neděle 5. února 2017

Brandnooze box: Leden 2017

V úterý, tedy posledního ledna mi měl dorazit lednový Brandnooze box, ale počasí pošťákům a všem řidičům moc nepřálo, takže jsem svůj box dostala do ruky teprve až ve středu. A protože jsem nedočkavec, tak jsem si už přečetla, co box obsahuje a taky Barušminka, dala fotky obsahu boxu na FB takže při projíždění zdi na FB jsem už obsah viděla. No nevadí. přišla jsem o překvapení, ale zato se mi obsah líbil, takže jsem se těšila o to víc. Tak se jdeme mrknout co box obsahoval.
Mattoni Granátové jablko
1,5 l za16,90 Kč
Mattoni granátové jablko je součástí řady ochucených minerálních vod, která se představuje v novém atraktivním balení s vylepšenou recepturou. Obsahuje více ovocné šťávy. No co si budeme povídat, slazené bublinkové nápoje nejsou moc zdravé, takže ani tímto krokem se Matonni nevyrovná čisté vodě nebo čaji. Každopádně pro mě milé zpestření a hned jsme s Honzou ochutnali a chuť dobrá, ale bublinek je milion, to nemám vůbec ráda. 
Mentos CHOCO čokoláda, karamel, máta
38 g za 19,90 Kč
Podlehněte novému Mentos Choco Mint, jedinečnému spojení karamelu, čokolády a máty. No takt já tedy Mentos ráda nemám, takže mě i tato nová varianta nechává chladnou a ocenila bych kdyby v dalších boxech bylo místo Mentosek něco jiného, zdravějšího. Zrovna ve středu Honza odnesl všechny sladkosti z boxů synovci a neteři, kteří to určitě ocení víc a vrátil se domů a divil se, že má nachystaný na odnos další Mentos.

Fidorky jsem v boxu měla, protože mi je podle mě zapomněli dát minule :-) 
Alpro Mandlový nápoj Neslazený
1 litr/69 Kč
Tyto alternativy kravského mléka si kupuje Honza, takže ten mi ho hned zabavil. Udělal si z něho puding a polovinu vypil jen tak. Říkal, že je takové bez chuti. Myslím, že do vaření to vůbec nevadí a spíš je to lepší, protože se mléko dá dochutit, jak je potřeba. 
Emco Digestive Ovesné
115 g za 24,90 Kč
Emco Digestive jsou jemné a křehké sušenky vyrobené z celozrnné ovesné a pšeničné mouky z vlákninou z čekanky. Díky této kombinaci obsahují o 30 % více vlákniny ve srovnání s jinými druhy sušenek. Stejně jako ostatní výrobky Emco neobsahují palmový tuk, který je nahrazen panenským řepkovým olejem s nízkým obsahem nasycených mastných kyselin. Sušenky jsou vyrobeny bez umělých barviv a konzervantů. Po sušenkách se jen zaprášilo. Honza si je vzal do práce, takže jsem ani neochutnala. Každopádně říkal, že byly dobré, jemné a sladké tak akorát. 
Vitana Paprika Sladká
23 g za 13,90 Kč
Sladká paprika ve vylepšeném obalu. Jde o znovu uzavíratelné sáčky, které ale my doma neoceníme, protože koření hned přesypávám do kořenky a obal vyhodím. A moje babička určitě o uzavíratelných sáčcích nikdy neslyšela a byla spokojená i tak, takže raději kdyby bylo koření kvalitní a nešizené, než honit peníze na obalech. Ale tak je to snaha o inovaci a někdo to možná ocení. 

Maggi Krémová polévka Rajčatová
24,90 Kč
Rajčatová polévka vyrobena z více jak 300 g rajčat! Středomořskou chuť polévky podtrhuje sušená bazalka a oregano. Polévky v sáčcích domů nekupujeme, ale protože jsem na ni měla chuť tak jsem si ji dnes udělala na oběd. No domácí je domácí, co si budeme povídat. 
Pudingy jsem si do boxu přihodila díky věrnostnímu programu. Bohužel nic jiného nezbylo, ale pudingy určitě využiji i když mám doma zásobu. 
Penam Low carb krekry
150 g za 59,90 Kč
Taky vás často honí mlsná na nějaké dobrůtky? Mě teda jo, ale snažím se zapojit rozum a odolávat. Nejhorší je, když jdu hladová na nákup. Řada Fit den od Penamu přichází na trh s úžasnou novinkou s názvem Low carb krekry. Jejich základem je receptura bílkovinového Večerního chlebíku. Mají vysoký obsah bílkovin, málo sacharidů a hodně vlákniny. Můžete je chroupat kdykoliv a kdekoliv. Pytlík už jsem otevřela a samotné mi krekry moc nechutnají, ale místo pečiva, třeba k nějaké pomazánce jsou fajn. Já jsem k nim jedla vajíčkovou a byla to dobrota. 
Racio Mini Rolky
44 g 14,90 Kč
RACIO přichází s novou řadou suchých pufovaných chlebíčků – Mini rolkami. Jsou z jedinečných surovin, mají maximálně praktické balení, šikovnou velikost, chutnají skvěle a navíc jsou bezlepkové! První novinkou z této řady jsou rýžové chlebíčky s chia semínky, oblíbenou superpotravinou, kterou znali již dávní Aztékové. Mini rolky jistě zaujmou všechny, kteří mají rádi po ruce praktickou, dobrou a zdravou svačinku.

V boxu jsem měla i čokoládu, ta taky v lednovém boxu neměla být, tak nevím, každopádně ji využiji na nějaké pečení.
Spak GOURMET KETCHUP bez cukru
500 g za 44,90 Kč
Normálně bych kečup v plastu asi nekoupila, ale tento ráda vyzkouším. Kečup slibuje vyváženou chuť rajčat vyzrálých pod jižním sluncem a prý je nízkokalorický. 

Box je podle mě dobrý, lepší než několik předešlých. Není tam tolik sladkostí a nezdravých věcí, takže za mě super a doufám, že se to bude jen zlepšovat. Myslím, že kdyby box obsahoval zdravější potraviny, tak by o něj mělo zájem mnohem víc lidí. 

CO NA BOX ŘÍKÁTE? 
ZAUJAL VÁS NĚKTERÝ PRODUKT?


20 komentářů:

  1. Zaujal mě mandlový nápoj od Alpra, taky bych ho jednou ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Až na tu polévku z pytlíku, krekry a matonku je to celkem pěkný box. Ještě si teda říkám že místo obyčejné papriky, mohli dát za koření něco lepšího, ne tolik obyčejného jako je právě paprika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, koření mohli vybrat jiné, ale i tak je paprika klasika, kterou využije každá hospodyňka.

      Vymazat
  3. Zaujimave vecicky, ja som alpro skusaka asi raz a uz ani netusim ako mi presne chutilo :o
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  4. No vidíš a mě krekry zaujaly nejvíce. Jsou plné semínek a prostě výborné. Článek budu mít na blogu zítra.
    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě chutnají i tak samotné? jako to, že jsou plné semínek je super o tom žádná.

      Vymazat
  5. Teda, hned ze začátku ti chci říct,že je super,že máš takovou příležitost dostávat box,vyzkoušet si to.Docela mě překvapilo,že dávají do boxu i něco jako je Alpro,podle mě dražší záležitost. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemám box zadarmo, každý měsíc za za něj platím sice menší částku, ale platím :). Ale baví mě na tom to překvapení. I když bych byla šťastnější, kdyby box obsahoval více zdravých potravin.

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Pokud by si chtěla jen na jeden měsíc na zkoušku tak 279 Kč jinak 249 Kč :). Mrkni se tady: http://www.brandnooz.cz/.

      Vymazat
  7. Jako obsahově je to dobré, ale jako koření a pití je snad v každém boxu :D

    OdpovědětVymazat
  8. Hey, your blog is very interesting and has a beautiful desing. I'm very beginning blogger and yet I have on my blog only one post. Please do yourself a time for me and look at my blog. I will be very happy :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já z toho alpra ted nejak odvarena nejsem. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky moc ne, ale přítel nemůže normální mléko, tak je to dobrá alternativa.

      Vymazat
  10. To mandlové mléko mi chutnalo, Mattonka je taková klasika, Rajčatová polévka je už také pryč (přidala jsem trochu sýra na posypání a byla o dost lahodnější) :) Odhledčená verze kečupu Spak mi přijde chuťově stejná jako klasický jemný Spak. Jinak krekry a rýžové chlebíčky nás nějak neoslovily. Puding bych si dala :D

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    Ráda bych tebe a tvé čtenářky pozvala na svou první letošní soutěž na téma „Jaro přichází“

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si krekry vzala dnes do práce a klidně si je koupím znovu :).

      Vymazat
  11. Karamelová figorka :O :O Musím mít mít mít :D :O :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No á už jsem je všechny zblajzla :-D. Jsou teda dost sladké, ale čokoláda je čokoláda, té se odolat nedá.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...