neděle 5. března 2017

Gabriella Salvette: Diamante primer a řasenka Gaby 100% Volume Lashes

V dnešním článku vám ukážu dva moje super objevy, které jsem si v posledních dnech fakt zamilovala a používám je denně. Jde o rozjasňující podkladovou bázi Diamante primer a řasenku Gaby 100% Volume Lashes italské značky Gabriella Salvete.

Diamante primer značky Gabriella Salvete
Podkladová báze pod make-up je moc užitečná věcička. Už jste si zvykly je používat? Tahle je ukrytá ve skleněné lahvičce o objemu 15 ml s fialovým víčkem a pumpičkovým aplikátorem, který je u báze velmi praktický. Stačí jednou pumpnout a máte potřebnou dávku na celý obličej. 
Konzistence je střední, ani tekutá ani hustá. Na pleti je báze moc příjemná. Vyhladí pleť a zamezí tomu, aby se make-up dostával do pórů a drobných vrásek.
Báze obsahuje diamantový prach, který je vidět, když je báze v lahvičce, ale po aplikaci na tváři se nemusíte bát, že byste se třpytily. Pleť je po nanesení báze pěkně jemná a rozjasněná, ale když na ni dám make-up, tak se to projasnění trochu vytratí. každopádně na pleti nijak nelepí, což oceňuji a opravdu tvářičky krásně sametově vyhladí. 
Báze se tedy italům moc povedla a určitě stojí za vyzkoušení! Diamante primer rozjasňující podkladová báze stojí okolo 200 Kč.

Řasenka Gaby 100% Volume Lashes
Dalším tipem je řasenka GABY 100% volume lashes. Jde o moji první řasenku této značky a musím říct, že jsem se do ní fakt zamilovala. 
Řasenka mě zaujala především svým výrazným růžovým obalem, takže pokud si ji jen tak volně pohodíte do kabelky, tak ji díky její výrazné barvičce hravě najdete. Řasenka je černé pigmentace. Kartáček se spoustou umělohmotných štětinek je docela dost ohebný. Díky ohebnému kartáčku se řasenka na řasy rychle a jednoduše nanáší. 
Jedná se o objemovou řasenku. Řasy dokáže krásně zahustit a prodloužit a pro mě je největším plusem to, že řasy krásně pročeše a vůbec je neslepí. Řasenka se mi vůbec nedrolí a ani černá barvička neztrácí na intenzitě. S řasenkou jsem opravdu moc spokojená a mohu ji opravdu doporučit. Cena řasenky se pohybuje okolo 100 Kč, což je podle mě super cena, za tak skvělou řasenku. 

Na fotce můžete vidět rozdíl:
Oba produkty jsem dostala na vyzkoušení od e-shopu Elnino.cz a opravdu za tuto možnost děkuji, protože jsem objevila produkty, které si určitě koupím znovu!

UŽ JSTE TUTO ŘASENKU NEBO BÁZI VYZKOUŠELY?
JAK SE VÁM PRODUKTY LÍBÍ? 


15 komentářů:

  1. Řasenka je pecka takový krásný řasy po ní máš ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo já jsem s ní fakt moc spokojená nejraději bych nakoupila do zásoby :D

      Vymazat
  2. Oba dva super produkty koukám. O té bázi jsme slyšela dost, samé chvály na všem portálech a to je už co říct :) Ta řasenka taky nevypadá špatně, obal krásný, jak píšeš. Prý všechny barevné "Gabi" nejsou úplně dobré, ale tato dělá pěkný řasy :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báze je opravdu skvělá a řasenka taky! No mě zaujala ještě ta fialová řasenka,a le zbytek mě nezaujal.

      Vymazat
  3. Na túto bázu sa už dlhšie pozerám, ale zatiaľ mám Baby skin, tak ho musím dokončiť :)
    A z tohto radu mám fialovú riasenku, ale zatiaľ som ju nevyskúšala. Som zvedavá, aká bude, lebo čítam aj negatívne aj pozitívne recenzie
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pak dej vědět jaká je ta fialová, měla jsem ji už taky v ruce, ale nakonec jsem ji nekoupila.

      Vymazat
  4. Ten primer by stál za zkoušku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej je skvělý, pokožka je fakt nádherně heboučká.

      Vymazat
  5. Tu řasenku jsem zkoušela a musím říct, že mi vůbec nesedla. Přišla mi hodně suchá... Proto jsem ji poslala dál :)

    Ahmad Tea Haul

    OdpovědětVymazat
  6. Řasenku jsem měla taky a byla jsem moc spokojená. Navíc jí mají v Rossmannu dost často v akci, a pak stojí kolem 60 korun :) A za tu cenu je fakt kouzelná :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fáákt, tak to je super, budu tma na ni chodit číhat!

      Vymazat
  7. Líbí se mi řasenka, opravdu krásné řasy udělá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Řasenka se mi líbí, protože má obyčejný kartáček, který já velice ráda :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...