neděle 30. října 2016

Weleda: Univerzální výživný krém

Tak tohle je můj první produkt od značky Weleda a myslím, že jsem nemohla vybrat pro začátek lépe. Ráda bych vás s ním seznámila trochu víc a taky vám povím, co mi na krému vadí a co si naopak dost užívám.
Jde o univerzální výživný krém Skinfood od značky Weleda, která je na trhu již celých 90 let. Já znám značku už dlouho a ani nevím, proč, ale zatím jsem neměla tu čest se žádným produktem a jsem moc ráda, že se to změnilo a ráda poznám i další výrobky. Krém mě zaujal tím, že slibuje hojivé a regenerační účinky, pomáhá při malých poraněních a je vhodný i na velmi suchou pokožku. 
Krém si můžete koupit buď v balení o objemu 30 ml nebo 75 ml. Já jsem dostala na vyzkoušení tu menší variantu a jsem moc ráda, protože můžu mít krém celý den po ruce, pěkně v kabelce. V papírové zelené krabičce se ukrývá pěkná hliníková tubička laděná do zelené barvy s bílými nápisy. Krém je poměrně dost mastný a hustý, takže musíte počítat s delší dobou na vstřebání krému do pokožky. 
Co mi na něm moc nevyhovuje je jeho sladší a docela intenzivní bylinková vůně. Naštěstí parfemaci zachraňuje heřmánková vůně, která je pro mě docela příjemná. Tohle je ale individuální a třeba zrovna vám vůně bylinek bude připadat neodolatelná. Krém teď používám hlavně na suchou pokožku v oblasti loktů a musím říct, že je po použití pokožka krásně vyživená a jemnější. Krém si ale můžete namazat i na chodila, kolen a dokonce i na obličej. Je opravdu vhodný pro celé tělo. Dokonce si s ním občas máznu i nehty a rty a ty krásně vyživí a hydratuje. 
Krém je vhodný pro celou rodinu, takže můžete mazat i svoje dětičky. Je také vhodnou ochranou do nepříznivého počasí, které se blíží nekontrolovatelnou rychlostí. Krém na pokožce totiž zanechá mastný film, který pokožku chrání i když venku mrzne až praští. 
Jak můžete vidět na fotce, obsahuje také oleje, které se srazí na povrchu a poté z tuby vytékají. Byla to tedy otázka jen několika použití ze začátku, kdy byl olej sražený u víčka, ale prostě je to tam. Já ho nejčastěji používám těsně před spaním, kdy vím, že už nic podnikat nebudu, abych neměla možnost něco umastit. Přípravek je nositelem certifikátu NATRUE - garance nejvyšší kvality čisté přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky.
Složení:
Voda, slunečnicový olej, lanolin, mandlový olej, bílý včelí vosk, alkohol, polyglyceryl-3 polyricinoleát, glycerin, limonen*, maceškový extrakt, parfém*, hydrolyzovaný včelí vosk, sorbitan olivát, extrakt z listů rozmarýnu, extrakt z květů heřmánku lékařského, extrakt z květů měsíčku lékařského, arginin, síran zinečnatý, linalol*, geraniol*, citral*, kumarin* 
*z přírodních éterických olejů
Krém mi k testování poskytl e-shop Elnino.cz a za možnost krém vyzkoušet bych chtěla moc poděkovat. Moje peněženka teď zapláče, protože se dám na objevování dalších produktů Weleda. Menší balení krému (30 ml) koupíte cca 150 Kč a to větší (75 ml) koupíte za cca 250 ml. 

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚCO OD WELEDY?
ZAUJAL VÁS TENTO UNIVERZÁLNÍ KRÉM?
MÁTE DOMA NĚJAKÝ TAKOVÝ UNIVERZÁLNÍ KRÉM?


6 komentářů:

  1. Tento krém mám doma taky v tom menším balení :) Momentálně jsem si ho hodně oblíbila. Mažu si s ním večer obličej, protože ho mám teď dost suchý. Ze začátku mi vadila jeho bylinková vůně, ale postupem času jsem si zvykla.

    Oblíbenci za říjen 2016

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho veľmi rada a používam ho momentálne skoro na všetko, na pery, na ruky, na suché miesta na pleti. Jeho vôňa no sladkou by som ju nenazvala, tá vonia inak, taká bylinková, ale príjemná.

    OdpovědětVymazat
  3. Právě nějaký takový univerzální krém bych si ráda pořídila! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Univerzální krém je super. Nemusela bych mít aspoň tolik krémů. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Je úžasný a jeho využití je pestré :-) Já ho už nedám z ruky, a teď na zimu bude nejlepší.

    Na blogu probíhá soutěž o novinky E-style: wormake.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...