pátek 17. února 2017

B&B Designové organizéry a samolepky Fleppi

Sice už je polovina února fuč, ale já jsem se dostala až teď k sepsání článku o mém diáři na rok 2017. Každý rok si kupím nějaký diář, ale většinou už v březnu leží diář doma a já na všechno zapomínám a v hlavě mám chaos ze všech těch úkolů. Když jsem v lednu narazila na Designové organizéry moc se mi líbil design i to jak jsou uspořádané a musela jsem si prostě jeden objednat. Nakonec jsem přiobjednala ještě většího bratříčka, aby tomu malému nebylo smutno a tak vám o nich dneska napíšu. 

Náhodou jsem narazila na krásné diáře, které tvoří Bára & Bára (holky z České republiky) a můžete je koupit na e-shopu Váš kreativní svět. Holky mají na FB i svoji stránku, kde najdete všechny novinky z jejich dílničky.
Určitě to znáte, že už v listopadu zaplaví obchody nové nádherné diáře. Je jich plno a výběr je tak opravdu veliký, no jo ale který si vybrat, tak aby vás bavilo si do něj zapisovat celý další rok. Mě prostě musí diář zaujmout jak svým designem, tak i praktičností a to se právě stalo u těchto diářů od B & B a prostě jsem musela alespoň jeden vlastnit. 
Objednala jsem si diář CHEVRON ve velikosti A6, takže menší, který se vejde akorát do malé kabelky a můžu ho tak mít pořád po ruce. Nedalo mi to ao přiobjednala jsem i jeho větší variantu tedy formát A5, do tohoto většího diáře si zapisuji většinou v práci, zaznamenávám si různé úkoly, co chci ten den stihnout a tak. 
Tyto diáře nejsou jen diáře, ale také rovnou organizéry. Na jedné straně je klasický týdenní kalendář a na druhé je stránka TO DO, která je přesně to, co potřebuji. Píši si tam, co koupit, co uklidit, co musím zaplatit, komu zavolat, co zařídit, kdo má v tom týdnu narozeniny nebo svátek a taky je tam místečko na poznámky. Takže už nemám hlavu jako balón a všechny myšlenky nápady a úkoly si pěkně zapisuji. Pokud něco vyřídím, tak si to v diáři pěkně odškrtnu a vím, že jsem to splnila. Za mě super nápad a v jiných diářích mi to chybělo

Na začátku diáře je stránka, kam si můžete napsat, že diář patří přímo vám, to je dobré, pokud diář třeba necháte ležet ve škole na lavici. Následují stránky věnované adresáři, kam si můžete napsat důležité kontakty. Potom už následuje klasický diář spolu s organizérem a na konci je několik stránek věnovaných poznámkám, kam si můžete třeba kreslit obrázky.
Na začátku každého měsíce je napřed kalendář celého měsíce, kam si můžete napsat důležité dny, narozeniny nebo třeba kdy vám přijde výplata. Stačí když nalistujete na tento první dvojlist v měsíci a hned víte, co se kdy děje a podrobnosti si už najdete v týdenním diáři. Já si do toho měsíčního přehledu píši třeba počet odpracovaných hodin v práci a potom krásně vidím jestli jsem splnila fond nebo mi nějaká hodinka chybí. 
No a nebyla bych to já, kdybych si k diáři nepřiobjednala ještě spoustu barevných lepíků, aby mě to plánování a zapisování bavilo ještě o něco víc. Samolepky jsem objednávala na e-shopu Fleppi.cz, kde jich najdete opravdu spousty a každý si vybere. Nálepky jsem poprvé viděla u Anetky z blogu Dazzlicious a musela jsem je mít taky :D. 

Nálepky Fleppi jsou s českými nápisy, což oceňuji, protože takové jsem do teď neviděla. Nálepky většinou stojí okolo 20 Kč za jedno platíčko. Což je podle mě fajn cena. 

TAK CO JAK SE VÁM DIÁŘ A NÁLEPKY LÍBÍ? 
JAKÝ DIÁŘ MÁTE VY?


6 komentářů:

  1. Diář je moc pěkně udělaný. A na Fleppi už jsem také koukala a určitě si plánuji nějaké samolepky objednat. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám letos poprvé dva diáře a zatím pořád zapisuju, což je celkem vzácnost! :D Na samolepky jsem už taky koukala a přemýšlím o nich čím dál tím víc, jsou rozkošné a hned by mě to plánování bavilo! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty český nápisy jsou fakt super, to se mi líbí :) já si objednala různé nálepky z Aliexpressu, ale mohla bych si udělat radost i zde. Protože z Ali mi toho i dost nepřišlo, asi, jak je to malinký, tak se to někde zatratilo. Diář se mi líbí, já letos dostala diáře na Vánoce dva, fitness, co jsem si přála a druhý od holek z ACOS mi dala kamarádka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty samolepky na Fleppi.cz okukuji už delší dobu a myslím, že po tvém článku asi neodolám. :-D Já mám takový malý kapesní diář se kterým si vystačím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Sklvělý diář i nálepky. Já mám roční diář z Pepca, je rozdělený po dni a hodiách a je skvělý. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám doma taky dva, jeden A5 na blog a druhý A6 na osobní záležitosti a jsem nadmíru spokojená. Snažila jsem se najít dobrý diář běžně po obchodech, ale tam mi prostě uspořádáním nevyhovují tolik jako právě tyto a hlavně - nejsou tak šíleně předražené, jako jiné obdobné diáře bývají. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...