pátek 18. září 2015

KRÁSNÉ A MODERNÍ NÁRAMKY

Dnes bych vám chtěla ukázat a nabídnout krásné, elegantní a moderní šperky z modistické dutinky, která je naplněná korálky. Tyto šperky jsou napodobeninami velmi drahých šperků Swarovski. Já je zvládnu vyrobit za třetinovou cenu a vypadají stejně :).

Vyrábím délky na přání a i na barevné kombinaci se můžeme domluvit, vždy to záleží na tom kolik materiálu mám zrovna doma případně, co je zrovna k sehnání. Vždy se, ale snažím maximálně zájemkyním vyhovět, aby byly spokojené a šperk jim dělal radost.

Tyto šperky se hodí jak na každodenní nošení, tak i na ples nebo na nějakou významnější akci. 

Dutinky mám doma o průměru 4 mm a 8 mm. Mám jich velký výběr - růžová, bílá, černá, mint, meruňková, šedá, hlubinná modrá, červená s ozdobným proužkem, bílá s ozdobným proužkem, černá s ozdobným proužkem a spoustu dalších.

Tím, že se dutinka naplní korálky, které se krásně lesknout se šperk stane luxusním a originálním doplňkem. Je nespočet možností a barevných kombinací, které se dají vyrobit. Mám doma i zásobu korálků, ale nejoblíbenější jsou klasické černé nebo čiré korálky, které se hodí do všech barevných dutinek. 

Nabízím jednoduché náramky na ruku, dvojité náramky (dvakrát omotané kolem ruky) a náhrdelníky.

Pokud dáte LIKE mojí FB stránce, tak uvidíte vždy ty nejnovější kombinace a šperky jako první!
Za každý LIKE i komentář tady na blogu budu velmi ráda.

Tady je menší ukázka:



Prosím napište mi do komentářů jestli byste měli zájem o GIVEAWAY s těmito šperky, které sama vyrábím + mi připište, který by se Vám nejvíc líbil. 




15 komentářů:

  1. Vypadají krásně! GA by byla fajn :)
    www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera, jsou moc pěkné, jsi šikovná. Mě se nejvíce líbí růžový a bílý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Všetky sú krásne :3 Prosím sprav tú giveaway :D

    Taktiež chceme na blogu robiť súťaž za 5O prav. čitateľov o skvelé YA knihy :) Ak ťa náš blog zaujme pridaj sa :) budeme radi :)
    http://booklovers-world.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za ohlas! Jsem ráda, že se líbí. Nikdy jsem soutěž nedělala, takž napřed musím nastudovat ty různé randomy, abych mohla vylosovat vítěze :-D

      Vymazat
  4. Vypadají fakt pěkně. :) Já jsem si třeba v poslední době hrozně oblíbila takové ty náramky s různými kamínky. Hodně mě teď například zaujal jeden náramek růženín který jsem našla na internetu. Ten se mi fakt líbí a vidím to tak, že si ho asi brzy zkusím objednat. Snad bude v reálu vypadat tak dobře, jako na fotce. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...