neděle 18. března 2018

Biofficina Toscana: Vyživující a ochranný krém na ruce

V dnešním článku bych vám chtěla ukázat Vyživující a ochranný krém na ruce značky Biofficina Toscana, který máme doma stále v pohotovosti a pořád ruce mažeme a mažeme. Krém je vhodný na popraskanou vysušenou kůži a podle mě je ideálním pomocníkem po celý rok. 
Krém na ruce je v plastové tubě o objemu 75 ml, což je příjemná velikost a u krémů na ruce klasika. Krém obsahuje zvláčňující, výživné a aktivní složky, včetně propolisu, medu a organického, toskánského olivového oleje. Čekala bych, že konzistence krému bude velmi hutná, ale opak je pravdou, konzistence je krémová tak akorát. Krému stačí nanést na ruce jen trocha a potom už musíte pořádně krém vmasírovat do pokožky. Masíruji vždy tak dlouho dokud se pořádně nevstřebá. 
Krém se o ruce okamžitě po namazání stará opravdu pečlivě! Hydratuje pokožku, zaceluje popraskanou kůžičku a vaše ručky chrání před dalším poškozením. Navíc ruce provoní příjemnými hřejivými dřevitými tóny, které mému nosu naprosto vyhovují. 

Aktivní složky: propolis, med, IGP organický toskánský olivový olej, skvalen, biodynamické toskánské extrakty z řebříčku, měsíčku, hlohu a vitamín E.
My doma krém používáme nejen na dlaně a klouby prstů, ale také na lokty. V podstatě ho vždy rozmažu od špiček prstů pomalu až skoro k ramenům. Ručky jsou po použití heboučké a na dotek velmi příjemné, ale myslím, že hlavní je ta dlouhotrvající hydratace a výživa. Dalším velkým plusem je to, že nezanechává žádný lepivý nepříjemný pocit na pokožce. To už je z dnešního článku všechno a doufám, že jsem vás na krém trošku navnadila, protože opravdu stojí za to! Cena tohoto přírodního krému je 239,- a můžete si ho koupit ZDE.

JAKÝ JE VÁŠ NEJOBLÍBENĚJŠÍ KRÉM NA RUCE?


5 komentářů:

  1. Vypadá skvěle, já mám ráda krémy Manufaktura

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Manufaktury jsem zatím měla asi jen jeden krém na ruce a byl taky dobrý :).

      Vymazat
  2. Já nejoblíbenější krém na ruce nemám, ale na wishlistu mám:
    Avon vyživující krém na ruce a nehty s kakaovým máslem a vitamínem E
    Michel Design Works Hydratační krém na ruce Peony

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...