pondělí 24. dubna 2017

Musk: Mýdlo Růžová alej

Krásný den! Dnes vám ukážu další voňavé mýdlo značky MusK. Toto mýdlo jsem dostala na vyzkoušení od e-shopu Krásná přírodou a musím říct, že jde o další voňavý kousek, který jsme si doma moc oblíbili. 

Jako jakékoliv jiné mýdlo MusK i toto je přírodní, ručně vyrobené a v jeho složení najdete olivový, kokosový a slunečnicový olej. Mýdlo je obohaceno o kakaové máslo s vysokým obsahem vitaminu E a antioxidantů. Kombinuje nádhernou vůni růže a jasmínu. Tyto dvě rostlinky dodávají mýdlu nejen příjemnou květinovou vůni, ale také léčivé účinky. Mýdlo obsahuje vody infuzované těmito květinkami, ale také sušené bylinky, které jsou jeho součástí jako opravdu jemný peeling
Mýdlo v kombinaci s vodou pěkně pění a přijde mi, že když ho napěním, tak se ta krásná vůně ještě intenzivněji rozvoní. Po použití je pleť pěkně vyčištěná, jemná na dotek a není vysušená. Mýdlo je vhodné pro všechny typy pleti, dokonce i pro problematickou pleť se sklony k maštěni a také pro zralou pleť. Po použití nemám pleť nijak zvlášť vysušenou, ale jen pěkně vyčištěnou. Po použití ho vždy uložím na suché místo, kde čeká na další použití. Ještě nesmím zapomenou na gramáž, která je cca 100 g a také na pěkný a jemný ekologický design balení, který moc chválím.
Toto nádherně voňavé přírodní mýdlo stojí 113 Kč, což je podle mě super cena a všechna další MusK mýdla se pohybují okolo 100 Kč. Koupit ho můžete ZDE. Za sebe ho určitě doporučuji!

POUŽÍVÁTE PŘÍRODNÍ MÝDLA?


7 komentářů:

  1. Taky používám přírodní mýdla. U těchto mýdel se mi hrozně líbí vzhled. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle mýdla se mi hodně líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Které bys nejraději od Musk chtěla vyzkoušet? :)

      Vymazat
  3. Mám moc ráda přírodní mýdla od L'Occitane nebo Lush, momentálně přemýšlím nad produkty od Soaphoria. :)

    https://magdatumova.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus od Soaphoria, taky má skvělé produkty :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...