pondělí 28. května 2018

Makeup Revolution: Bronzer Summer of Love

Která z vás by si nepřála v létě vypadat jemně a zdravě opálená. Pokud chcete bronzové barvičce trochu dopomoct, mám tu pro vás tip na další srdíčko od od londýnské kosmetické značky Makeup Revolution. 
Tentokrát jde o bronzer v odstínu Summer of love, který pleť krásně rozjasní a dodá jí šmrnc a přirozený opálený tón. Bronzer je skutečně jedinečné líčidlo, které využijete po celý rok, nejen v létě. Umí dodat dotek sluníčka do obličeje, ale také tvář šikovně zeštíhlit.
Bronzer je v papírové krabičce a je tvarovaný do originálního srdce. Tohle srdíčko už známe z parádních tvářenek. Vejde pohodlně do kabelky a nikam se nesype. Nanáším ho na tváře, krk a dekol štětcem. Dodává pleti lehký nádech opálení a zdravě, přirozeně vyhlížející zářivost. Bronzer se dá použít také jako jemné oční stíny. Můžete si vybrat z několika odstínů, tak aby ladil právě k vaší pleti.
Bronzer Summer of Love mám z e-shopu Elnino.cz, kde ho koupíte za cca 140 Kč, což je podle mě super cena, protože nemáte šanci bronzer snad nikdy spotřebovat. Takže pokud doma ještě nemáte žádné takové srdíčko určitě si vyberte. 

MÁTE DOMA NĚJAKÉ SRDCE OD MUR? 


7 komentářů:

  1. Tak tento je dokonalý! To balenie je úplne rozkošné :)!
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu a bude se hodit i jako dárek, když nad tím tak přemýšlím :).

      Vymazat
  2. Ty srdíčka jsou krásná, balení je roztomilé a navíc super cena :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda super cena na to, že jde o nespotřebovatelný produkt.

      Vymazat
  3. Nádherné balení, už jsem se na ně taky dívala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle produkt v nádherném balení jsem už viděla několikrát. Dokonce jsem přemýšlela i o koupi, ale nevěděla jsem, jak je na tom s kvalitou :-) teď už vím, že nejspíš brzy do něj půjdu, už jenom kvůli tomu dokonalému balení :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...