pondělí 10. října 2016

Jak šetřím s plnoupeněženkou.cz

Myslím si, že dnes mnohem častěji všichni nakupujeme na internetu, je to totiž pohodlnější a ceny jsou často nižší než v kamenném obchodě a navíc vám zboží dovezou až domů. Tak proč při tom všem ještě neušetřit nějakou další kačku. Já nakupuji na internetu docela často a už asi rok na svých nákupech šetřím s Plnou Peněženkou a dělám tak radost sobě i té svojí peněžence. Tak čtěte dál a dozvíte se jak to vše funguje.
Možná jste už o této stránce slyšely, ale pokud ne, tak vám osvětlím v čem je zakopaný pes. Jde o to, že Plná Peněženka vám bude vracet peníze z vašich nákupů! Taky jsem napřed byla dost nedůvěřivá, ale vyzkoušela jsem a je to super a funguje to! 

Plná peněženka funguje na principu, že určité procento z vašeho nákupu se vám připíše zpátky na váš účet, který si na stránce založíte a vy si je potom můžete vybrat a převést na váš osobní účet v bance. Jen za to, že se na stránkách zaregistrujete, tak dostanete prvních 50 Kč, což je super né? Kdo vám v dnešní době dá něco zadarmo. Když pak budete chtít něco na internetu nakoupit, přihlásíte se jen na Plnou peněženku a proklikem si vyberete nákup v některém ze spolupracujících obchodů. Je jich tam opravdu spousta.  Plná peněženka spolupracuje s velkým počtem e-shopů, například Mall, Tchibo, Aliexpress, Parfums.cz, Bonprix, Bonami, Zoot, Tescoma, Elnino, Baťa, Deichmann a spoustou dalších. Já nejvíce využívám Parfums.cz (teď už Notino.cz) a Aliexpress, ale mamka si na jaře kupovala nové pneumatiky na auto a braly jsme je taky přes plnou peněženku. Fajn je, že přes Plnou peněženku můžete nakupovat i služby - pojištění, dovolenou, kurzy a spoustu dalších

Když si najdete obchod, kde chcete nakupovat, tak se vám vždy ukáže kolik procent můžete získat zpět z celkové hodnoty nákupu. Na Parfums.cz (Notino.cz) dostanete až 3%. Jasně není to hned nějaký velký obnos, ale korunka ke korunce a ono se to nasbírá.

Abyste nepropásly žádnou odměnu za nákup, tak si nainstalujete do svého prohlížeče lištu, která vás bude upozorňovat, že z tohoto obchodu můžete získat peníze zpět. Za nainstalování lištičky dostanete bonus 10 Kč, který se vám automaticky připíše na účet. Pokud lištičku nainstalujete, tak vždy, když otevřete nějakou stránku e-shopu, tak vám vpravo dole vyjede upozornění, že můžete získat nějaké to procento z nákupu zpět. Kliknete na Získat cahback a budete přesměrování na Plnou peněženku, tam se zpět prokliknete na stránku obchodu. Vždy když chcete získat odměnu, tak se musíte na stránku obchodu prokliknout z Plné peněženky. 
Po zaplacení zboží se vaše odměna objeví na Plné peněžence jen jako registrovaná, potvrzená bude za cca 2-60 dnů, ale většinou za dva týdny, kdy bylo zboží v pořádku dodáno. Na účtu naskočí, že je částka i potvrzená. V případě, že nasbíráte minimálně 100 Kč na odměnách, můžete si peníze nechat vyplatit. A věřte nasbírat 100 Kč bude hračka. Zvlášť třeba před Vánocemi a že se nám to nakupování dárku rychle blíží!

Na fotce níže můžete vidět, jak na tom byl můj profil na konci července. Už jsem si vybrala odměny za celých 841,60 Kč, to je nádhera. A dalších skoro 300 Kč čeká na potvrzení. Potom taky můžete vidět, že jsem nakupovala na Ali nějakou drobnost za 11 Kč a z toho mám zpět 0,51 Kč. Já bych tyhle peníze utratila stejně, a takto mě těší, že se mi z nich ještě kousek vrací.
Pokud byste chtěly svoji odměnu ještě zvýšit, můžete zkusit věrnostní program - čím častěji nakupujete, tím větší bude odměna. 
1-2 nákupy za měsíc, čekají vás odměny o 3% vyšší
3-4 nákupy v rozmezí třiceti dní, tak odměna bude vyšší o 5%
5 a více nákupů bude vaše odměna vyšší dokonce o 10%

Tady třeba vidíte, kolik procent zpět dostanete v e-shopech s kosmetikou, které určitě znáte a nakupujete tam. 


 Další výhodou je, že nemusíte platit žádný vstupní poplatek, vše je zdarma. A ještě bych jen chtěla upozornit na to, že do ceny ze které se vypočítává odměna se nepočítá DPH a ani poštovné. Takže pokud plánujete nějaké internetové nakupování, tak si určitě založte účet na Plné peněžence a sbírejte odměny.

ZNÁTE PLNOU PENĚŽENKU? 
LÍBÍ SE VÁM TENTO NÁPAD?


12 komentářů:

  1. Už jsem o tom slyšela, ale ještě jsem nezkoušela. Možná taky kvůli tomu, že jsem tomu nevěřila:) takže super ! díky za článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No fakt to funguje, jsem spokojená už rok a teď se těším kolik peněz se mi vrátí po Vánocích za to moje nakupování dárků na internetu :D. Zkus se zaregistrovat a vyzkoušej, za zkoušku nic nedáš.

      Vymazat
  2. No není za co, fakt to zkus určitě se to vyplatí a je to jednoduché, taky jsem dlouho váhala, ale jsem ráda, že jsem do toho šla.

    OdpovědětVymazat
  3. O tomto už jsem slyšela, ale jaksi mi to přišlo strašně divné, že by vraceli peníze :D ale asi to fakt funguje :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. O tejto stránke som už niečo počula, ale ešte som neskúšala :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych to za šetření nepovažovala, protože to na psychiku působí tak, že to člověka ještě podpoří v nakupování věcí, které by nijak moc nepotřeboval, protože odstraňuje určité výčitky svědomí. Navíc, pokud si vzpomínám, tak se to vracení nevztahuje na všechno a bývá až od určité částky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to s tebou nemůžu souhlasit. Na Ali bych nakupovala stejně, takhle se mi aspoň část peněz vrátí. Nakupovala jsem i před tím, než jsem znala Plnou peněženku. A zatím se mi teda vrátily peníze za všechno, co jsem si objednala a to byly i věci za 20 Kč.

      Vymazat
  6. O Plné peněžence jsem slýchávala docela dlouho. Ale využívám ji teprve od srpna. Byla jsem, stejně jako ty nedůvěřivá. Ale opravdu to funguje. Nenakupuji nějak extra moc, ale když něco objednávám, tak vždycky přes ni. A je to super. Takže já jsem za tento portál vděčná, že mi šetří nějaký ty korunky zpátky :)

    OdpovědětVymazat
  7. To zní zajímavě. Přiznám se, že o plné peněžence jsem už slyšela, ale ještě jsem jí nevyzkoušela. Já šetřím peníze se slevovými kupóny , ale plná peněženka zní také zajímavě. Určitě ji vyzkouším. Každá ušetřená koruna se hodí.

    OdpovědětVymazat
  8. Mi to přijde docela fajn, protože slevové kupony mám obecně vzato fakt docela ráda. Jen se to s tím nesmí přehánět. Zase si raději za kvalitu zaplatím, což bohužel na těch slevách zase tak často není. :) Třeba pánská MMA trička pro manžela (teď k Vánocům, jinak si je kupuje sám), beru fakt v originálních obchodech, protože za tu cenu to stojí. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...