čtvrtek 23. března 2017

Weleda: Tělové mléko Granátové Jablko

Dnešní článek bude o Tělovém mléku značky Weleda. Weleda je švýcarská farmaceutická firma s hodně dlouhou tradicí. Vznikla v roce 1921 jako malá farmaceutická laboratoř a dnes je celosvětově největším výrobcem léčiv přírodní medicíny a čisté přírodní BIO kosmetiky. S touto kosmetikou se zatím pomalu seznamuji. Zkoušela jsem už jejich univerzální krém Skin Food (pro recenzi stačí kliknout na název), který je opravdu univerzální a vhodný na všechna suchá místečka na těle. Dnes bych se, ale ráda věnovala tělovému mléku, tak jdeme na recenzi.
Olej z granátového jablka pokožku regeneruje, vyživuje, pomáhá ji napínat a obnovovat její přirozenou krásu. Weleda olej získává v bio kvalitě z tureckých farem. Na výrobu 1 kg oleje je potřeba 500 kg čerstvých ručně natrhaných granátových jablek. To je docela dost co? Pokud si chcete přečíst více informací a zajímavostí o granátovém jablku, tak je najdete zde. Toto tělové mléko je určeno pro náročnou pokožku, ale ocení ji jakákoliv pokožka to si pište! Hodnotné složky mléka (olej z meruňkových jader, bambucké máslo) stimulují obnovu buněk a chrání pokožku před škodlivými vlivy prostředí. Granátové jablko intenzivně regeneruje.
Pokud jde o balení, tak je mléko v plastové lahvičce, na které je etiketa v červené barvě s obrázkem granátového jablka. Líbí se mi aplikátor v podobě pumpičky, který je super praktický. Samotná plastová lahvička byla ještě v papírové krabičce. Parfemace mléka je docela specifická svou exotickou a smyslnou vůní. Vůně není moc intenzivní, ale naopak je velmi příjemná. jde prostě o přírodní nevtíravou vůni.

Konzistence mléka je docela hustá, myslím, že můžu říct, že se konzistence blíží konzistenci tělového másla. Osobně mi to až tak nevadí v zimě jsem vyhledávala přesně tyto konzistence.  I přes to, že je konzistence tužší, mléko se krásně roztírá a za pár minut se pěkně vstřebá do pokožky. Na pokožce nezanechává nepříjemný mastný film, ale naopak příjemný pocit po namazání. 

Hydratace i výživa pokožky je skvělá! Večer se namažu a ráno je pokožka jemná, vyživená, zregenerovaná a prostě vypadá spokojeně a já jsem taky spokojená. Mléku nemám co vytknout! Jde o moji první zkušenost s tělovými mléky Weleda, ale určitě si koupím i nějakou další variantu třeba mandlové mléko, to by mohlo krásně vonět.
Za toto mléko o objemu 200 ml zaplatíte něco kolem 480 Kč, koupit ho můžete třeba na Notino.cz nebo taky v DM drogerii.

ZKOUŠELY JSTE MLÉKA ZNAČKY WELEDA?


9 komentářů:

  1. Mám doma jeden krém od Weledy, ale není to přesně tato řada :) Z této řady jsem dávala kamarádce k Vánocům sprchový gel :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám z této řady tělový olej a ten je boží :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mandlové mléko bych taky ráda vyzkoušela, musí mít nádhernou vůni. Jinak jsem od Weledy ještě nic neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Mléka jsem ještě nezkoušela, ale konečně je to značka kterou znám! :D

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  5. Mě vyhovuje tělové mléko od Mixy

    OdpovědětVymazat
  6. Granátové jabĺčko milujem, toto mlieko musí byť skvelé. Ja som si obľúbila od Neutrogena a Ziaja. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujal mě, musím k němu aspoň čichnout :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...