pátek 18. května 2018

Mylo: Oční sérum Aura

Mylo patří mezi několik mých velmi oblíbených značek přírodní kosmetiky a proto bych se s Vámi chtěla podělit o další recenzi. Tentokrát půjde o recenzi na Oční sérum s názvem Aura, které jsem dostala na vyzkoušení už před několika týdny.
Sérum je v menší tmavé skleněné lahvičce s praktickým pumpičkovým aplikátorem. Skleněná lahvička na mě působí minimalisticky a líbí se mi i jednoduchá černobílá etiketa. Balení je o obsahu 20 ml, což je u produktu, který se používá jen na citlivé oční okolí myslím dostatečná dávka a díky praktické dávkovací pumpičce, se séra nespotřebovává velké množství. Stačí ho opravdu jen trošku. Pumpičku doporučuji nedomačkávat až na doraz, protože dávkuje i tak větší množství než je skutečně potřeba, takže není potřeba plýtvat. 
Ve složení najdete kofein ze zeleného čaje, který by měl redukovat kruhy pod očima, otoky a také by měl zpomalovat stárnutí. Má antioxidační vlastnosti a chrání pleťové buňky proti UV záření. V obsahu je také hydrolát z růže skalní, který regeneruje, zpevňuje a vypíná pokožku a je vhodný pro citlivou pokožku. Díky tomuto hydrolátu sérum voní jemně medově. Sérum také obsahuje kyselinu hyaluronovou a naopak neobsahuje éterické oleje, takže je opravdu vhodné pro citlivé oční okolí. Zajímavé je, že kyselina hyaloronová pochází z houby Rosolovky, která pleť hydratuje. Sérum má konzistenci hustšího gelu, který se velmi dobře roztírá. 

Musím se, ale přiznat, že pro moje citlivá očka sérum není vhodné a víčka mi po nanesení vždy zčervenaly, pokusy jsem dělala asi čtyři. Takže jsem sérum přenechala Honzovi, který se ho rád ujal a tomu sérum vyhovuje. Nanáší si ho na víčka a oční okolí vždy večer před spaním. Honza si sérum pochvaluje, ráno má oční okolí odpočaté, bez otoků. 
Sérum na oči Aura s čistě přírodním složením tedy mohu doporučit podle mě všem, jak mladým, tak starším, ženám i mužům :-). Dokonce se může nanášet i na jiná místa, kde vás trápí drobné vrásky, například kolem úst. Sérum je vhodné i pro vegany. Cena tohoto séra je 429 Kč (Krásná každý den) nebo na oficiálním e-shopu 16 EUR (Mylo).

ZAUJALO VÁS TOTO SÉRUM?


6 komentářů:

  1. Vypadá dobře, ale mám citlivé oči, tak se bojím , že by to pro mne nebylo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě bohužel nesedlo, ale Honzovi zase jo, takže ho můžeš vyzkoušet a případně ho udat třeba mamce :).

      Vymazat
  2. Vypadá dobře, oční sérum ani krém jsem žádný nezkoušela. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já séra a krémy na oční okolí používám často a ráda :).

      Vymazat
  3. Je škoda, že ti sérum nesedlo, jinak tuhle značku mám ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám Mylo moc ráda, mám od nich doma hned více produktů.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...