sobota 17. června 2017

Dulcia: Regenerační krém na ruce s měsíčkovým olejem

Krém na ruce mám vždy po ruce! V kabelce mám vždycky minimálně jeden a po bytě se jich taky hned několik najde :). Chtěla bych, aby moje ruce a nehty byly zdravé a hezké a tak se snažím o ně dobře pečovat. Dnes vám chci ukázat Regenerační krém na ruce s měsíčkovým olejem od slovenské značky Dulcia Natural. Krém je dokonce vhodný i pro citlivou pokožku miminek a to už od jejich narození. Je to krém pro všechny generace. Neobsahuje živočišné přísady ani konzervační látky, takže ho určitě nenechávejte v létě na sluníčku.

Krém je v bílé tubě o objemu 75 ml. Tuba má nádherný design s folklórním motivem! Konzistence krému je docela hutná a myslím, že tento krém bude skvělý na suché ruce a taky na péči o tlapky v zimních měsících. Krém má pokožku rukou hydratovat, regenerovat a vyživovat. Přiznám se, že s ním občas natřu i nohy (kromě chodidel) a někdy ho máznu i na obličej před spaním, když ho mám zrovna nejblíž.
Krém obsahuje kakaové máslo spolu s růžovou vodou pokožku zvláčňuje, zvyšuje elasticitu a udržuje její přirozenou vlhkost. Měsíčkový olej regeneruje pokožku a spolu s bambuckým máslem dokáže léčit i omrzliny, popáleniny, štípance od hmyzu, i záněty nehtového lůžka. Krém zklidňuje a změkčuje velmi suchou i popraskanou kůži. Urychluje hojení ranek. Díky medové složce obnovuje tkáně, kolagen i cévky v rankách. Zvláčňuje a stimuluje růst pokožky.
Obsah účinných a výživných látek:
Růžová voda, měsíčkový olej, kakaové máslo, bambucké máslo, včelí vosk, emulgátor z kokosového oleje, med, lecitin, kyselina kaprylová a undecylénová, kyselina citronová, grapefruitová silice, esenciální olej santalové dřevo.
Po použití tohoto krému je pokožka jemná, ošetřená a do hloubky a na dlouho dobu hydratovaná! I když má krém hutnější konzistenci, tak se při styku s pokožkou začne hezky rozpouštět, skvěle se do pokožky vstřebává a cca po minutce už máte ruce jen jemné a pěkně vyživené! Jde opravdu o velmi dobrý a voňavý produkt. Z parfemace opravdu cítím vůni měsíčku, který máme na zahrádce. Dokonce jsem vyčetla, že je krém skvělé používat i na spálenou pokožku od sluníčka. Pecka!

CO NA KRÉM ŘÍKÁTE? ZAUJAL VÁS?
TAKY MÁTE DOMA VÍC KRÉMŮ NA RUCE?


8 komentářů:

  1. Krém se mi líbí, hlavně to že i hezky voní :) Má povedené balení.

    OdpovědětVymazat
  2. Značku Dulcia si už nějakou dobu přeji vyzkoušet. :)

    Lifestyle and beauty blog

    OdpovědětVymazat
  3. Od tejto značky som mala sprchový peeling a Mydlo a neviem si ich vynachváliť. Za mňa super

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem ho měla a byla velmi spokojená. Jen byl ještě v tom starém balení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky mám doma ještě nějaké produkty rozpoužívané v tom starém balení.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...