čtvrtek 27. října 2016

Havlíkova přírodní apotéka: Krém "Krásné ruce"

Dnes pro vás mám recenzi krému na ruce od české značky Havlíkova přírodní apotéka. Věřím, že o značce už jste slyšely, ale pokud ne, tak se podívejte na jejich web, kde si můžete prohlédnout všechny produkty a všechno pečlivě prozkoumat. Já jsem se dlouho chystala vyzkoušet nějaký produkt a až díky spolupráci s BioBeauty.sk, jsem si na testování vybrala krém s názvem "Krásné ruce". Jde tedy o moji první zkušenost s produkty od "Havlíka". Co na něj říkám si přečtěte v recenzi.
Oficiální popis:
Havlíkův krém na ruce - Krásné ruce je vyvinut pro každodenní péči o pokožku rukou a paží. Vybraný komplex olejů a extraktů, poskytují optimální výživu rukám se suchou pokožkou, popraskanými místy a záděry. Bio olej ze slunečnice se snadno vstřebává, dodá pokožce potřebný vitamín E. Extrakty z mateří kašičky, rakytníku a meduňky mají zjemňující, regenerační a zklidňující účinky. Olej ze semen máku promastí suchá místa, glycerin přírodního původu dodá vyváženou hydrataci. Krém zanechává na pokožce ochrannou vrstvu.
Na začátek bych chtěla pochválit samotné balení krému. Krém je v tubě o obsahu 30 ml. Tuba mi připomíná tubičky od temperových barev. Samotná tuba byla zabalená ještě v papírovém vnějším obalu. Líbí se mi, že před prvním použitím si musíte prorazit víčko, tak jak to bývá třeba na pastách. Je tedy hned jasné, že produkt před vámi nikdo nezkoušel. 
Krém má nádhernou parfemaci, připomíná mi vůni meduňky a tu já můžu. V létě si ráda stříhám meduňku a pak ji mám ve sklenici v kuchyni a celá kuchyň je krásně provoněná. Vůně meduňky mě uklidňuje, jak už v podobě voňavé kosmetiky, tak v podobě několika lístků vhozených do sklenice vody nebo v teplém podzimním čaji. 
Krému stačí na ruce nanést opravdu trošku - asi jako kuličku hrášku. Konzistence je mastnější a přijde mi, že na rukou zanechá na pár chvil mastný film a až po chvíli se vstřebá, ale to mi v chladnějším období vůbec nevadí. Zanechá ručky krásně heboučké a vyživené, tento pocit na rukou cítím ještě dlouho po namazání. 
Jak už jsem psala v úvodu, tak jsem krém dostala na vyzkoušení od slovenského e-shopu BioBeauty.sk, kde si ho můžete koupit za 9,80 EUR, ale určitě ho seženete i na českých e-shopech. 

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚJAKÝ PRODUKT OD TÉTO ZNAČKY?
CO ŘÍKÁTE NA TENTO KRÉM NA RUCE?


6 komentářů:

  1. HPA som skúšala, bol to síce krém na tvár, ale nejak ma neohúril, preto si ich nekupujem, ale možno časom zemním názor noo :)

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  2. Já zkoušela ranní 3-minutovou masku a byla jsem moc spokojená :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Od HPA som ešte neskúšala nič, ale veľmi by som chcela. Krém vyzerá veľmi dobre, má rásne balenie! ♥ :)
    Candy ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Vůně meduňky je hodně lákavá :) A určitě by tento krém stál za zkoušku. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale taky bych chtěla tento krém na ruce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...