sobota 3. prosince 2016

Carex: Antibakteriální mýdlo Aloe Vera

Tato recenze bude krátká a stručná, co by jste taky chtěly vymýšlet na mýdle, že? Ale rozhodla jsem se, že tomuto mýdlo napíšu samostatnou recenzi, protože si ji zaslouží.

Mýdlo je od značky Carex a na vyzkoušení jsem ho dostala od e-shopu Parfumissimo.cz. Musím říct, že mi mýdlo přišlo akorát vhod, protože nám v dávkovači zrovna došlo. V balíčku jsem měla jak balení s pumpičkovým aplikátorem, tak i mýdlo na doplnění.
Pumpičkové balení je o obsahu 250 ml. Mě přišlo mýdlo ve variantě Aloe Vera, ale v nabídce jsou i jiné varianty. Mýdlo má klasickou gelovou konzistenci a dobře se s ním ruce umývají. Stačí jedna pumpička na umytí rukou. Mýdlo docela pění, ale hlavně moc pěkně voní! Vůně na rukou zůstane ještě asi čtvrt hodinky, pak si je většinou namažu nějakým krémem a vůni tak přebiju. Mýdlo nijak pokožku nedráždí a ani ji nevysušuje, což se u některých mýdel stává. Čisté ruce - půl zdraví! Mýdlo Carex je antibakteriální, takže nejen chrání vaše ručky jak před vysušením, ale také je zbaví bakterií.
Líbí se mi, že se dá mýdlo koupit i ve větším balení a to v tom doplňovacím, kde je ho 500 ml, takže můžete pumpičkové balení dvakrát doplnit. Pumpičkové balení  (250 ml) si můžete koupit za 44 Kč a mýdlo na doplňování v obalu 500 ml koupíte za 49 Kč.

UŽ JSTE NĚKDY MĚLY TEKUTÉ MÝDLO OD TÉTO ZNAČKY?


7 komentářů:

  1. Ahojky :-) Já ráda mýdla ráda střídám, kvůli tomu aby se mi vůně neomrzela a taky ráda prostě zkouším. Antibakteriální mýdlo taky ráda používám, myslím že je to třeba, ale taky se to nesmí přehánět ;-) Ráda používám mýdla od Balei, taková klasika :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si kupuji mýdla od Balei, Dermacolu, Dove nebo Fa :)

      Vymazat
  2. Tohle mýdlo jsem ještě neměla. Já kupuji takovou tu klasiku Baleu, Palmolive apod. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky vždycky sáhnu po nějakém v drogerii a nějak to neřeším :)

      Vymazat
  3. Carex je dobrá značka také jsem používala jejich mýdla :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Carex znám, ale ještě jsem ho něměla. Věřím např. Dettolu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zase nejspíš ještě nezkoušela Dettol :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...