sobota 4. března 2017

Diet Esthetic: Peeling na obličej 3v1


Dnes pro vás mám recenzi Peelingu na obličej 3v1 značky Diet Esthetic. Samozřejmě vám napřed řeknu základní info o značce a pak už se vrhneme na produkt. Určitě víte, že různé peelingy jak na tělo tak na obličej mám ráda a používám je pravidelně, takže jsem si jako první produkt vybrala právě peeling.

Informace o značce:
Diet Esthetic je světově známá španělská kosmetická firma, která byla založena v roce 1985. Zaměřuje se na čistě přírodní kosmetiku, která obsahuje vzácné a někdy i velmi neobvyklé účinné látky. V nabídce najdete produkty jak pro ženy tak pro muže. 
Peeling je v pěkné vyšší plastové láhvi o objemu 200 ml. Moc se mi líbí její moderní vzhled a kombinace růžové a černé barvy. Jedinou nevýhodou tohoto balení je to, že z ní určitě nedostanu poslední zbytečky peelingu, ale snad půjde nějak rozřezat, abych mohla prstíčkem všechno vydolovat. Nemám ráda, když v obalech zůstává spousta produktu. 

Tento peeling v sobě spojuje hned tři důležité účinky - čistí pleť do hloubky, má léčebné a regenerační účinky. Peeling má šetrné přírodní složení, které pleť nezatěžuje ani nedráždí, je hypoalergenní. Měl by také pleť zmatnit a zbavit ji černých teček. Musím říct, že černých teček se snad nikdy nezbavím, po aplikaci peelingu jsou fuč, ale za půl dne jsou zase zpět :D. Ale pokud jde o zmatnění, tak jsem moc spokojená, pleť mi nevysušil, ale zmatnil, takže jsem během celého dne nezaznamenala nějaká mastná místečka.
Já tento produkt používám tak 2x za týden a vždy večer. Napřed si pleť klasicky odlíčím, potom si ji navlhčím a krouživými pohyby nanesu peeling. Peeling má krémovou konzistenci a obsahuje dostatečné množství peelingových částeček, které jsou na pokožce velmi příjemné a nijak ji nedráždí. Nechám 5-10 minut působit a potom zbytky peelingu setřu navlhčeným vatovým tamponkem nebo opláchnu obličej vodou. Pokud máte velmi suchou nebo citlivou pleť, tak bude úplně stačit, když budete peeling používat jednou za týden.
Peelingy je vhodný pro všechny typy pleti. Já mám vždy po použití pleť pěkně čistou, ale bohužel černých teček mě peeling nedokázal zbavit drží se mě co to jde. Bohužel ani hydratace není nějak převratná, hodnotím ji průměrně. Moje pleť si prostě žádá ještě nějaký krém. Ale zase kožní maz je pryč to se musí nechat :D. 

Účinné látky:
Šípkový olej - viditelně zpomaluje projevy stárnutí pleti, vyhlazuje vrásky a zpevňuje ochablou pleť, působí protizánětlivě, má hojivé a regenerační účinky.
Aloe vera - pleť zklidňuje, zjemňuje, má ochranné a hydratační účinky a pozitivní detoxikační efekt. podporuje hojení ekzémů, vyrážek a akné.
Vitamin B – vyživuje a napíná pleť, zvyšuje její přirozenou pružnost.
Vitamin E - chrání pleť před předčasným stárnutím a před vnějšími škodlivými vlivy, je silným přírodním antioxidantem.
Retinol - vitamin A - zabraňuje předčasnému stárnutí pleti, je důležitý pro růst a obnovu kožních tkání, pomáhá udržovat vlhkost pleti, je velmi účinný proti jemným i hlubokým vráskám.
Z tohoto peelingu mám smíšené pocity, pokožku pěkně vyčistí, černých teček mě bohužel úplně nezbavil, kožní maz odstraní, ale trošku mi pleť vysušil. Každá jsme ale jiná, takže to berte jen jako moji zkušenost, vám může naprosto sednout. Pokud vás peeling zaujal můžete ho koupit na Elixi.cz, kde za něj zaplatíte 199 Kč a navíc ještě budete mít dopravu zdarma.

UŽ JSTE O TÉTO ZNAČCE SLYŠELY?
JAK SE VÁM PRODUKT LÍBÍ?


11 komentářů:

  1. Peeling jsem ve Španělsku viděla, ale nezkoušela jsem jej. Asi by mi vadilo, že pleť vysušuje, ale nevypadá špatně. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. A já tu značku zase vůbec neznám :( Vypadá hezky, ale já preferuji spíše gelové peelingy. Ale obecně mě žádný peeling ještě nezbavil černých teček, tak nemůžu porovnávat schopnosti :(

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  3. Tak černých teček se snad nikdo nikdy nezbavil. Peeling vypadá v celku fajn. Já momentálně sháním nějaký peeling.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  4. Značku neznám, peeling nevypadá špatně, ale asi to není nic, co bych nutně potřebovala :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  5. Podľa obalu vyzerá zaujímavo, lenže momentálne mám dosť suchú pokožku, takže by mi veľkú službu nespravil...
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi ne, ale podívej se i na další jejich produkty, značka toho nabízí opravdu dost :).

      Vymazat
  6. Tento peeling mám doma a jsem s ním velmi spokojená, pleť mi vůbec nevysušuje. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. A já ho mám stále v krabici, no už ho musím konečně vytáhnout :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...