čtvrtek 13. dubna 2017

Nákupy: Sammydress #2

Zajímají vás moje nové nakupovací úlovky? Dnes bych vám chtěla ukázat co jsem si objednala z e-shopu Sammydress.com. U této objednávky jsem byla překvapena, že mi ji rozdělili do dvou balíčků. 

Objednala jsem si černou kabelku. Teď na jaře by se mi sice spíš hodila nějaká světlejší, ale zrovna byla zima a tahle mě fakt zaujala a nešlápla jsem vedle. Byla jsem překvapená, jak je pěkně provedená. Má pro mě ideální velikost dostatečný počet kapsiček, takže v ní nemám takový nepořádek jako v kabelkách, které nemají žádné přihrádky. Je taková nenápadná, jakoby usedlá, ale přitom zajímavá. Jsem maximálně spokojená!
Když jsem rozbalila krabici s těmito bílými botičkami, tak jsem se docela zarazila a moc jsem si neuměla představit, kam v nich vyrazím. Když jsem si je obula, tak jsem byla moc ráda, že jsem trefila velikost a boty mi sedí - nikde netlačí ani se mi nevyzouvají a na noze vypadají docela dobře. Myslím, že budou super na delší procházky po městě, ale i na výlety do přírody. Doufám že se mi podaří udržovat tu bělost :-)

Plavky - tankiny si vybrala mamka a ta tedy bohužel netrefila velikost a jsou jí poněkud velké. Vypadá to na takovou českou 46/48. Já bych do nich vešla třikrát. Tak je pošleme někam dál :-) Škoda, jinak jsou moc pěkné. Materiál i barva super!
A tohle je další omyl. Kalhoty jsem brala raději větší, jsou označeny XL, ale v reálu jsou asi tak XS :D. Jsou mi tedy malé. Asi se mi prodejce snaží naznačit, že bych měla zhubnout. Tak ty teda půjdou taky o dům dál :-)
No to je z této objednávky všechno. Z kabelky a botiček jsem nadšená, plavky a kalhoty bohužel neunosím já ani mamka. No snad budu mít příště šťastnější ruku. 

LÍBÍ SE VÁM KABELKA A BOTY?


12 komentářů:

  1. Boty se mi líbí moc, kabelka se k Tobě určitě hodí, já bych si vybrala jinou :). A plavky taky krásná, naděláš s nima parádu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko plavky jsou mě i mamce opravdu veliké, vejdeme se do nich snad i obě najednou :D. Takže je zkusím prodat.

      Vymazat
  2. S kabelkou i botama jsi šla "na jistotu" a určitě to upotřebíš. Sice to není úplně můj styl, ale na každodenní nošení se určitě obojí bude fajn. :)
    vanilková Cath

    OdpovědětVymazat
  3. Botasky sú skvelé, nejaké podobne biele by som brala kľudne aj ja ... no a s tými veľkosťami je to niekedy vážne ťažké, tiež sa vždy bojím, čo z balíčku vylezie :D xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Botečky jsou krásné, i já pokukuje po bílých teniskách,dají se suprově kombinovat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Botky jsou fakt super :) S velikostmi je to hrůza, znám to moc dobře a většinou mě to odradí od nakupování přes internet :/

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíce se mi líbí boty a kabelka. Kalhoty jsou pěkné ale škoda té velikosti. Já bych se na těchto eshopech neodvážila koupit kalhoty. Když už, tak nějaké elastické, to bych možná riskla. Alespoň máš zkušenost a pro příště budeš chytřejší.

    OdpovědětVymazat
  7. Biele tenisky si chcem toto leto kúpiť aj ja. Mala som už raz jedny a špinia sa fakt rýchlo, ale vyzerá to skvele! :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  8. Mne se líbí snad jen ty tenisky, jinak to není můj styl. Věřím ale, že ty to vynosíš, teda krom těch plavek s velikánskou velikostí :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  9. Ty tenisky jsou hezké, ale u mě by vydržely čistě bílé asi 5 minut, takže nic pro mě, i když bych si chtěla takové pořídit. Kabelka pěkná a hlavně praktická :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...