pátek 9. prosince 2016

Brandnooze box - listopad 2016

Od pátku už mám doma další zelený box s potravinami. Tentokrát byl box docela těžký a naplněný až po okraj. Musím říct, že jsem s obsahem moc spokojená. V příspěvku vám ukážu, co box obsahoval a co využiji a bez čeho bych se naopak klidně obešla. 


Jemča Bylinný čaj
24,90 Kč
Tento čaj je vhodný zejména, pokud vás trápí nachlazení. Mám takové čaje ráda i jako prevenci. Čaj obsahuje tyto bylinky - mátu peprnou, citronovou trávu, anýz, šalvěj lékařskou, květy černého bezu, květy lípy a třapatku nachovou. Na čajových sáčcích mi vadí, že nemají šňůrku se štítkem o jaký čaj jde, případně, že nejsou zabalené v samostatných sáčcích, tak abych si je mohla uložit do našeho boxu na čaje. Čaj jsem už zkoušela a je docela dobrý, taková bylinková klasika, ale mamka mi říkala, že Jemča čaje dopadli v nějakém testu nejhůř a že obsahují spoustu pesticidů, takže si je určitě znovu nekoupím.

Hamé EasySandwich Makrela
24,90 Kč
V některém z předešlých boxů už byla tuňáková pomazánka a ta mi moc nejela. V listopadovém boxu je pomazánka z makrel. Pomazánka je lehká a dobře se roztírá na chleba. tato makrelová mi chutnala, ale musela jsem si k ní vzít ještě nějakou zeleninku, samotná mi totiž přišla docela slaná.
Vest Pizza Stars
19,90 Kč
Slaná pochoutka s příchutí pizzy! Stejně jako tyčinky budou i tyto hvězdičky s námi slavit Silvestr. Teda budou asi jen moje, protože je ve složení mléko :/.

Havlík Sedlácké tyčinky se sádlem
10,90 Kč
Tyčinky běžně nejíme, schováme si je třeba na Silvestra. Takže bohužel nemůžu říct, jestli mi chutnají nebo ne. Každopádně příchuť škvařeného sádla je spíše chlapská a v obchodě by mě nejspíš neoslovila. 
Hera máslová
24,90 Kč
Letos budu péct z másla, z Hery a pro Honzu ze Stelly (neobsahuje laktozu) nebo ze sádla. Hera se mi tedy taky bude hodit do cukroví :).

Chupa Chups Cotton Bubble gum
14,90 Kč
Tak to by nebyl box bez něčeho strašně sladkého, strašně zbytečného a strašně nezdravého. Naštěstí je v tomto boxu jen jeden zástupce této kategorie. V pytlíčku je cukrová vata s příchutí Tutti Frutti, která se po vložení do úst změní ve žvýkačku. Se žvýkačkou jdou prý dělat velké bubliny, ale já jsem bubliny neuměla nikdy udělat, takže to bohužel nemůžu potvrdit. Každopádně mi vatu věnujeme mladším členům naší rodinky, ti ji určitě ocení víc než my.
Mr. Brown French Vanilla
49 Kč
Ledová káva s příchutí vanilky. To by mi mohlo chutnat, ale láhev otevřu až s mamkou, aby ji případně dopila, kdyby mi nápoj nechutnal. Každopádně chválím balení, které má šroubovací víčko, takže je super na cesty i do kabelky.

Jo a Mirinda je z předchozího boxu, zapomněli mi ji do krabice dát, tak jsem ji tam měla teď.
Vitana 
- Cukr s mandlovou příchutí 9 Kč
- Vanilkový cukr 2 x 3,90 Kč 
Všechny pytlíčky určitě využiji při pečení. Takže před Vánocemi se hodí. Cukr s mandlovou příchutí vidím poprvé a jsem moc zvědavá, jak bude chutnat.

Noli sušené droždí
5 Kč
Sušené droždí vždycky kupujeme třeba po 10ti kusech, protože pečeme domácí pečivo docela často. Takže i toto droždí se nám bude určitě hodit.
Vitana Poleva s citronovou příchutí
19,90 Kč
Citronovou polevu mám moc ráda na tmavé kefírové buchtě nebo na kakaové perníkové buchtě. Ještě uvidím jestli polevu využiji hned před Vánoci nebo si ji schovám na buchty.

Figaro Hořká čokoláda
26,90 Kč
Tuto čokoládu určitě využiju na nějaké zdobení vánočního cukroví. Takže super! 
Penam Žitná mouka chlebová
15 Kč
Žitnou chlebovou mouku kupujeme pravidelně a zrovna včera jsem kontrolovala stavy zásob a žitná nám dochází, takže se hodí a už se těším až z ní upečeme nějaký tmavý chlebík. Jinak se mi moc líbí obal mouky. 

Penam Pšeničná hladká mouka cukrárenská
15 Kč
Opět pěkný obal a hladká mouka se před Vánoci ztratí během chvilky, na cukroví je totiž spotřeba veliká. 
Tak a to je z obsahu listopadového boxu všechno. Jsem zvědavá jestli jste už některé produkty doma měly a jestli vám třeba chutnaly. A taky jestli už máte napečeno nebo kolik druhů cukroví máte letos v plánu.

JAK SE VÁM LÍBÍ OBSAH BOXU?


8 komentářů:

  1. Tentokrat se mi box libi. Pro vsechny bych mela vyuziti. Konecne tam nedali takove ty ohrane produkty

    OdpovědětVymazat
  2. mě by box potěšil, protože jsou v něm velmi praktické věci :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. S tou Jemčou je to zábavné. Jejich bylinkový čaj teď dopadl právě úplně nejlíp v A dost! ...naopak prohrála Babička Růženka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo? Mně se taky zdálo, že jsem Jemča čaje někde viděla jako jedny z nejlepších.

      Vymazat
  4. Obsah vypadá různorodě a poměrně dobře, i když já jsem spíše na ty kosmetické boxíky :-).
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Právě jsem postovala svůj článek na tento box. Mně se líbí moc, myslím, že je to jeden z nejlepších.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se box líbil - nejvíc jsem si pochutnala na Mr. Brown a těším se až využiji ingredience na pečení, kterých bylo v boxu požehnaně. Ale je fakt, že pro lidi, kteří nepečou to může být box "na dvě věci..."

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...