čtvrtek 1. června 2017

Marilou BIO: Arganový krém proti vráskám

Arganový krém proti vráskám Marilou BIO tak to je produkt se kterým vás dnes seznámím. Základním principem této spolehlivé značky je nabídnout zákazníkům ekologické a zároveň cenově dostupné výrobky. Všechny výrobky společnosti MARILOU BIO jsou vyráběny ve Francii a všechny obsahují suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Kosmetika Marilou Bio má moc pěkné, lákavé a elegantní obaly. Tento arganový krém je v plastové tubě o objemu 50 ml. tuba není moc velká, ale vzhledem k tomu, že krému stačí použít opravdu málo vydrží na dlouho. Arganový krém proti vráskám slibuje opravdu silnou hydrataci, redukci vrásek a výrazových linek.
Krém má velmi příjemnou krémovou konzistenci. Do pokožky se pěkně vstřebává a zanechá na ní tenkou sametově heboučkou vrstvičku, ale nebudu ji nazývat mastným filmem, protože mastná není. 

Na krému se mi moc líbí i jeho parfemace. Taky to tak někdy máte, že je vám vůně povědomá, ale zrovna si nemůžete vybavit k čemu ji přirovnat? Tak tak to mám přesně s tímto krémem, který mi moc pěkně voní, ale nevím po čem. Až po přečtení složení jsem to trochu rozklíčovala, voní mi jako bambucké máslo, ale pořád si nejsem jistá, jestli je to vůně jen toho bambuckého másla. 
Krém pokožku skvěle hydratuje a hloubkově ji regeneruje. Jeho složení je bohaté na antioxidanty, které stimulují buňky v pokožce. 

Tento výrobek obsahuje:
Arganový olej - hydratuje a je bohatý na mastné kyseliny a antioxidanty
Bambucké máslo - pečuje o podrážděnou, narušenou či poškozenou pokožku, velmi efektivně ji zklidňuje
Výtažek z buku - rostlinný komplex bohatý na peptidy
A co říkám na účinky, no já zatím moc vrásek nemám, ale co jsem ho zkoušela měla jsem pleť už po prvním použití opravdu pěkně vyživenou a takovou vypnutější. Potom jsem ho dala mamce ať ho taky vyzkouší a mamce na zralejší pleť moc vyhovuje a taky jí přijde, že její pleti krém prospívá. Cena tohoto kvalitního francouzského krému je 279 Kč a můžete si ho objednat ZDE. 

CO NA NĚJ ŘÍKÁTE? 


5 komentářů:

  1. Vypadá skvěle, já používám krémy proti vráskám ráda, sice mi je 27 a moc jich nemám ,ale člověk nikdy neví a pokud vyhovuje konzistence,je příjemný a pleti vyhovuje , tak nevidím problém :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A které krémy proti vráskám nejraději používáš?

      Vymazat
  2. Ten naštěstí ještě nepotřebuji :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...