neděle 11. června 2017

L'oreal: Laky na nehty Color Riche (116 a 556) + Ms.Sparkle

V dnešním článku bych vám chtěla ukázat nové laky z řady Color Riche Le Vernis Á L´Huile značky L´Oreal Paris (už se objevily v tomto článku). V nové kolekci laků na nehty najdete celkem 16 různých odstínů, které jsou laděné do nude, růžových a rudých odstínů. Já mám doma dva odstíny - 116 Café de Nuit a 556 Grenat Irrévérent. A na konci článku vám ukážu dva laky od Ms. Sparkle z e-shopu Lakilaki.cz, které jsem konečně vyzkoušela.
Pokud jde o balení, tak se tentokrát moc povedlo a laky se nádherným designem odlišují od jiných drogérkových laků na nehty. Líbí se mi, že na víčku je nálepka s číselným označením a názvem laku, která je ve stejné barvě jako je samotný odstín laku (přijde mi to praktické, když máte laky v šuplíku, hned víte po jakém odstínu saháte).
Pochválit musím i štěteček, který je u těchto laků široký tak akorát a je střižený do obloučku, takže s ním pěkně vykreslíte oblouček na nehtech. Oba dva laky krásně kryjí už ve druhé vrstvě a na nehtech vytvoří hladký povrch. Schnutí je taky velmi rychlé. A pokud jde o výdrž, tak je řadím do lepšího průměru. Zvládly mi na nehtech bez poškození 4 dny. 
116 Café de Nuit 
Jde o krásný nude odstín, který je na nehtech nenápadný. 
556 Grenat Irrévérent
Tento švestkový odstín je opravdu nádherný! I když tmavé laky nosím jen málo, tak tento mě dostal, na nehtech působí opravdu luxusně a elegantně. 
Napadlo mě, že na tmavý odstín vyzkouším dva laky, které mám doma v rámci spolupráce s e-shopem Lakilaki.cz. Oba laky jsou průhledné a obsahují takové třpytivé částečky, které umí na nehtech vytvořit skvělý efekt, no však uvidíte na fotkách. Zkoušela jsem tedy tyto průhledné laky: Spellbound a Enchanting. Oba jsou nádherné, ale bohužel nejdou moc dobře vyfotit, ale nebojte v létě s nimi budu tvořit určitě víc nail artů. Spellbound obsahuje růžovo-fialovo-oranžové flitry, které se na slunci krásně mění. Tento lak jsem lakovala na prsteníček a malíček. Enchanting obshauje tmavě-modrozelené- růžové a fialové flitry. Tento lak mám na ukazováčku a prostředníčku.
Laky L'oreal Paris seženete za cca 120 Kč třeba na Notino.cz a určitě budou všude v drogeriích :). 


UŽ JSTE NĚKTERÝ Z LAKŮ VYZKOUŠELY? 


8 komentářů:

  1. Ty obaly jsou opravdu krásné! mně se líbí ten tmavší bez třpytek. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten tmavší budu nosit určitě v zimě a na podzim :)

      Vymazat
  2. To jsou přesně odstíny, které se mi líbí :) Teď na léto volím spíše pastelové barvy, ale když se jedná o večerní společenskou událost, nedám na tyhle barvy dopustit ani v létě :) Navíc tahle řada od L'Oreál má ty obaly prostě nádherný :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty obaly se hodně povedly, i odstíny jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. Obaly se jim povedly, ale ten první odstín je nádherný! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...