středa 30. prosince 2015

Unboxing: Vzorky od Krásná každý den #1

Na začátku prosince, jsem si objednala vzorečky na vyzkoušení z e-shopu Krásná každý den.
Za vzorečky nic neplatíte, platila jsem jen poštu 54 Kč (nechala jsem si vzorky doručit přes Zásilkovnu). Na e-shopu najdete spoustu skvělé kosmetiky, pokud neznáte určitě se podívejte, co všechno nabízí. Když jsem si vyzvedávala balíček, tak jsem byla dost překvapená jaká je to velká krabice na to, že v ní mají být jen dva vzorečky, moje zvědavost mě donutila krabičku otevřít hned na první lavičce a byla jsem příjemně překvapená. Čekalo na mě hned 8 vzorků, to jsem teda nečekala. Velkou radost mi udělalo samotné balení a malé nádobky v kterých vzorky jsou. Je vidět, že si paní Míša dala záležet i na úplných maličkostech.



A co jsem tedy měla možnost vyzkoušet? 

Dulcia Natural - Šlehané tělové máslo bergamot - skořice


Toto tělové máslo bylo vytvořené s úmyslem rozmazlovat vaše tělo a smysly. Základ tvoří kokosový olej, který má hydratační a antibakteriální vlastnosti a pleti dodává pružnost a vláčnost. Bambucké máslo, přirozeně bohaté na mastné kyseliny, zvláčňuje a změkčuje pokožku, pomáhá vyživovat suchá místa, proniká hluboko do pokožky kde obnovuje její pružnost.

359 Kč
Odkaz zde





Když jsem otevřela vzoreček, tak mě hned zaujala krásná skořicová vůně, kterou v zimě miluji (přidávám si skořici do čaje, aby pěkně voněl). Máslo se pěkně vstřebává a pokožka zůstává hladká a vůbec není mastná, krémy co se pomalu vstřebávají nemám ráda. 

                                               

Dulcia Natural - Krém proti vráskám s kyselinou hyaluronovou
    
Luxusní krém obsahující cenné složky v boji proti vráskám a stárnutí pleti. Avokádový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové a vitamínu E podporuje obnovení poškozené a unavené pokožky. Olej z mrkvových tkání s vysokým obsahem betakarotenu a šípkový olej, který je bohatý na antioxidanty, se lehko vpíjejí do hlubokých vrstev pokožky, kde jí vyživují a pročišťují.

479 Kč
Odkaz zde
                           
Krém mi teda zrovna dvakrát nevoní. Mě voní (tedy spíš nevoní) po kávě a tu ani nepiju ani nemám ráda její vůni. Protože je mi 23 (ale v lednu už 24) let, tak se zatím vráskami snad netrápím, takže jsem vzoreček na vyzkoušení posunula dál v rodině.

                                           

Dulcia Natural - Oční krém s kofeinem - noční
  
Hustý mastný balzám nabitý kofeinem s krásnou kávovou vůní zmírňuje a zabraňuje vzniku otoků v okolí očí. Balzám stimuluje a obnovuje buněčnou strukturu, čímž napomáhá k lepší cirkulaci krve a tím zdravějšímu a mladistvějšího vzhledu pokožky kolem očí. Podporuje prokrvení pokožky pro zesvětlení kruhů pod očima.

225 Kč
Odkaz zde
                       
Jak už název napovídá, tak krém voní po kofeinu tedy po kávě a jak už jsem psala tak mi káva moc nevoní. Kdyby krém nevoněl po kávě tak je to mnohem lepší :D. Na krém jsem četla samé chvály, tak jsem ho chtěla vyzkoušet. Mám docela citlivou pokožku kolem očí a ne každý krém snesu. Většinou si krém lehce namažu a okamžitě oplachuju, protože mě pokožka strašně štípe. Ale tento krém je super, nic neštípe a rychle se vstřebává, jen kdyby voněl spíš po vanilce.

                                             
Dulcia Natural - Šípkový krém na tvář s provitamínem B5
Velmi příjemný lehký krém s vysokým obsahem šípkového oleje obohacený o provitamín B5 a o aromaterapeutické esenciální oleje. Tento krém je vhodný pro každý typ pleti, ale mimořádně vhodný na suchou a citlivou pleť, ale i jako krém na prevenci proti stárnutí pleti a proti vráskám. 

389 Kč
Odkaz zde
                            
Nevěřila jsem tomu, ale opravdu vůně připomíná vůni šípků. babička si vždycky vařila šípkový čaj a ta vůně je dost podobná. Krém je docela hutný, ale i přesto se pěkně rozmaže. Myslím, že na zimu, kdy jsou potřeba hutnější krémy je fajn.

                                       

Skin Blossom - Jemné čistící mléko na obličej
  

Organické čistící mléko na obličej je bohaté na živiny, jemně čistí pleť a odstraňuje make-up. Pleť zanechává jemnou a svěží. Obsažené minerály a vitamíny A, B, C a D spolu tvoří směs přírodních antioxidantů, které pleť vyživují a revitalizují. Glycerin čistí bez poškození přirozené ochranné vrstvy pokožky. Aloe vera spolu s mandlovým olejem zmírňuje zánětlivé procesy a hydratuje pleť.

239 Kč
Odkaz zde
                           

Přesně takto si představuji jemný krém/mléko na obličej příjemně voní, krásně se vstřebá a pěkně vyčistí nečistoty, které mám za celý den na tváři. Momentálně používám micelární vody, která taky dokonale odlíčí i oči, takže zatím měnit nebudu, ale pro ty co rády používají čistící mléka toto doporučuji, krásně zvláční pokožku obličeje a dodá jí novou sílu.


                                             
Dulcia Natural - Šlehané tělové máslo čokoláda - pomeranč
    
Toto tělové máslo bylo vytvořené s úmyslem rozmazlovat vaše tělo a smysly. Základ tvoří kokosový olej, který má hydratační a antibakteriální vlastnosti a pleti dodává pružnost a vláčnost. Bambucké máslo, přirozeně bohaté na mastné kyseliny, zvláčňuje a změkčuje pokožku, pomáhá vyživovat suchá místa, proniká hluboko do pokožky kde obnovuje její pružnost.

359 Kč
Odkaz zde

                              

Máslo vypadá úplně stejně jako když šlehám máslový krém do dortů. Je zajímavé, že vzorečku másla čokoláda- pomeranč jsem dostala asi třikrát víc než másla bergamot - skořice. Asi to bude proto, že kombinaci čokolády a pomeranče mám ještě víc v oblibě než bergamot a skořici. Měla jsem i krém od YR přesně s touto kombinací, byla to myslím loňská limitka. Takže toto máslo mě uchvátilo jak vůní, tak konzistencí.

                                           

Soaphoria - Tělové suflé mléčné potěšení
                
Tělové suflé je náhrada tělového mléka či krému. Do jeho unikátní konzistence se hned zamilujete. Vypadá totiž jako pěna, vyšlehaný tělový krém, avšak na Vaší pokožce se promění na olejovo-mléčný krém, který hluboce hydratuje a vyživuje i velmi vysušenou pokožku. Unikátní výživné složení s bambuckým a kakaovým máslem pokožku intenzivně hydratuje. Dodává jí hebkost a omamnou vůni.

197 Kč
Odkaz zde
                       
Tento vzoreček mi voní nejvíc. Jde o jemný krém, který zanechává pokožku krásně hydratovanou a vláčnou. Je opravdu moc příjemný a vůbec nezanechává mastný film. 

                                               
Soaphoria - Krémový deodorant Benátská noc
   
Úžasná receptura z jedinečných organických komponentů vytváří účinnou, bezpečnou a hlavně přirozenou bariéru proti nepříjemnému zápachu. Deodorant nebrání přirozeným funkcím pokožky, nezabraňuje pocení, avšak má mírný antiperspirační účinek díky přidanému oxidu zinečnatému a jílu.

167 Kč
Odkaz zde
           
Přiznám se, že deodorant jsem ještě nezkoušela, tak jsem sama zvědavá.



VYZKOUŠELY JSTE NĚKTERÝ Z TĚCHTO PRODUKTŮ?



6 komentářů:

  1. Jéé, to muselo bejt milý překvapení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Muselo byť super vyskúšať si toľko produktov. :) Ja osobne túto značku nepoznám .

    Nicolette Lear

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se určitě na e-shop podívej a zkus si objednat vzorečky na vyzkoušení a věřím, že si obchůdek zamiluješ.

      Vymazat
  3. To Dulcia maslo vyzerá fakt super !! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...