pondělí 5. června 2017

Real Time: Vůně

Z e-shopu Parfumissimo.cz mi vždycky přijde na vyzkoušení obrovská a pěkně těžká krabice s velkou zásobou zajímavých produktů. V té poslední várce jsem našla i tři vůně, o kterých bych vám dnes chtěla napsat. Všechny vůně jsou značky Real Time a o jaké jde konkrétně, to už se dozvíte v článku?

Všechny flakónky jsou o objemu 100 ml a všechny vůně stojí jen 89 Kč. To je super ne? Všechny vůně jsou inspirované nějakými známými a dražšími parfémy. Myslím, že tyto vůně jsou tedy skvělou alternativou, pokud nechcete utratit velké peníze za vůni.
Dokonalý flakónek, který mi tvarem připomíná jablíčko. Matné sklo na mě působí opravdu luxusním dojmem. Flakónek je bytelný, ale na zem ho neházejte, to by přežít nemusel. Je docela těžký, takže na nošení v kabelce to asi nebude. Jde o sladkou a lehkou vůni, která je inspirována vůni Boss Jour. 
Flakónek opět vypadá luxusně, tentokrát je černý a lesklý. A jde o úchvatnou květinovou smyslnou ženskou vůni, která je inspirována vůní Boss Nuit. 
Tento flakónek se od předchozích dvou liší, ale opět vypadá luxusně, připomíná mi drahokam. Tento parfém je inspirován vůní Paco Rabanne 1 Million. 
 Je jasné, že vůně nevydrží vonět celý den, ale za ty peníze máte krásný flakónek s příjemnou vůní, která vydrží cca 2 hodinky. Popravdě jsem od vůní za 90 Kč ani tolik nečekala, ale jsem fakt mile překvapená.

ZAUJALA VÁS NĚKTERÁ? 


4 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...