úterý 14. února 2017

Valentýnský nail art


V dnešním příspěvku bych vám ráda ukázala jaké nehtíky mám na Valentýna. Tento den nijak neslavíme, ale nehty jsem musela trošku svátečně vyladit :). 

Na Valentýnský nail art jsem použila dva laky značky Essence. Jeden je klasický gelový lak s označením 82 my hula hop a druhý lak je efektový. Jde o čirý lak, který obsahuje asi tak milion tyrkysových glitrů. Jeho označení je 06 party in the bottle. 
Světle růžový lak na nehty si mě získal už v lahvičce, ale na nehtech je ještě o stupeň hezčí. Jde opravdu o krásný jemně růžový až lila odstín. Na nehtech vytvoří krásnou gelovou vrstvičku. Lakuje se mi s ním opravdu dobře, protože mi vyhovuje zaoblený tvar i šířka štětečku. Konzistence je taky akorát, v pohodě stačí jen dvě vrstvy. Se schnutím to chtělo trošku počkat, trvalo mu to o něco déle a jednou jsem si do nehtu dokonce drbla, takže jsem lakovala znovu (vrrr), ale nakonec jsem byla s výsledkem spokojená. 
Pokud jde o glitrový lak, tak s tím se mi pracovalo skvěle. Nelakovala jsem klasicky, ale spíše jsem třpytky ťupkala na prostředníček, na kterém jsem už měla růžový podklad. Díky tomu, že lak obsahuje opravdu velké množství třpytek se glitry na nehet dostávaly opravdu pěkně a jednoduše. Byla jsem překvapená, že lak vytvořil pěknou hladkou vrstvu a glitry nikde neodstávaly. 

Růžové nehty s ozdobeným prostředníčkem nevypadaly hned moc zamilovaně, tak jsem se rozhodla ještě na prsteníček narazítkovat růžovým razítkovacím lakem srdíčko. Tento motiv je z paletky Born Pretty BP-11. Určitě na fotkách můžete vidět, že při přelakovávání jsem trošku srdíčka rozmazala, ale čert to vem, z dálky to není vidět a až tak mi to nevadí :), ale dokonalé to není přiznávám. Přeju vám hezký svátek zamilovaných! 

LÍBÍ SE VÁM NEHTÍKY? 
LAKOVALY JSTE TAKY NĚJAK ZAMILOVANĚ? 



18 komentářů:

  1. Nechtíky máš moc pekné :) Ja som rada, keď si ich nalakujem klasicky, jednofarebne :D Mám totižto nanič nechty a takmer žiadny lak mi na nich nevydrží :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem to tak dřív měla, zkus použít podkladový lak a nějaký dobrý nadlak, to taky prodlouží výdrž :).

      Vymazat
  2. Velmi obdivuji tvůj talent v nail artu, já bych na to neměla nervy a ani čas. Já Valentýna také nijak neslavím, zkrátka den jako každý jiný.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné! Myslím, že je to skvělý tip na Valentýn! :-) Jsi opravdu šikovná. Laky na nehty od Essence miluju! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné lakování. Já letos nelakovala, protože nebylo ani moc času. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej taky mi teď přijde že má den 10 hodin :D

      Vymazat
  5. Nehty jsou super! :) Povedly se ti, já laky gelové od essence mám velmi ráda :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  6. Máš krásné nehty :) Já si s tím nějak nehrála, udělala jsem si klasicky starorůžové nehty :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak růžová prostě na Valentýna musí být :).

      Vymazat
  7. Ja milujem tematické nail arty a tento je skvelý! :) Ja som toho roku svoj vynechala, lebo sa mi jeden necht zlomil tak, že mi až tiekla krv :(
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...