sobota 18. března 2017

My-sys: Vanilkové nebe

V dnešním článku bych vám ráda představila slovenskou značku přírodní kosmetiky s názvem My-sys. Nedávno jsem se spojila s moc milou Sylvou, která stojí za touto značkou a domluvily jsme se na spolupráci. Sylva vyrobila svoje první mýdlo, které jde ruku v ruce s přírodou už v roce 2010. Ale nezůstala jen u mýdel a sortiment postupně rozšířila o tuhé šampony, krémové deodoranty, pleťové oleje, solná mýdla, atopikrémy a zinkové balzámy. To už je pěkná nabídka no ne? 


Sylva tvoří produkty z těch nejlepších surovin jakými jsou rostlinné oleje v bio kvalitě a za studena lisované, přírodní éterické oleje, másla v bio kvalitě, minerální hlíny, oxidy, bylinky a vonné složky, které jsou zastoupeny v podobě rostlinných silic získaných parní destilací. Složení je bez zbytečných příměsí, barviv, silikonů, parabenů a bez palmového oleje. 

To by bylo všechno tak na úvod a představení značky a přejdeme k samotnému produktu.

Šlehaný tělový krém Vanilkové nebe
Tento krémík obsahuje extrakt z měsíčku lékařského, heřmánku a pravé vanilky. Co je na tomto krému nejlepší, tak to je určitě jeho konzistence, která je nadýchaná a prstík se do ní krásně zaboří. Mám moc ráda, tyto šlehané krémy. Mají totiž opravdu lehkou konzistenci. Hned, když se krém spojí s pokožkou, tak začne tát a příjemně se tak roztírá. Krém vytvoří na pokožce mastný film, ale alespoň jsem si jistá, že o pokožku krásně pečuje. Vstřebá se po několika minutách. Pokud jste milovnice vanilky stejně jako já, tak je tento krém pro vás fakt nutnost! Vůně je naprosto božská a stoprocentně se do ní zamilujete. Cítím z ní opravdu čerstvý vanilkový lusk a taky holandské kakao. Mňam, nejraději bych ho snědla. 
Obsahuje bambucké i kakaové máslo (proto asi ta kakaová vůně) a také kokosový a mandlový olej a přesně tyto složky zajistí pokožce dokonalou hydrataci a taky pomůžou se zlepšením jejího vzhledu a pružnosti. 

Složení:
bioButyrospermum Parkii(Shea) Butter,bio Theobroma Cacao(Cocoa)Butter,bio panensk ý Cocos Nucifera(Coconut)Oil,Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond)Oil,Chamomilla recutita flower extract,Calendula flower extract,Vanilla planifolia fruit),Propylen glykol,Styrax benzoin gum,Tocoferol.
Krém je opravdu dokonalý a stojí za hřích i za cca 200 Kč (balení 100 ml). Brala bych ho klidně ve větším balení a určitě si ho koupím znovu. Je to fakt paráda a ta vůně! Produkty značky My-sys můžete koupit buď ZDE nebo na e-shopu Krásná každý den. 

CO NA VANILKOVÉ NEBE ŘÍKÁTE?


7 komentářů:

  1. Tak tohle vypadá dokonale :-) podobné hutné krémy mám moc ráda, Hodně jsem si poslední dobou oblíbila šlehané krémy od značky Navia a tento je mu hodně podobný i složením, takže děkuji za super voňavý tip :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Vanilku zbožňuji, tudíž věřím, že by mi tento výrobek vyhovoval :-).
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jako já vanilku moc nemusím, ale i tak bych si ráda k tomu přičichla :)))

    OdpovědětVymazat
  4. To musí nádherně vonět, vanilku mám ráda. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  5. Vanilkové vůně mám velice ráda :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vanilku miluji, takže to musí být super vůně. Škoda, že mam takovou zásobu tělových krémů a olejů, jinak bych ho zkusila :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...