neděle 5. června 2016

Vitella: Gel na rozšířené žilky

Dnes pro vás mám recenzi gelu na rozšířené žilky ("metličky") od společnosti Benemedo Vitella Vein. Tento gel mám už od března, takže právě přišla pravá chvilka na sepsání recenze. Já naštěstí nemám ani s jedním problém, ale krém testovala mamka, které se začaly objevovat metličky na nohou. Tento krém je vhodné používat i jako prevenci například pokud v práci dlouho sedíte.


 

Balení, vůně, konzistence: 
Velikost balení je 50 ml, gel byl zabalen v papírové krabičce s popisem a samotná tuba s gelem má tvar jako tuba od zubní pasty. Gel voní po levanduli, vůně je příjemná. Konzistence je také příjemná a lehce se vstřebává, gel je lehký. Má béžovou barvu.

Jak gel používat?
Gel by se měl nanášet  2–3 krát denně po dobu 6–8 týdnů. Pro dosažení nejlepšího účinku na vlhkou a teplou kůži, kdy jsou póry otevřené (po koupeli nebo sprchování). Rychle se vstřebává a nezanechává na kůži žádné stopy.

Pro koho je gel vhodný?
Gel je vhodný pro ty, kteří mají na nohou křečové žilky nebo metličky. Roli u vzniku křečových žil a metliček hraje genetika, ale také životní styl a povolání. Pokud při své práci musíte dlouho stát, patříte do rizikové skupiny, stejně tak jako těhotné ženy nebo ženy po menopauze, u kterých bývají na vině hormonální výkyvy. V takových případech je vhodné přípravek Vitella Vein používat jako prevenci.
metličky
křečové žíly
A jak tento gel působí?
Obsahuje rutin, který posiluje stěny malých cévek. Součástí receptury je současně také extrakt z rostliny Centella asiatika, který působí preventivně proti stárnutí kůže a stimuluje syntézu kyseliny hyaluronové. Esenciální oleje – levandule, cypřiš a citrus – spolu s aktivními výtažky z rostlin snižují podráždění kůže a zvyšují pružnost cévních stěn. Ostatní aktivní látky napomáhají k regeneraci kůže, zlepšují flexibilitu cévek a mikrocirkulaci krve. Gel neobsahuje parabeny, parfém ani konzervační látky.

Složení: 
Aqua, Propylene Glycol, Melilotus Officinalis Extract, Betula Pendula Twig Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, PEG-35 Castor Oil, Triethanolamine, Carbomer, Centella Asiatica Extract, Rutin, Citrus Limon Leaf Oil, Cupressus Sempervirens Leaf Oil, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.


Hodnocení:
Bohužel z dlouhodobého hlediska nemůže mamka hodnotit výsledky, metličky jí během krátkého používání nezmizely, ale jako prevence bude gel určitě dobrý proti rozšiřování metliček. Nanášení gelu bylo snadné, příjemně voněl a chvilku chladil což bylo příjemné. Chce to jistě gel používat pravidelně a dlouhodobě. Kdyby mamka věděla o jeho existenci dřív, mohla gel  používat hned jak si všimla prvních náznaků žilních pavučinek.
Všechny přípravky této značky byste měli sehnat normálně v lékárně, tak se po nich klidně poptejte.

Chtěla bych poděkovat Vitella za poskytnutí gelu k recenzi.

TRÁPÍ VÁS UŽ KŘEČOVÉ ŽILKY NEBO METLIČKY ANEBO TENTO PROBLÉM ZNÁTE JEN OD SVÝCH MAMINEK NEBO BABIČEK? 






5 komentářů:

  1. Tak o tomto gelu jsem ještě neslyšela. Zatím nemám takové problémy, avšak třeba pro mamku by mohl být fajn. Otázkou je, jestli opravdu funguje... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako prevence bude určitě dobrý, mamce po cca třech měsících používání metličky nezmizely, ale nerozšiřují se, což je pozitivní.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Mě naštěstí taky ne, ale není to žádná sranda :/

      Vymazat
  3. Zdravím, ráda bych se zeptala, zda maminka pokračovala s užíváním a zda se dostavily nějaké znatelné výsledky :)
    Uvažuji totiž o koupi pro svou maminku

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...