pátek 31. března 2017

Corine de Farme: Šampon a kondicionér

V dnešním článku vám ukážu hned dva produkty, které si můžete koupit na e-shopu Parfumissimo. Jde o šampon a kondicionér značky Corine de Farme. Corine de Farme ja francouzská rodinná firma, která vyrábí přírodní kosmetiku už více než 35 let.. Moje první setkání s touto značkou bylo prostřednictvím micelárního gelu, které používám ještě teď (je super a fakt pomalu ubývá). Byla mi nabídnuta možnost vyzkoušet další produkty a tak jsem si vybrala dva výrobky, které budou pečovat o moje vlásky. 

Šampon i kondicionér mají podobné obaly a jsou to opravdu velká balení (750 ml). Pastové láhve jsou vybaveny praktickým pumpičkovým aplikátorem. Šampon má láhev laděnou do zelené barvy a kondicionér do bílé, takže jdou od sebe snadno rozeznatelné. Oba produkty obsahují bambucké máslo a olivový extrakt.

Šampon na suché a poškozené vlasy obsahuje 95% přírodních složek. Jde o regenerační šampon, který je primárně určený pro suché a poškozené vlasy. Ty já sice nemám, ale myslím že to ničemu nevadí. Vlasy opravdu pěkně vyživuje po celé jejich délce a po použití je zanechá krásně heboučké a přirozeně lesklé. 
Kondicionér na suché a poškozené vlasy obsahuje až 98% přírodních složek, překvapilo mě, že je procento o něco větší než u šamponu. Jde o kondicionér, který vlásky krásně zregeneruje a vyživí. Vlasy jdou po umytí opravdu dobře rozčesávat, to potvrdila i mamka, která má delší vlasy. 
Oba produkty neobsahují silikony, parabeny, fenoxyethanol a jsou dermatologicky testovány. Po použití mě nijak nepálila ani nesvědila pokožka hlavy. A teď se posaďte. Tyhle dva sympatické výrobky - šampon i kondicionér stojí 89 Kč (kus). Myslím, že cena je fakt super!

CO ŘÍKÁTE NA TYTO PRODUKTY? 


7 komentářů:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...