sobota 11. února 2017

Kallos: Pro-Tox Hair Bomb kondicionér na vlasy ve spreji

Ke správné péči o vlasy nestačí jenom šampon. K výživě je důležitý i kondicionér, kůra anebo maska. Šampon vlasy ve skutečnosti pouze čistí, zatímco kondicionér dodává vlasům ochranné a zkrášlující látky. V dnešní recenzi vám ukážu momentálně můj oblíbený kondicionér na vlásky značky Kallos. Je to KJMN Hair Pro-Tox Hair Bomb kondicionér na vlasy ve spreji. Kallos je kosmetická značka pocházející z Maďarska, nabízí cenově výhodné a vysoce kvalitní produkty pro profesionální péči o vlasy, pleť a tělo a širokou škálu dekorativní kosmetiky. Tak to nebudu prodlužovat a jdeme na recenzi.
Kondicionér je ve vyšší štíhlé lahvičce se sprejovým aplikátorem. Láhev má objem 200 ml, což je pro mě ideální velikost. Obal je v bílé barvě a má na sobě červené a černé nápisy. Samotný kondicionér má střední konzistenci, která mi ale naprosto vyhovuje. Barvu má bílou. Pokud jde o parfemaci, tak ta je moc příjemná, ale bohužel nevím k čemu bych ji přirovnala, ale myslím, že pokud jste už od značky Kallos něco zkoušely, tak víte že oni umí vykouzlit opravdu příjemné vůně pro vaše vlásky.
Kondicionér má šetrně pečovat o suché a poškozené vlasy. A musím říct, že si teď v zimě fénuji hlavu skoro každý den a tento kondicionér vláskům opravdu prospívá. Na tomto produktu se mi taky líbí, že ho nemusím oplachovat. Jednoduše si vlasy umyji a do vlhkých, jen ručníkem vysušených vlasů vetřu asi tak dvě pumpičky kondicionéru. A víte co? Vlasy božsky voní ještě několik hodin! 
Ve složení najdete kyselinu hyaluronovou, kolagen a vitamíny, které pomáhají vlasy vyživovat a regenerovat. Po použití jsou vlasy pružné a přirozeně hydratované. Vypadají opravdu o poznání líp, jsou lesklé a hlavně na dotek jsou krásně hebké. Ve složení taky najdete tyto oleje: arganový, slunečnicový, lněný, řepkový, kokosový, olivový, avokádový. 
Kallos je prostě sázka na jistotu, pokud chcete produkty které si budou vaše vlásky hýčkat, tak si z jejich široké nabídku určitě něco vyberte a vyzkoušejte.

ZAUJAL VÁS TENTO PRODUKT? 


4 komentáře:

  1. Zaujal, protože bych nemusela čekat na působení a vymývat ho :) Já jsem jedno měla od Kallos šampon, byl fakt skvělej. Navíc mám ráda, když ve vlasech zůstane déle vůně po šamponu či kondicionéru.

    OdpovědětVymazat
  2. Na tomto kondicionéru se mi líbí, že se nemusí oplachovat a je ve spreji. Od Kallosu jsem měla jen masku s keratinem a ta byla výborná. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tento kondicionér mě kupodivu velice zaujal, já jsem ještě od této značky nic nezkoušela, ale ráda bych něco zkusila jak masku na vlasy tak i klidně tohle, nebo šampon :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...