úterý 21. února 2017

APPEAL4: Lak na nehty No. B16 Hollis Milkweed

V dnešním článku bych vám ráda ukázala jeden krásný lak na nehty dánské značky APPEAL4. Přiznám se, že ještě nedávno jsem tuto značku laků vůbec neznala.
Lak má název Hollis Milkweed a jde o krásně bílou barvičku, která na nehtech vypadá skvěle samotná, ale také se bude hodit jako podklad pro neonové barvičky. Bílý lak na nehty se dá využít na spoustu způsobů. Jeho výhodou je, že dokáže zvýraznit a projasnit barevné odstíny laků. Stačí ho dát jako podklad a na něj nanést nějakou barvičku a hned uvidíte ten rozdíl. 
Lak je ve skleněné lahvičce o objemu 10 ml s bílým uzávěrem. Lahvička na mě působí opravdu stylově - je jednoduchá a elegantní. Štěteček je na mě docela úzký a trochu jsem s ním bojovala, ale zvládla jsem to. Lak má tekutější konzistenci, ale nemusíte se bát, že by z nehtu stékal. Jen když ho srovnám s bílým lakem od Essence, tak ten je tedy hustší.
Pro dokonalé krytí budou stačit dvě až tři vrstvy, záleží na tom, jak silné vrstvy budou. Já jsem lakovala 3 tenčí vrstvy.  Lak vytvoří na nehtech opravdu hladký povrch bez šmouh a bublinek. 
Lak neobsahuje žádné třpytky ani jiné zdobení. Je to prostě jednoduchá bílá barvička, se kterou můžete čarovat a zdobit jak je libo. Takže opravdu univerzální odstín
APPEAL4 laky nejsou testovány na zvířatech jsou bez toluenu, formaldehydu, formaldehydové pryskyřice, kafru a DPB (dibutylftalátu).
Pokud vás tento bílý odstín zaujal, tak si ho můžete pořídit za 299 Kč na eshopu Lakilaki.cz.

LÍBÍ SE VÁM TENTO LAK? 


6 komentářů:

  1. Na tomto laku se mi líbí, že není testovaný na zvířatech a neobsahuje ty škodlivé látky. Je to i krásná, bílá barvička. Já právě používám bílý lak od Essence. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá krásně, ale teda za 299,-.. ale je to daň za to,že není testovaný na zvířatech a neobsahuje ty chemikálie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný lak! na léto si nějaký bílý určitě koupím a že není testovaný na zvířatech a neobsahuje chemikálie je navíc super bonus! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. No jako cena je šílená, ale na to ze neobsahuje chemii apod. tak super. Ale já si za lak zaplatím do 100 kč a to mi stačí. Bílý lak používám od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  5. Uff to cena, ale zase chápu kvalita je kvalita. A najít pěknou bílou, také není jednoduché.. :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...