úterý 22. května 2018

Bione cosmetics: Vyživující vlasový šampon kokos


Pěkný den, v dnešním článku vám představím šampon bez parabenů, silikonů ropných derivátů a dalších chemičáren, který je pro všechny milovníky vůně kokosu a ještě k tomu v Bio kvalitě. Takže pokud máte rády kokos v kosmetice stejně jako já, tak je tento šampon přesně pro vás. Šampon je od české značky Bione, kterou zatím nemám moc prozkoumanou, ale už teď vím, že je to chyba a vrhnu se na jejich produkty pořádně. Značka Bione Cosmetics klade důraz především na funkčnost svých produktů, nikoliv na kvantitu. Produkty jsou vhodné pro všechny, kteří mají citlivou pokožku nebo trpí různými dermatologickými potížemi. Tak se jdeme podívat na šampon.
Šampon má dokonalou exotickou vůni kokosu, která se vám zaryje hluboko do nosíku a už se vás nepustí. Kromě vůně tento šampon slibuje také - vlasy bez nečistot a mazu, vyživení, posílení a regeneraci, péči o vlasovou pokožku, provoněné vlasy a bohatou pěnu. Šampon je vhodný pro všechny typy vlasů, což mi přijde praktické, protože ho může používat celá rodina. Většinou se snažím vybírat univerzální šampony, abychom doma nemuseli mít každý svůj.
Šampon je v plastové nádobě o objemu 260 ml s odklápěcím víčkem, nic neobvyklého, prostě taková klasika. Na láhvi je etiketa, která mě přenese hned na písečnou pláž někde u moře. Na obrázku jsou kokosy a palmy. Hned po otevření víčka je cítit příjemná vůně kokosu. Konzistence šamponu je podle mě podobná jako u jiných šamponů - což je fajn, není úplně tekutý, takže neproteče mezi prsty, než si stihnete dát ruce na vlasy. Barva šamponu je taková mléčná, což je pěkně vidět na fotce. Pokud jde o pěnivost tak ta je tak něco mezi, pění v pohodě a nemám s tím nejmenší problém i kdyby nepěnil vůbec. Někdy šampon dokonce použiji dvakrát a je to potom na vlasech poznat, že jsou takové nadýchanější a jemnější. 
 Šampon jde z vlasů smýt pěkně, takže v podstatě s tímto šamponem nemám žádný problém a mohu ho doporučit. Jen je škoda, že Bione má většinou produktové řady, ale Kokosový šampon zůstal sám bez masky, kondicionéru a další vlasové péče. Po umytí vlasů šamponem jsou potom vlasy krásně čisté, hebké, vyživené a jdou lehce rozčesat. Vyživující vlasový šampon Kokos si můžete objednat na Notino.cz za 69 Kč, což je podle mě parádní cena. 

CO NA ŠAMPON ŘÍKÁTE?
MÁTE DOMA NĚJAKÝ PRODUKT OD TÉTO ZNAČKY? 


4 komentáře:

  1. Fantastic post!
    Kisses .
    Dilek ...

    OdpovědětVymazat
  2. Vlasovou péči od této značky bych chtěla taky vyzkoušet, tak snad se mi to časem podaří. Vůni kokosu mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě podaří a výběr je široký, tak se nebojím, že bys nevybrala :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...