středa 7. června 2017

Nákupy a novinky #2

Hurá další díl nákupů a novinek je tady. Opět to bude delší článek se spoustou fotek. Tak to nebudu prodlužovat a jdeme prohlížet. 


Dokoupila jsem zásobu vatových tamponků a poprvé jsem si vzala i ty velké a musím říct, že si jich příště koupím větší zásobu, jsou totiž fakt super! V Oriflame jsem vzala masážní rukavici, kterou používám při sprchování, když zrovna nemám po ruce peeling, tak se namydlím sprcháčem a potom pokožku očistím a promasíruji touto rukavicí.
Krémový sprcháč od značky Nivea - to je pro mě novinka - přiznám se, že tuto značku trošku zanedbávám, není přírodní, ale řekla jsem si, že tento produkt vyzkouším a myslím, že jsem si ho kupovala na Notinu. Oriflame CC krém na vlásky jsem kupovala, když byl v akci v katalogu.
Četla jsem hned několik recenzí na micelárky Garnier, tak jsem si rovnou vzala obě dvě, jak tu pro citlivou pleť, tak tu dvoufázovou a jsem na ně moc zvědavá. 
V DM jsem ulovila voňavé sprchové gely v roztomilých obalech značky Balea. Vybírala jsem moje oblíbené sladké vůně.
V Oriflamu jsem si objednala tělový krém, vůni Giordani Gold a taky dva zázračné kelímky
Taky jsem dokoupila větší balení Ranní masky od "Havlíka" a Kokosový olej značky Allnature Premium. 
Na e-shopu Krásná každý den jsem ulovila dvě dózičky značky Ponio, které potřebuji na tuhé šampony. Dále Soaphoria kokosový olej a tuhý kondicionér. V akci jsem koupila větší balení Tělového peelingu a jako dárek k nákupu byl Krém na tvář značky Tvoja.
A tady se můžete mrknout na celou moji sbírku dlouhotrvajících rtěnek, ty jsem kupovala když byly v DM v akci, některé jsem koupila na Elninu a taky na Notinu. 
V Oriflamu jsem ulovila krém na ruce a taky mýdlo ve tvaru srdce, které jsem si dala do skříně s oblečením. 
Tady jsou ještě další věci z Avonu srpchový gel, řasenka, krém na ruce a omylem jsem vyfotila ještě jednou krém na ruce (nebojte dvakrát jsem ho nekoupila).
V rámci spoluprací jsem na vyzkoušení dostala taky pěknou dávku. Od značky Lavera jsem dostala balíček s tónovacím krémem 3v1 a hnědou řasenkou. 
Z e-shopu Krásná každý den jsem dostala opět krásně nazdobený balíček se vzorečky, ale hlavně s produkty značky Soaphoria - Bronzilla a Kráslovské dentální sérum. 
A od Astridu mi přišla taška plná letní péče, která bude chránit pokožku před slunečním zářením. Takže letošní léto se o moji pokožku na sluníčku budou starat tyto produkty :). A ještě k tomu 3 nové balzámky na rty. 
Ještě jsem si v Olomouci v jednom obchůdku koupila sponky, čekala jsem, že budou stát tak 50 Kč ale stály třikrát tolik. Je fakt, že pokud máte husté vlásky, tak drží skvěle a nesjíždí, jen doufám, že je hned nepoztrácím. 
Doufám, že se vám článek líbil a pokračovat budeme zase příště :).  

KTERÉ MOJE ÚLOVKY VÁS ZAUJALY NEJVÍC?


13 komentářů:

  1. Najviac ma zaujala taška od Astrid, mala si v nej skvelé veci. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. Potom by si mohla napísať recenziu na tie micerálky :) som zvedavá
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  3. To je nálož :-) Od Soaphorie jsem pár produktů měla a musím říct, že jsou skvělé. Rtěnky od Dermacolu ( 16 hod.) jsou výborné, ale takovou zásobu nemám :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já když si něco vezmu do hlavy tak to prostě musím mít, takže asi tak ale už s tím bojuju :-D.

      Vymazat
  4. Zaujala ma najviac tá sponka :) Tiež som si tento mesiac kúpovala micelárku od Garnier, ale tú gélovu.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  5. některé věci z avonu a dmka mám taky :) a ty dózičky jsou krásné

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíc mne zaujala tvá obrovská sbírka rtěnek od Dermacolu :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...