pondělí 5. prosince 2016

Cocochoco: Brazilský keratin Original, čisticí šampon a bezsulfátový šampon + SOUTĚŽ UKONČENA


V tomto článku bych vám ráda představila hned tři produkty značky Cocochoco. Produkty jsem dostala k vyzkoušení od e-shopu cocochocokeratin.cz, za což bych chtěla moc poděkovat. A na konci příspěvku je slibovaná soutěž :).

Na e-shopu najdete 100% brazilký keratin, šampony, masky na vlasy, keratinové kúry, ale také vlasovou kosmetiku určenou pro objem vlasů, suché a lámavé vlasy a balzámy pro ochranu barvených vlasů! K vyzkoušení mi přišla sada tří produktů a teď vám je jednotlivě představím.

Brazilský keratin Original 100ml
Brazilský keratin je nejnovějším způsobem na ošetření vašich vlásků. Dokáže z nepoddajných roztřepených vlasů vytvořit rovné, hladké a lesklé. Jde vlastně o takovou léčebnou kúru pro vaši hřívu a tato léčebná kůra je založena na keratinu, což je hlavní protein kůže, vlasů a nehtů.Keratin je přírodní látka, která vaše vlásky vyléčí a vrátí jim jejich původní zdravou podobu. Keratin můžete aplikovat na všechny typy vlasů, jak na vlasy přírodní, tak i na ty barvené. Dokonale chrání vlasy před nepříznivými vnějšími vlivy jako je například vlhko, teplo, slaná voda, mráz nebo i déšť. Vlasy budete mít dokonale uhlazené za jakéhokoliv počasí a taky vyřeší problém s krepatěním vlasů. Já mám hlavně v zimě problém s tím, že když si sundám čepici, tak mám vlasy jako po elektrickém šoku a i s tím si keratin poradí, poskytuje totiž vlasům antistatický účinek a zabraňuje elektrizování. 


Před aplikací je nutné se pořádně připravit a zjistit si informace:
Takže napřed je potřeba vědět kolik keratinu na vlásky nanést - vlasy do 45 cm 100 ml (TADY) a delší vlásky 250 ml (TADY) . Taky jsem se dočetla, že brazilský keratin by si na vlasy neměly aplikovat těhotné a kojící ženy a děti do 12 let. Doporučuje se aplikovat současně s barvením vlasů (po barvení) anebo dva týdny před barvením. Pokud si plánujete vlásky zkrátit, tak se doporučuje je ostříhat až po aplikaci keratinu. Celková aplikace keratinu zabere cca 1,5 - 3 hodiny v závislosti na délce vlasů. A výsledný efekt vydrží po dobu 3-4 měsíců. Nejlíp bude domluvit si keratinovou párty s nějakou kámoškou a vzájemně si s aplikací pomoct a při tom pokecat.
Já mám kratší vlasy a obě s mamkou se vejdeme do délky 35 cm. Takže jsme keratin vyzkoušely obě. Aplikaci je nutné provádět v dobře větrané místnosti (takže si nejlíp na dvě hodinky vlezte na balkón :D), ale normálně můžete být doma jen je pak dobré dost vyvětrat. Během nanášení keratinu byste se měly snažit aby se vlasy nedotýkaly tváře.Budete ještě potřebovat žehličku na vlasy, ale předpokládám, že tu doma každá máte. A bacha na to abyste si vlásky žehličkou nezničily, takže nežehlete si mokré ani vlhké vlasy, vlasy musí být rozčesané, žehličkou přejíždějte jen po menších pramenech a docela rychle, ať si vlasy nespálíte.


TADY JE POSTUP
Čisticí šampon 150ml
Hloubkově čistí pokožku hlavy a odstraňuje všechny nečistoty usazené ve vlasech. 

Bezsulfátový šampon 150ml
Tento šampon je vyvinut pro osoby s citlivou pokožkou hlavy. Jemně ji vyčistí bez toho aby ji vysušoval a super je, že nezpůsobuje žádné podráždění. Neobsahuje žádná mýdla, která by pokožku vysušovala. Při jeho výrobě jsou použity pouze přírodní čistící složky: yukka, mýdlo z extraktů kůry a další sójové bílkoviny, které jemně čistí bez podráždění. 

Tak a to je z tohoto příspěvku všechno a musím říct, že jsem moc ráda, že jsem měla šanci keratin vyzkoušet a nejspíš budu celou proceduru opakovat. jo a ještě nesmím zapomenout na vhodné sety pro kadeřnické salony, ty si můžete prohlédnout TADY.

Ještě vám sem dám mamčiny vlásky před a po :).
Před - po umytí - po vysušení - po nanesení a vyžehlení
UŽ JSTE NĚKDY BRAZILSKÝ KERATIN ZKOUŠELY? 

♥♥♥ SOUTĚŽ ♥♥♥
A protože dnes chodí Mikuláš a hodným dětem rozdává dárky, tak jsem se rozhodla, že už dnes pro vás zveřejním další soutěž. Tentokrát budete moci soutěžit o produkty, o kterých byla řeč v dnešním článku a tedy o celou sadu: dva šampony a brazilský keratin. Hodnota celé sady je 1399 Kč, což není málo a určitě se soutěžit vyplatí.
Pravidlo bude opět jen jedno a to:
1. Sledovat můj blog přes GFC a napsat mi jméno/přezdívku, pod kterou blog sledujete
GFC najdete v pravém sloupci ♥ Moji milí čtenáři ♥ stačí dát ODEBÍRAT

Stačí tedy napsat jeden soutěžní komentář, kam mi napíšete pod jakým jménem nebo přezdívkou blog sledujete. Doufám, že se všem povede tuto podmínku splnit a nikdo nebude podvádět.Nemusíte uvádět e-mailovou adresu, protože se mi výherkyně bude muset do 3 od vyhlášení dnů ozvat sama.  Výherkyni oznámím na FB stránce a u tohoto příspěvku, takže se vyplatí sledovat i FB stránku blogu. Jsem zvědavá jestli jste už keratin zkoušely, tak mi to můžete napsat do komentáře, ale pokud nechcete, tak nemusíte. 

Soutěž ukončím v pátek 9.12. nejspíš někdy večer a platí pro ČR i SR.



Přeji hodně štěstí a doufám, že se vás zapojí mooooc. 
(Pokud budete soutěž sdílet budu jen ráda, ale podmínkou to není)



29 komentářů:

  1. jééé, ráda si zasoutěžím, vypadá to opravdu moc dobře!
    Nikdy jsem brazilský keratin nezkoušela, zatím jen plácám na hlavu kokosový olej - mé vlasy jsou neskutečně nezkrotitelné a permanentně polámané, už jsem nad keratinem několikrát uvažovala, ale nikdy jsem si ho nepořídila, no :)

    Sleduji tě jako Lucka Sondová

    OdpovědětVymazat
  2. Sleduji te jako Zdenka Košnarová

    OdpovědětVymazat
  3. Ja úplne milujem tvoje súťaže :) Mám krepovité nepodajné vlasy a už dlhšie som chcela vyskúšať brazílsky keratín u kaderníčky,lenže je to vyššia investícia, moje vlasy by stáli okolo 200 eur... Takže toto by bola skvelá alternatíva.
    Sledujem ako Nikuš Semancová
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsem vůbec netušila , že keratin je taková věda :-D Parádní soutěž a parádní článek
    Sleduji jako Tereza Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Sledujem ako Zuzana M, velmi rada by som vyskusala, to by bola uplna bomba pre moje vlasy- skusala som vsetko od vymyslu sveta ale su stale rovnako nepoddajne :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, sleduji tě jako Beauty-brunett. Ty produkty by se mi hodily. Mé vlssy ktrré si vždycky dělají co chtějí, by už potřebovaly zklidnit :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoooj. :) Keratin jsem jeste nezkousela, ale moje vlasy jsou ted v zime v silenym stavu, takze bych na ne nutne neco potrebovala. :(
    Sleduji te jako Kateřina Václavková.

    OdpovědětVymazat
  8. Keratin jsem jeste nezkousela, ale urcite by se moje vlasy potesili, protoze jsou neustale nezkrotne👹
    Gfc maria nadaska

    OdpovědětVymazat
  9. Keratin jsem ještě nikdy nezkoušela, ale vím, že dost lidí si ho chválí, tak by mě zajímalo, jestli to je vážně takový zázrak. :)
    GFC: Klára Svojanovská

    OdpovědětVymazat
  10. GFC Miška
    Keratin jsem vůbec nezkoušela. :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkná giveaway :) I když jsem jednu u tebe teď vyhrála, klidně zkusím další štěstí :)
    GFC Eva Hladíková

    OdpovědětVymazat
  12. ahoj, sleduji jako Simona Zahrádková. Musím opravdu smeknout před tvojí zásobou článků a soutěží:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simi články mám připravené dopředu nepíši každý den jako robot neboj :). A soutěží je teď víc, ale doufám, že to nikomu nevadí!

      Vymazat
  13. Tak to by se mi na moje zničený vlásky hodilo. Ještě jsem nic takového nezkoušela. ;) Sleduji tě jako Jani , jane.racak_gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Keratin je nejlepší kosmetický objev, který jsem na vlasy kdy zkusila! Soutěže se neúčastním - chodím na keratin ke kadeřnici už čtvrtým rokem a na domácí aplikaci nejsem dost šikovná :-D Značku Cocochoco ale můžu vřele doporučit, je parádní. A i z kudrnatých vlásků udělá bez problémů "rovné hřebíky", které vydrží x měsíců hezké :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  15. Rada by som dostala šancu vyskúšat cocochoco... určite je to vyborny set na vlasy...Ľudmila Cenigová FB

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj,
    o keratinu jsem něco málo slyšela,ale podle tvého článku vypadá skvěle, tak snad brzy vyzkouším :)
    Sleduju pod přezdívkou Verča Frecerová
    Měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Jéé vypadá to krásně!
    GFC: Klára Němcová :)
    Jinak mám tvůj blog strašně ráda a proto ho sdílím všude možně po fb! Zasloužíš si více čtenářů! ♥ Jsi skvělá!
    www.svetpodleklary11.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahooj..velmi rada si vzdy preccitam tvoje blogy... su plne poznatkov co sa tyka kozmetiky...co je premna obrovsky prinos.. cocochoco chcem uz dlho vyskusat.. len mi stale nejak na to peniazky nevysli.. hadam sa mi raz postasti.. bol by to krasny darcek na vianoce.. ❤❤❤❤
    Sledujem ta ako Majuska Dolanska

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj ja tě sleduj jako Aneta Horáková a zkušenost s těmito produkty zatím nemám :)

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj :) blog sleduji jako Markéta Mrázová a produkty bych ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  21. sleduji jako elizabeth greenova jsou to krasny produkty tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Odebírám - Šarka Morávková
    To by bylo super vyzkoušet něco nového a dělat si naděje, že nebudu tolik línat. Keratin jsem nezkoušela.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...