středa 21. června 2017

Farmona: Peeling 2x, sprchový gel a tělová mlha

Tak sladce vonící produkty jako jsou tyto čtyři jsem snad ještě nikdy neměla. Moje první produkty Tutti Frutti značky Farmona. Farmona je tradiční polská kosmetika pro péči o celé tělo. Je oceňovaná i v zahraničí a sklízí úspěchy na mezinárodních veletrzích. Ráda bych se s vámi podělila o moje zkušenosti a dojmy z těchto produktů. Na Notino.cz jsem si koupila dva peelingy, tělovou mlhu a sprchový gel.
Produkty jsem chtěla vyzkoušet už dlouho, protože mě zaujaly hlavně krásně veselé barevné obaly. Nečetla jsem ani moc recenzí na tyto produkty, tak jsem moc nevěděla jaké budou, ale protože jejich cena není nijak vysoká, tak jsem se rozhodla nějaké vyzkoušet.

Cukrový peeling na tělo Broskev a Mango
Peeling je v plastové nádobce o obsahu 300 g, což je docela dost. Nádobka je bytelná a má šroubovací víčko. Po otevření víčka a odstranění ochranné fólie ucítíte opravdu výraznou a intenzivní vůni. Když jsem si k peelingu přičichla poprvé cítila jsem fantu, ale taky nějaký prací prostředek nebo bonbóny Bon Pari. Tahle kosmetika je fakt sladce cítit i na dálku. No na mě je to fakt až moc, takže raději k nádobce už nečichám. Každopádně při použití je ta vůně mírnější, ale pořád dost intenzivní. Peeling má oranžovou barvu a konzistenci takovou hutnější gelovou, ale nabírá se na prsty dobře. Peelingové částečky jsou tak akorát. Na umytí a odstranění odumřelé kůžičky je fajn.
Sprchový a koupelový olej Karamel a skořice
Tento sprchový gel mi voní jako vánoční cukroví, nejvíc asi jako perníčky, protože do těsta dávám i skořici. Víte, že mám ráda sladké vůně, ale tahle je opět i na mě fakt dost intenzivní. Plastové balení má objem 500 ml, což je slušná dávka. Já tento výrobek používám spíš jako pěnu do koupele a na provonění vany. Ještě mě zaujala jeho perleťová barva, která je, ale jen zajímavá v nádobě, na pokožce naštěstí žádný barevný efekt nezanechává.
Tělový peeling a mléko do sprchy 2v1 Ananas a kokos
Na tomto produktu mi nevyhovuje samotné balení, ale to mi při nákupu nějak nedošlo, naštěstí je konzistence dost tekutá na to, aby se peeling dostal z tuby o obsahu 210 g ven. Jinak mám ale osobně raději peelingy v nádobách se šroubovacím víčkem, které se dají nabrat do dlaně. Výhodou tuby je hygiena použití, z tuby vymáčknete do dlaně kolik je potřeba. Vůně je slaďoučká a cítím z ní hlavně ananas a trochu někde vzadu kokos. Opět klasika peeling, spolehlivě vyčistí a odstraní odumřelou pokožku.
Třpytivá tělová mlha s vyhlazujícím a vyživujícím účinkem Broskev a Mango
Tělová mlha je vlastně taková osvěžující navoněná voda, která má za úkol krásně jemně provonět pokožku a vlasy. Tato mlha je ve vysoké úzké lahvičce (200 ml) s rozprašovacím aplikátorem. Aplikátor je super a mlhu krásně rovnoměrně rozprašuje. Mlha obsahují malé třpytky, které jsou super na opálenou pokožku, když svítí sluníčko, protože sluníčko krásně odráží a pokožka se pak pěkně leskne. Mlha opravdu voní po mangu a broskvi, ale je opět příliš sladká a intenzivní. Naštěstí se po nanesení na pokožku vůně postupně vytrácí.
Všechny tyto čtyři produkty jsou jistě prima, ale mají pro můj nos opravdu až moc výrazné sladké vůně. Pokud jde o účinky, tak taky nevidím nějaké větší rozdíly mezi klasickými produkty, které najdete v drogerii. Obaly jsou pěkné, ale to je asi tak všechno, co mě na produktech zaujalo. Tentokrát jsem trochu zklamaná. Příště už bych si je nekoupila, nijak mě neoslnily a nejspíš nebudu zkoušet ani další produkty této značky. Ale pokud vám nevadí výrazně sladké vůně, tak produkty vyzkoušejte, jejich cena je víc než příznivá. 

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚJAKÉ PRODUKTY FARMONA?


11 komentářů:

  1. Já bych do tohoto nešla, ty výrazné přesládlé vůně taky nejsou pro mě :D Ale kdo to má rád, tak proč ne! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda toho, protože obaly vypadají luxusně. S těmihle vůněmi je to vždy hit x miss :D Mohou být fajn ale stačí to maličko přehnat a je to docela peklo pro nos :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak někomu to bude asi vyhovovat, já jsem prostě zvyklá na přírodnější a tlumenější vůně :).

      Vymazat
  3. Farmona ma brutálne peelingy, tá vôňa a účinok. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem moc neviděla rozdíl mezi peelingem třeba od Soaphorie a tímto.

      Vymazat
  4. Já mám naopak výrazné vůně ráda. Farmonu mám v plánu vyzkoušet po dopotřebování zásob.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej a uvidíš třeba budeš spokojená :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...