neděle 26. února 2017

Original Source: Nové sprchové gely

Pamatujete si na anglickou značku Original Source, která vyrábí přírodní vegan kosmetiku? Jeden sprchový gel značky Original Source už se na mém blogu objevil. Takže dnešní článek bude takovým pokračováním. Když mi z e-shopu Parfumissimo.cz, přišla nabídka vyzkoušet nové varianty sprchových gelů, tak jsem neváhala ani minutku a už jsem se pomalu těšila na voňavý balíček.

V balíčku jsem měla rovnou dva sprchové gely, pokud jde o obecnou charakteristiku, tak jsou na tom stejně, takže to zvládneme dohromady. Liší se jen vůní. Půjde tedy o Limetka & kokosové mléko a Sladké jablko & vanilkové mléko. Sprchové gely jsou v obalech, který je pro značku Original Source typický. Jde o pevnější plastový obal takového jehlanovitého tvaru. Obal mi přijde praktický - dobře se drží v ruce a je fajn, že uzávěr je dole, takže vám sprcháč stéká dolů a nemusíte zbytečky nijak vyklepávat. Taky při postavení na poličku či vanu je stabilní.
Sprchové gely obsahují přírodní zvhčovadla, takže pokožka není po koupeli vysušená. Pokud jde o vůně, tak ty jsou 100% přírodní. Pokud se řadíte mezi vegany, tak jsou tyto sprchové gely vhodné i pro vás. Oba gely mají hustší konzistenci, ale v pohodě se s ní dá pracovat. Pěkně pění a dokážou pokožku provonět ještě několik hodin po umytí. 
Určitě se těšíte na to, až vám povím jak gely voní - no popravdě fakt nádherně a už jsem v DM drogerii pokukovala i po dalších variantách. Kombinace Sladké jablko a vanilkové mléko mi připomíná vůni punčového řezu nebo marshmallow, takže jde o sladší vůni. Limetka a kokosové mléko mi připomíná opravdu osvěžující vůni limetky v kombinaci s kokosem, přesně tak jak to má být.  Za balení o objemu 250 ml zaplatíte jen 59 Kč, což je podle mě fakt super cena. 

ZKOUŠELY JSTE UŽ NĚKTERÝ ZE SPRCHOVÝCH GELŮ ORIGINAL SOURCE?


9 komentářů:

  1. Tuhle značku jsem ještě nezkoušela, ale to jablíčko nevypadá vůbec špatně :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Já tyto jejich sprcháče jsem už dávno zkoušela a musím říct, že byli opravdu skvělé :) Teď už jsem je viděla nejen prodávat v DM, ale už i v Rossmanovi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak to je fajn, že se rozšiřují, já chodím spíš do Tety a do DM :)

      Vymazat
  3. Ta cena je fakt bombová ty jo o.O celkově vypadají dost dobře :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Cena je dobrá, já si vždycky myslela že stojí víc :) Ještě jsem je nezkoušela, ale láká mě už jenom obal :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujaly mě obě vůně a ještě jsem tyto sprchové gely nezkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Mají božský vůně, vždy je čuchám čuchám a čuchám :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...