jde o denní krém, který byl vytvořen na míru pleti, která má sklony k větší tvorbě mazu, akné a rozšířeným pórům. Krém v sobě kombinuje mátovou vodu, konopný olej a výtažek z okurky. Díky této kombinaci je pleť po použití pěkně vyživená, čistá a hydratovaná. Krém zmírňuje podráždění a začervenání a také reguluje tvorbu kožního mazu, což mohu potvrdit, pleť se mi opravdu o poznání méně mastí a to už po týdenním používání. 
Složení:
Mátová květinová voda - eliminuje tvorbu akné, stahuje póry a má protizánětlivé účinky
Konopný olej - má hydratační, regenerační a revitalizační vlastnosti
Výtažek z okurky - působí proti zarudnutí, osvěžuje pleť a podporuje pružnost pokožky
Organické esenciální oleje z čajovníku, citronové trávy a máty - pročišťují pleť, regulují tvorbu kožního mazu a zabraňují dehydrataci pleti
Výtažek z magnólie - redukuje výskyt akné a působí na pleť antioxidačně, antimikrobiálně a tonizačně.
Vitamín E - podporuje hojení pokožky a zlepšuje elasticitu kůže. 
Konzistence krému je velmi lehká a proto se rychle a snadno na pokožky vstřebává a nezanechává mastný film. Tento krém mohu doporučit všem těm, kteří mají problém s mastící se nebo lesknoucí se pletí, mě tedy opravdu pomohl. Složení krému je 100% rostlinného původu, z toho 91,1% je organické kvality. Neobsahuje žádné konzervanty, syntetickou parfemaci ani ropné deriváty. Dokonce i vůně krému mě mile překvapila, čekala jsem vůni konopí, ale naštěstí konopí přebila vůně máty, která je svěží a příjemná. 
Antibakteriální čistící gel 
Čistící gel je opět v plastové nádobce, tentokrát ale v dvojnásobně větší, o objemu 30 ml, oproti předchozímu produktu. Tento gel by měl pleti pomoci s rozšířenými póry a také s častým výskytem pupínků. Je určen pro odlíčení pleti, takže jsem byla dost zvědavá, jestli si poradí s nečistotami, které se za celý den na pleti usadí. 
Antibakteriální gel je tvořen na olejové bázi (konopný, lískoříškový a mandlový olej), která zvládne rozpustit tuky a make-up. Vodní báze zase zatočí s nečistotami, které se rozpouštějí ve vodě. 
S gelem jsem opravdu spokojená, protože moji pleť vyčistí, ale nevysuší. Já gel používám tak, že si vždy opláchnu pleť a nanesu malé množství gelu, který krouživými pohyby rozestřu na obličeji. Gel vytvoří mléčnou emulzi, kterou nechám na pokožce chviličku působit a potom gel z pleti opláchnu. Na pokožce zůstane jemný ochraný film. Tento čistící gel zvládne odstranit i přírodní řasenky, které teď používám, jak je to s drogerkovými, jsem nezkoušela. V očích mě neštípe ani nezpůsobuje jiné alergické reakce na pokožce. 
Složení:
Konopný olej - má hydratační, regenerační a revitalizační vlastnosti
Olej z lískových oříšků - nezanechává na pokožce mastný film, reguluje tvorbu kožního mazu
Mandlový olej - je svým složením nejpodobnější filmu lidské pokožky
Organické esenciální oleje z čajovníku, citronové trávy a máty - pročišťují pleť, zabraňují dehydrataci pleti.
Vitamín E - podporuje hojení pokožky a zlepšuje elasticitu kůže. 
Bio květová voda Máta peprná
Květová voda jinak řečeno hydrolát je v menší skleněné lahvičce o objemu 30 ml. Já jsem si zvykla květinové vody používat každý den, ale je pravda, že mátovou jsem ještě nezkoušela, takže jsem byla ráda, že jsem měla možnost ji vyzkoušet. Mátová květová voda má totiž eliminovat tvorbu akné, stahovat póry a oživovat unavenou pleť. 
Květová voda s mátou má zklidňující a antiseptické účinky a já ji používám během dne pro osvěžení, ale nejčastěji večer jako tonizaci odlíčené pokožky před nanesením nočního krému. 
Tento produkt neobsahuje alkohol ani konzervanty, za což má ode mě palec nahoru. Vůně květinové vody je velmi osvěžující a připomíná mi vůni žvýkaček. Díky téhle vůni je vhodné vodu používat, když vás během dne zaskočí migréna nebo třeba při dlouhé cestě v autě pro osvěžení. Já ji nosím s sebou v kabelce a během dne se s ní sem tam osvěžím, což je moc příjemné. 
Avokádový pleťový krém
V sadě jsem měla přibalený ještě Avokádový krém, který obsahuje avokádové máslo, konopný a mandlový olej. Je vhodný pro problematickou a mastnou pleť. Krém je v menší skleněné nádobce se šroubovacím víčkem o objemu 60 ml. Krém je podle mě bez parfemace, což mi nevadí a myslím, že u pleťového krému je to i výhoda, protože éterické oleje mohou pleť dráždit. 
Avokádové máslo - pomáhá udržet v pleti vlhkost, pleť hydratuje, zvláčňuje a zlepšuje její pružnost
Konopný olej - podporuje obnovu pleťových buněk a eliminuje tvorbu vrásek
Mandlový olej - zklidňuje zápaly, popáleniny a zmírňuje svědění, zesvětluje tmavé skvrny na kůži
Krém má jemnou našlehanou konzistenci a stačí ho opravdu troška rozetřít na obličej a hned je vidět, jak si s pletí krásně rozumí a vsakuje se do spodních vrstviček. Pokud jde o vstřebání to mu trošku trvá, ale zhruba za čtvrt hodinky se krém pěkně vstřebá. Krém má skvělé hydratační vlastnosti a pokožka je po jeho po použití krásně heboučká a vyživená. 
Abych to shrnula, tak jsem z balíčku velmi mile překvapena a myslím, že je to skvělý tip na dárek pro kamarádku nebo pro sestru, kterou trápí problematická pleť. Určitě takový dárek udělá radost. Cena balíčku je 559 Kč a můžete si ho objednat třeba na e-shopu Bioneeds.cz.

ZAUJAL VÁS BALÍČEK?


13 komentářů:

  1. Najviac ma zaujal toner na tvár, musí veľmi pekne voňať a určite je skvelý. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zkoušela jsi už nějaký produkt od této značky?

      Vymazat
  2. Balíček vyzerá nádherne, obzvlášť keď sa jedná o prírodné produkty :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, snažím se teď, co nejvíce používat jen přírodní kosmetiku.

      Vymazat
  3. Moc pěkná sada. Kromě čistícího krému jsem už doma měla všechny produkty z balíčku a moje topovka je avokádový krém :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. Přijdou mi velmi krásné ty obaly. Jsou úžasné :) Produkty jsem nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly se povedly, působí na mě tak přírodně a čistě :).

      Vymazat
  5. Celá sada vypadá skvěle :-) musím ale říct, že mě nejvíce zaujal avokádový krém. Ten bych si klidně i pořídila :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém je skvělý a určitě za vyzkoušení stojí, já ho mohu jen a jen doporučit.

      Vymazat
  6. Sada vypadá moc dobře a věřím, že lidé s mastnou plet ji ocení. :) Pro mě to ale není.

    Deni ze stránky Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Navia patrí medzi moje obľúbené značky prírodnej kozmetiky, hoci až tak veľa produktov som zatiaľ nevyskúšala. Táto sada vyzerá veľmi dobre. Po konopnom kréme som už pokukovala dávnejšie a zaujala ma aj voda. Vzorku z avokádového mám kdesi doma, musím vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...