středa 28. června 2017

Rose of Bulgaria: BioFresh denní pleťový krém

Už mumie ve starém Egyptě byly balzamovány růžovým olejem. Před staletími byla růže přivezena na území Bulharska, kde se vlivem unikátních klimatických podmínek postupně stala výrazně se odlišujícím druhem olejnatých růží ze kterých se získává růžový olej a růžová voda. Ty mají výrazné antibakteriální a protizánětlivé účinky. Jsou ideální na čištění a hydrataci pleti a její zjemnění. Zároveň regenerují poškozené tkáně a zpomalují stárnutí. Vůně růžového oleje je taky antistresová a uvolňující. V dnešním článku bych vám ráda ukázala BioFresh denní pleťový krém s růžovou vodou, rozmarýnem a heřmánkem.
Tento krém byl v romantické růžové papírové krabičce s obrázky růží. Uvnitř byl plastový kelímek, který ale na první pohled působí jako skleněný. V kelímku je krém o objemu 50 ml. Krém má bílou barvu a jeho konzistence je pěkně lehoučká a krásně se do pokožky vstřebává.
Úžasná je tedy nejen jeho jemnost ale také jeho nádherná vůně, která je intenzivní a je stejná jako byste si obličej zasypaly čerstvými lístky růží. Líbí se mi, že krém neobsahuje parabeny, nezpůsoboval mi žádné dráždění ani svědění, rychle se do pleti vstřebal a nezanechával pokožku mastnou. 

Jde o denní pleťový krém, takže ho používám ráno. Nanáším obličej a dekolt a pak na něj nanesu make-up. Krém je vhodný pro všechny typy pleti i pro tu citlivou
Krém obsahuje unikátní FYTO výživný komplex s výtažky z heřmánku, rozmarýnu a přírodní vody z bulharské růže, která má extrémně vysoký obsah esenciálního růžového oleje. Pomáhá zjemnit a regenerovat strukturu pokožky. Zpomaluje procesy stárnutí tím, že zlepšuje prokrvení a pružnost pokožky. 
Krém stojí 99 Kč, což je podle mě super cena a určitě krém stojí za vyzkoušení a to nejen díky jeho návykové příjemné růžové vůni. 

MÁTE RÁDY VŮNI RŮŽÍ?


6 komentářů:

  1. Já ho kupovala před třemi lety mamce v bulharsku, škoda, že jsem si ho nekoupila i pro sebe :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem měla od této značky jen vzorečky a ty byli celkem fajn :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vozila jsem si růžovou kosmetiku z Bulharska. Miluji růže. Je fajn že se dá sehnat i přes e-shop :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jednou jsem ho měla a byl fajn :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ešte som ho nemala, ale veľmi nad ním uvažujem :) vyzerá skvelo :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Kosmetiku s růží ještě nemám, ale vypadá to zajímavě :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...