čtvrtek 22. června 2017

Pleva: Vlasová péče

V dnešním článku se podíváme na zoubek rovnou čtyřem produktům značky Pleva, které pečují o vlásky a předem říkám, že budu jen chválit. 

Vlasová voda s mateří kašičkou
82 Kč
Vlasová voda je určena pro posílení a lesk vlasů. Regeneruje je po celé jejich délce tedy od kořínků až po konečky. Měla by zmírnit vypadávání vlasů a zlepšit jejich kvalitu. Já tuto vodičku nanáším do ručníkem vysušených vlasů po umytí a asi 3 minutky masíruji pokožku hlavy. U této vody je důležitá pravidelnost! Opravdu se má používat po každém umytí hlavy a to taky dodržuji. Vlasová voda se z vlasů už neoplachuje. Pro dosažení optimálního účinku při nadměrném vypadávání vlasů je ideální aplikovat ji 2x denně.Vodičky stačí k masáži použít trocha takže obsah 115 g vám vystačí určitě na měsíc i na dýl. Jsem s tímto produktem moc spokojená, přijde mi, že mám vlásky lesklejší a na pohled vypadají fakt lépe. Jinak je vodička čirá, jak můžete vidět na fotce a je potřeba s ní pracovat opatrně, abyste s ní neplýtvaly, není jí potřeba používat moc. 
Šampon s propolisem 
71 Kč
Tento šampon má neutrální Ph a měl by pomoct se snížením tvorby lupů a s regenerací vlásků. Je vhodný pro mastné a poškozené vlasy. Mě naštěstí lupy netrápí, takže toto nemůžu hodnotit, ale přijde mi jako fajn přírodní šampon s medovou vůní. Líbí se mi, že je šampon vhodný i pro každodenní použití. Pokud máte problém s tím, že vám vlasy padají šampon by vám měl pomoct i s tímto problémem. Musím potvrdit, že po umytí vlasů tímto šamponem se mi tak rychle vlasy nemastí a nemám pokožku hlavy vysušenou. Šampon je o obsahu 100 g.
Medový šampon s kondicionérem
65 Kč
Tento šampon se pyšní krásnou medovou vůni. Vlásky regeneruje a po použití je budete mít pěkně lesklé. Opět šampon omezuje tvorbu lupů a omezuje tvorbu statické elektřiny, takže poletování vlasů kolem hlavy už bude minulostí. Je vhodný na každodenní použití a pro všechny typy vlasů. Vlasy jsou po použití fakt krásně jemné a heboučké. Šampon má neutrální pH, je proto maximálně šetrný. Obsah šamponu je 100 g.
Sprchový šampon s medem
93 Kč
Jde o univerzální produkt, kterým můžete od nečistot umýt nejen vlasy, ale i celé tělo. Je vhodný pro citlivou pokožku, kterou hydratuje a zjemňuje. Šampon působí antisepticky, takže likviduje celou řadu bakterií a výborně tak pokožku čistí. Nedráždí přitom ani velmi citlivou pokožku a je maximálně šetrný i při každodenním používání. Obsah je 200 g.
Pokud jste ještě nevyzkoušely žádný produkt značky Pleva, tak určitě neváhejte a vyberte si třeba jeden z dnešního článku. Produkty pečující o vlásky jsou opět skvělými produkty a sama nevím, který bych vám doporučila nejvíc. Cena produktů je velmi příznivá. Myslím, že jsou to přírodní produkty dostupné opravdu pro všechny. Já si je vynachválit a určitě se k nim budu vracet!

ZNÁTE ZNAČKU PLEVA?
KTERÝ PRODUKT VÁS ZAUJAL NEJVÍC?


15 komentářů:

  1. Materská kašička je vždy dobrá voľba na vlasy. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. Značku poznám, ale ještě jsem o nich nic neměla. Nejvíce mě zaujal sprchový šampon s medem. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už značku používám několik let a fakt nikdy nezklamala!

      Vymazat
  3. Nic jsem nezkoušela, ale přijde mi, že se to hodně rychle vypotřebuje takové malé balení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, ale já mám krátké vlasy, tak šamponu nespotřebuji najednou tolik, ale jasně mohli by prodávat i větší balení pro dlouhovlásky.

      Vymazat
  4. Mám v plánu si od Plevy něco koupit a zrovna nějaká ta péče na vlasy mě moc láká.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty první dva šampony by se mi hodily, já na lupy bohužel trpím, ale zároveň se mi vlasy u kořínků rychle mastí.. :D Kouknu po tom! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny ty produkty a i celá značka vypadají skvěle, docela bych ji i zkusila, ale zrovna jsem si nakoupila tolik vlasových produktů, že už si prostě nemůžu koupit další, jinak bych to už ani neměla kde skladovat :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. tiež chystám článok na niektoré ich produkty :) najmä balzámy z propolisu mi vyhovujú :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. No mě také přijde, že jsou ta balení strašně maličká, ale zase vím, jaký zázrak je mateří kašička. Takže bych do toho vlastně i šla. Ale chtěla jsem se zeptat, je tady více slečen/žen co mají problémy s abnormálním vypadáváním vlasů? Skutečně Vám to pomohlo? Já se přiznám, že už jsem párkrát uvažovala i o tomto zákroku. Protože jsem byl už zoufalá a strašně se bojím, že přijdu o všechny vlasy.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...