úterý 6. června 2017

APPEAL 4: Lak na nehty No. 56 Baby orchid

Dnes bych vám chtěla ukázat jeden zdravý a něžný lak na nehty, který jsem dostala z e-shopu LakiLaki.cz. Jde o lak od značky Appeal4 - No. 56 Baby orchid.

Lak má nádhernou krémově růžovou barvu, na nehtech vypadá nádherně. Je jemný, elegantní a decentní. Lak je v lahvičce o objemu 10 ml. Lakuje se skvěle a kryje pěkně už ve druhé vrstvě. Za tento lak zaplatíte 299 Kč. Jediný problém, který s tímto lakem mám je, že docela dlouho schne a tak se mi vždy povede si do nehtu rýpnout a lakuji znovu.

APPEAL4 laky nejsou testovány na zvířatech, protože firmě záleží na zvířatech, což je nyní již součástí legislativy Evropské unie. APPEAL4 také velmi záleží na zdraví; produkty APPEAL4 jsou bez toluenu, formaldehydu, formaldehydové pryskyřice, kafru a DPB (dibutylftalátu).

Lak jsem nenechala jen tak a ozdobila jsem ho narazítkovaným růžovým tulipánem z paletky od Born Pretty - BPL 029 a dva nehty jsem přelakovala pískovým lakem od Gabrielly Salvette - Sugarbabe 10.

LÍBÍ SE VÁM?


9 komentářů:

  1. Já mám hodně laků od Gabrieli Salvete :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se teda více líbí lak od Gabriely Salvette, líbí se mi právě pískové laky. Bílé nehty se mi tolik nelíbí a navíc jak píšeš že hůř schne, mě odrazuje ještě více.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale barvička je to krásná, mám takové jemné decentní moc ráda :)

      Vymazat
  3. Mě se více líbí když to bylo čisté :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné nehty. Barva laku je krásná, decentní. Líbí se mi jak samostatně, tak i s tou růžovou :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...