pátek 16. prosince 2016

Wishlist: Rosewholesale.com

Dnes pro vás mám seznam převážně vánočně laděných kousků, které mě zaujaly na e-shopu Rosewholesale.com (FB). Já jsem si ještě letos nekoupila žádné oblečení nebo doplněk s vánoční tématikou a tak jsem se zaměřila právě na to. 
Mikina s nápisem "jingle bells". Líbí se mi, že není zas až tak crazy, ale přitom je vánočně laděná. Jen nevím jestli není pánská, ale ono je to u mikin trochu jedno. Brala bych ji jako oversize.
Tento pěkný chlupatý svetr se mi moc líbí a unosila bych ho po celou zimu. Nejde vyloženě o vánoční svetýrek a tak je to univerzální kousek. 
Tak toto je trošku úlet, ale proč ne :). Na e-shopu je spousta vánočních bláznivých šatů, které bych na sebe nikdy neoblékla a tyto šaty mi z nich přišly ještě docela v pohodě a pěkné.
Opět nejen vánoční šaty, jsou docela krátké, ale na černé legíny budou super!

Sobí šaty mě docela zaujaly. Určitě by se hodily na nějakou vánoční párty :D.
Tyto legíny bych brala na doma, líbí se mi jejich vzor a legíny s vločkami jsem už okukovala dávno, ale taky bych v nich chodila jen doma. 
Přejdeme ke šperkům. No nejsou tyto stříbrné náušnice s fialovým kamínkem kouzelné? Mě se teda líbí hodně.
A pokud ujíždíte na sobí mánii, tak je právě pro vás tato sobí stříbrná sada s perličkou. To je tak všechno, co mě z jejich vánoční nabídky zaujalo, ale nejsem zrovna ten tip, co bych musela mít každý rok nový svetr s vánočním stromečkem. Takže letos si nejspíš nic takového nekoupím. 


ZAUJAL VÁS NĚJAKÝ KOUSEK?
KOUPILY JSTE SI LETOS NĚJAKÉ NOVÉ VÁNOČNÍ OBLEČENÍ NEBO DOPLNĚK?



4 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...