sobota 17. prosince 2016

Juvelora.cz: Krásný náramek se zirkony

Dnes bych vám chtěla přestavit internetový obchod, na kterém najdete spoustu nádherných šperků - Juvelora.cz. Na e-shopu můžete vybírat ze šperků ze stříbra a oceli - prstýnky, náhrdelníky náušnice, náramky a další třpytivé ozdůbky, které dokonale podtrhnou krásu každé ženy! Už jen samotné stránky jsou moc hezky zpracované a pěkně se na nich orientuje, což opravdu hodně usnadňuje výběr.
Když mi do e-mailu přistála nabídk spolupráce, tak jsem byla opravdu nadšená. E-shop už jsem znala, od jiných blogerek, takže jsem věděla, že vybírání mi zabere dlouhou dobu a bude se mi líbit všechno! Rozhodla jsem se, že si vyberu nějaký náramek na ruku.
Náramek přišel krásně dárkově zabalený. Našla jsem ho v elegantní pevné papírové krabičce s růžovou mašličkou. Bylo to takové předčasné rozbalování vánočních dárků. Uvnitř krabičky byl schovaný pytlíček se samotným náramkem a malý hadřík na případné vyleštění šperku. Součástí balení jsou také malé kalendáře, které se hodí třeba do peněženky. V krabičce byl také kód na slevu na další objednávku, což se určitě hodí. Uvnitř krabičky je také kartička, na kterou můžete napsat komu je šperk věnován, pokud ho budete dávat jako dárek. 
A tady je náramek, který jsem si vybrala. No není nádherný? Náramek je stříbrný s povrchovou úpravou rhodiování, takže nebude černat a vypadá jako z bílého zlata. 
Kamínky na náramku jsou kubické zirkony. S náramkem jsem naprosto spokojená!
Hodí se jak na každodenní nošení, tak na slavnostnější příležitosti. Skvěle doplní jakýkoliv outfit, opravdu univerzální kousek. 
Juvelora.cz má stránku i na Facebooku a na Instagramu, kde najdete spoustu krásných fotek, ale hlavně informace o probíhajících akcích a slevách. 
Pokud byste se rozhodly pro nákup některého z nabízených šperků, věřím, že nebudete litovat! Je skutečně z čeho vybírat. Určitě krásným šperkem uděláte radost i mamince, sestře, babičce, kamarádce a nebo přítelkyni a manželce. Šperkem nikdy nic nezkazíte! 

JAK SE VÁM LÍBÍ NÁRAMEK? 
DOSTALY JSTE TEĎ V POSLEDNÍ DOBĚ NĚJAKÝ ŠPERK?


10 komentářů:

  1. No tak tento vypadá teda hodně pěkně, líbí se mi :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Náramek vypadá strašně hezky! určitě bych si tento taky vybrala :)BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tenhle je fakt krásný! :) Já dostala k narozeninám v říjnu Pandoru, tak se těším až budu mít více přívěsků na ní a že každý má pro mě nějaký význam. :)

    OdpovědětVymazat
  4. na mňa je až moc jednoduchý..ale krásny je aj tak :))

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  5. Náramek je moc krásný! Bude se hodit ke všemu.

    OdpovědětVymazat
  6. Kamínkové náramky jsou krásné. Taky jeden takový mám, ale nosím ho jen na nějaké speciální příležitosti, abych si ho nezničila :-) . Jinak nosím stříbrné šperky. Těm se nemá co stát, a když mi připadají zašedlé, tak je vyčistím pomocí ultrazvukové čističky . Stříbrným náramkům se nic nestane, ale nevím, jak by vydržely kamínky v náramku, proto jsem ho ještě pro jistotu čističkou nezkoušela čistit :-) .

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá opravdu hezky. Musím se ale přiznat, že já mnohem raději nosím spíše barevné náramky. Teď jsem si například dost zvykla nosit na ruce můj fitness náramek. Jediné, co mě u něj celkem štvalo byl právě ten samotný gumový náramek. Hlavně teda ta černá barva, ta podle mě prostě působí hrozně nudně. Naštěstí jsem ale zjistila, že se na něj dají sehnat náhradní náramky, tak jsem si právě jeden koupila v mé oblíbené tyrkysové barvě. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...